LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Sondazhi/ Nëse zgjedhjet do të zhvilloheshin të dielën, kë do të votonit?

4 Shkurt 2024, 19:58, Politikë CNA

Sondazhi/ Nëse zgjedhjet do të zhvilloheshin të dielën,

CNA ka hapur një sondazh për të gjithë lexuesit e faqes dhe qytetarët, duke i pyetur se në rast se zgjedhjet do të zhvilloheshin të dielën kë do të votonin.

CNA ka vënë në dispozicion disa alternativa: “PS”, “Koalicionin e Berishës”, “PD” apo “Asnjë”.

Poll

Secili prej jush mund të jepni mendimin duke zgjedhur një nga alternativat.

Sondazhi do të jetë publik gjatë gjithë javës.

Pas përfundimit të sondazhit do të tregojmë se cila ka qenë zgjidhja e shqiptarëve./ CNA

Lajmet e fundit nga