Dhjetëfishoi pasurinë në 4 vite/ Prokurori që mbrojti trafikantin e drogës me 21 apartamente – CNA
Connect with us

Aktualitet

Dhjetëfishoi pasurinë në 4 vite/ Prokurori që mbrojti trafikantin e drogës me 21 apartamente

Publikuar

-

Nga vëzhgimet e pasurisë rezulton se gjyqtarët janë më të pasur se prokurorët. Sigurisht që vendimet e dhëna prej tyre kanë kushtuar. Por ka edhe nga ata prokurorë që i tejkalojnë gjyqtarët me pasuri.

Njëri prej tyre është prokurori i Durrësit Arjan Ndoja, një emër mjaft i përfolur.

Arian Ndoja me 28 janar 2008 është emëruar prokuror në Durrës, pasi ishte liruar nga detyra e prokurorit nga ish-kryeprokurori Theodhori Sollaku.

Arjan Ndoj

Gjatë kohës që nuk ka qenë prokuror, Ndoja ka bërë avokatin. Në kohën që ai ka qenë avokat, Ndoja ishte edhe mbrojtësi ligjor i Arian Selimit, akuzuar për trafik ndërkombëtar kokaine.

Vitin që shkoi Ndoja u përfol si personi i cili qëndronte pas rrahjes së avokatit Ilia Ilia. Për çështjen në fjalë u tha zyrtarisht se kishin nisur hetimet, por Arjan Ndojës nuk i ka hyrë gjemb në këmbë.

Ndoja mund të thuhet se është prokurori më i pasur dhe nuk dihet se në çfarë rrethanash e ka vënë ai pasurinë.

Sipas deklaratave të pasurisë të pasqyruara në Open Spendig Albania, rezulton se ai ka dhjetëfishuar pasurinë për katër vjet.

Gjatë vitit 2004,  Ndoja deklaron një pasuri prej 20 mijë euro dhe 200 mijë lekë. Dhe pas katër viteve, pikërisht në vitin 2008 ai rezulton me një pasuri mbi 760 mijë euro.

Ndoja pretendon se këtë pasuri e ka shtuar gjatë kohës që ka punuar si avokat. Por nga ana tjetër rezulton se Ndoja ka punuar mbi tre muaj si avokat.

Mediat kanë raportuar më herët se Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve kishte evidentuar se Arian Ndoja figuronte i regjistruar me NIPT si avokat qe nga data 2 tetor 2007. Kurse me 28 janar 2008, pra rreth katër muaj më pas, Ndoja është emëruar Kryeprokuror i Durresit.

Në fakt, në këto rrethana duhej të ishin kryer hetime. Turpi dhe skandali prek edhe prokurorët e Krimeve të Rënda, të cilët kur s’ kanë arritur të pastrojnë drejtësisë, pretendojnë të bëjnë drejtësinë  SPAK.

Arian Ndoj me pagesa “Kristali” dhe pagën e prokurorit, ka arritur të vërë një pasuri marramendëse, të cilat shtrihen nga Durrësi në Shëngjin.

Për më tepër bashkëshortes i bëhen dhurata pasuri të tëra të paluajshtshme, dhe nga një shefe personeli në hotel Dajti, rezulton aksionere në një biznes, apo duke bërë edhe konsulenten ligjore në Universite që tashmë kanë falimentuar.

Këto janë privilegjet e një prokurori në Shqipëri, të cilin drejtësia nuk e ka prekur, të paktën deri më tani.

Në vitin 2016, Arain Ndoja ka deklaruar se ka në pronësi, 21 apartamente që ndodhen në Shëngjin, 3 bodrume, pemëtore dhe një ndërtesë truall në Krujë, të cilin thotë se e ka fituar me vendim gjykate pasi pronari i kishte borxhe.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nga prokurori Arjan Ndoi.

Viti 2003 (deklarata fillestare)

Makinë Benz, 190,  që kushton 200 000 lekë.

Paga mujore si prokuror, 75 000 lekë.

Paga e bashkëshortes në një muaj si juriste, 2 000 lekë.

Viti 2004

Makinë Benz, 190,  që kushton 200 000 lekë.

Ka deklaruar, 20 000 euro cash.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes, 500 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror, për katër muajt e parë të vitit 2004, 28 000 lekë dhe më pas si avokat 280 000 lekë.

Viti 2008 (Deklarata fillestare)

Apartament banimi me sipërfaqe 117.5 m2, në shumën 65 000 euro.

Lokal, njësi shërbimit, në qytetin e Shëngjinit, 114 600 euro.

Lokal në Shëngjin me sipërfaqe, 159 52 m2, që kushton 159 520 euro.

Apartament banimi me sipërfaqe 327.71 m2, që ka kushtuar 163  855 euro.

Apartament banimi në Shëngjin me sipërfaqe 90 m2, 2 000 000 lekë.

Makine, mercedes, 200 000 lekë.

Pedagog tek  Kristali, 3 000 lekë ora.

Të ardhurat si avokat në Tiranë  për periudhën prill 2004-Janar 2008,  750 000 euro.

Të ardhura nga i ati si mësues në shkollën e mesme, 328 800 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja si juriste dhe shefe personele tek hotel “Dajti”, 504 000 lekë.

Të ardhurat nga nëna si mësuese në shkollën e mesme, në shumën 294 000 lekë.

Viti 2008

Kursime nga aktiviteti profesional si prokuror dhe nga shkolla e magjistraturës, në shumën 843 056 05 lekë.

Kursime nga puna si pedagog pranë Kristalit, 274 260 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror në Durrës, 1 345 001 lekë.

Të ardhura nga paga si pedagog tek Kristali, 274 260 lekë.

Të ardhura nga paga si ekspert seminari, 280 980 lekë.

Të ardhurat e bashkëshortes, pranë K K RR T, Televizioni, Tiranë, 380 623 lekë.

Paga e babait si mësues tek Kritali, 376 992 lekë.

Paga e nënës si mësuese tek Kristali, 311 400 lekë.

Viti 2009

Kursime nga aktiviteti profesional si prokuror në shumën 676 844 lekë.

Ka shitur makinën, 550 000 lekë.

Ka shitur dy apartamente 94 020 euro.

Ka shitur një tjetër pasuri (por që nuk kuptohet nga mënyra se si ka shkruar), në shumën 69 835 euro.

Të ardhura nga paga si pedagog pranë Kristalit, 474 171 lekë.

Ka blerë një automjet, 20 000 euro.

Paga e bashkëshortes pranë Këshillit Kombëtar të Televizonit shqiptar, 795 000 lekë.

Viti 2010

Të ardhura, kursime, 87 370 lekë.

Paga e bashkëshortes pranë Këshillit Kombëtar të Televizonit shqiptar, 64 000 lekë në muaj.

Viti 2011

Kursime, 235 256.65 lekë.

Ka shitur automjetin 30 000 euro.

Llogari bankare për dy fëmijët, 785 000 lekë.

Paga e bashkëshortes si juriste, 211 833 lekë.

Viti 2012

Kursime, 372 506 87 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror, 850 604 lekë.

Të ardhura e bashkëshortes nga paga si juriste tek “Rafaelo 2002”, 135 479. 84 lekë.

Të ardhurat e bashkëshortes të kursyera, 49943.42 lekë.

Të ardhura e bashkëshortes nga paga si juriste tek “Rafaelo 2002”, deri në nëntor të 2012, në shumën 247 670 lekë.

Të ardhurat e bashkëshortes nga pagesa si konsulente juridike në shqërinë “Vitrina”, 14 000 euro.

Të ardhurat e bashkëshortes si avokate, 683 332 lekë.

Viti 2013

Kursime, 831209.78 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror, 874 713.

Honorar nga seminaret e Shkollës së Magjistraturës, 10 800 lekë.

Në emër të bashkëshortes deklaron:

Dhuratë, pasuri të paluajtshme në Durrës, me sipërfaqe 79434 9 m2, por nuk e specifikon çfarë është dhe sa kushton.

Dhuratë, pasuri të paluajtshme në Durrës, me sipërfaqe 111777.1 m2, por nuk e specifikon çfarë është dhe sa kushton.

Dhuratë, pasuri të paluajtshme në Durrës, me sipërfaqe 800 m2, por nuk e specifikon çfarë është dhe sa kushton.

Dhuratë, pasuri të paluajtshme në Durrës, me sipërfaqe 800 m2, por nuk e specifikon çfarë është dhe sa kushton.

Dhuratë, pasuri të paluajtshme në Durrës, me sipërfaqe 1 800 m2, por nuk e specifikon çfarë është dhe sa kushton.

Dhuratë, pasuri të paluajtshme në Durrës, me sipërfaqe 1 100 m2, por nuk e specifikon çfarë është dhe sa kushton.

Dhuratë, pasuri e paluajtshme e llojit tokë pyll, me sipërfaqe, 79 439.9 m2

Gjendje llogarie, 65 662.84 lekë.

Gjendje në llogarinë rrjedhëse, 71 934.47 lekë.

Gjendje në llogarinë rrjedhëse,2 500 euro.

Të ardhura nga puna si avokate, 1 712 860 lekë.

Viti 2014

Parking në Shëngjin me sipërfaqe, 13.25 m2, që ka kushtuar, 2300 euro.

Bodrum, 18 m2, në Shëngjin, nuk e deklaron vlerën.

Truall në Shëngjin me spërfaqe, 1004 m2, nuk e deklaron vlerën.

Të ardhura nga paga si prokuror, 1 026 077 lekë.

Kursime të bashkëshortes, 167 195.94 lekë.

Të ardhurat  e bashkëshortes nga puna si avokate, 485 77 lekë.

Kursime të  bashkëshortes,64 168.70 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes, 11 380 000 euro.

Të ardhurat  e bashkëshortes nga puna si avokate,1 030 000 lekë.

Të ardhurat  e bashkëshortes nga puna si avokate, 2 999 euro.

Viti 2015

Kursime, 10437371.54 lekë.

Të ardhura si prokuror, 1 101 366 lekë.

Të ardhura nga Drejtoria Rajonale Tatimore, Tiranë sipas vendimit gjyqësor të datës 2.7.2010, i cili është lënë në fuqi edhe nga Gjykata Apeliit Administrative, Tiranë, 9 775 810 00 lekë.

Kursime të bashkëshortes në llogarinë e biznesit, 982 502 71 lekë.

Kursime të bashkëshortes në llogarinë e biznesit 285 37 euro.

Kursime në llogarinë personale të bashkëshortes, 42672.72 lekë.

Vlera e kapitalit në cilësinë e ortakut në shoqërinë ” Oil processing Company”, 40 000.00 lekë.

Të ardhura të krijuara nga biznesi si avokate, 3 850 0000 lekë.

Të ardhura të krijuara nga biznesi si avokate, 485 77 euro.

Viti 2016

Pasuritë e mëposhtme ndodhen Shëngjin, Lezhë.

Pasuria nr. 5/107 +1-55 Apartament, me sip 60.9 m2.

Pasuria nr. 5/107 +1-56, Apartament, me sip 65.2m2 3.

Pasuria nr. 5/107 +1-57, Apartament, me sip 65.2m2

Pasuria nr. 5/107 +1-38, Apartament, me sip 60.9m2

Pasuria nr. 5/107 +1-59, Apartament, me sip 100.6m2.

Pasuria nr. 5/107 +1-60, Apartament, me sip 60m2

Pasuria nr. 5/107 +1-61. Apartament, me sip 100.6 m2.

Pasuria nr. 5/ 107 +1-62, Apartament, me sip 60 9m2

Pasuria nr. 5/107 +1-63, Apartament, me sip 65.2 m2.

Pasuria nr. 5/107 +1-67, Apartament, me sip 73.7 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2- 36, Apartament me sip 61.2 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2-37, Apartament, me sip 94.9 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2-38, Apartament, me sip 77.3 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2- 39, Apartament, me sip 91.6 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2- 40. Apartament, me sip 61.2 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2-41. Apartament, me sip 61.2 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2-42, Apartament, me sip 91.9 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2-13, Apartament, me sip 77 3 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2-44, Apartament, me sip 91.6 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2-15, Apartament, me sip 61.2 m2.

Pasuria nr. 5/107 +2-46, Apartament, me sip 104.1 m2.

Pasuria nr. 5/107 -131, Bodrum, me sip 19.6 m2

Pasuria nr. 5/107 -B2, Bodrum, me sip 15.1 m2.

Pasuria nr. 5/107 -B3, Bodrum, me sip 50.79 m2.

Pasuria nr. 1018:10. me sip. 1964 m2. e llojit pemëtore ndodhur në Malin e Rencit, Shengjin, Lezhë.

Pasuria nr. 1018 9, me sip.2000 m2. e llojit pemëtore ndodhur në Malin e Rencit, Shëngjin, Lezhë sipas kontratës së shitblerjes nr. 361 rep. nr.200 kol. dt 25.01.2016, në bashkë pronësi me z.Petrit Preci. Vlera e kësaj pasurie është 1 000 000 lekë.

Pasuria e llojit truall-ndërtesë e përfituar si rezultat i veprimeve përmbarimore për ekzekutimin e urdhërit ekzekutiv nr.200 dt.21.10.2010 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Krujë për deklaratën noteriale nr.134 rep dhe nr.82 kol dt. 22.01.2008 (fakt i deklaruar edhe më parë tek borxhi që më kishte shtetasi Agror Kadri Voga).

Deklaratë noteriale me shoqërinë  “Artel 04” dhe Artan Ndreu në shumën, 163 855 euro.

Deklaratë noteriale nr. 1958 rep . nr. 602 kol dt 29.06.2016 për detyrimin monetar në vlerën 159.520 euro nga z. Femi Begja për shkak të mos plotësimit të kushteve të percaktuara sipas kontratës së porosisë nr. 4899 rep . nr.1078 kol dt. 03.12.2007 për pasurinë njësi shërbimi lokal me sip.I59.52 m2, Shëngjin. Lezhë.

Huadhënie pa interes në fillim të muajit Janar 2016 shtetasit Kujtim Llesh Preci, që është kushëriri im dhe që ka aktivitet tregtar. Po këtij shtetasi i kam kaluar dhe shumën prej 30 000 eurosh të shitjes së automjetit tip BMË me targa TR5959N. Shuma në total është 88 000 euro.

Gjendje cash, 6 000 dollarë amerikanë.

Llogari bankare, 10 149 808 73 lekë.

Të ardhura nga paga si prokuror, 1 199 440 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti i bashkëshortes, 1 466 922 lekë./CNA.al

Foto-Video/ Zbulohet lidhja e prokurorit Arjan Ndoj me dhunuesin e avokatit

Rrahu avokatin?/ Prokurori Arjan Ndoj nën hetime

 

 

 

 

 

 

Aktualitet

Kamioni përplas biçikletën/ Vdes 55 vjeçari

Publikuar

-

Një aksident i rëndë rrugorë ka ndodhur, pak minuta më parë, në autostradën Durrës-Tiranë.

Mësohet se një automjet kokë trajleri e tipit “Man” ka aksidentuar për vdekje një shtetas 55 vjeçar, i cili po udhëtonte me biçikletë.

Drejtuesi i automjetit me inicialet, H.S., 60 vjeç, është shoqëruar në Komisariatin e Durrësit. /CNA.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Autobuzi përplaset me bordurën/ Pesë pasagjerë përfundojnë në spital

Publikuar

-

By

Një aksident rrugor është shënuar mbrëmjen e sotme në kryeqytet.

Sikurse kanë bërë të ditur burime nga vendngjarja, aksidenti ka ndodhur rreth orës 22:00, në gjatësinë e segmentit të rrugës Institut-Bathore, në Kodër Kamëz, ku si pasojë e humbjes së kontrollit të autobuzit nga drejtuesi i tij ai êshtë përplasur me bordurën e rrugës. Bëhet fjalë për autobuzin e linjës së transportit publik të linjës Tiranë-Kamëz.

Pesë nga pasagjerët që udhëtonin me të kanë përfunduar në spital ku morrën ndihmën e parë mjekësore, por gjendja e tyre nuk ishte problematike për jetën.

Policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe po punon për të sqaruar gjithçka pë rrethanat e ndodhisë së çuditëshme./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Ish deputeti PD-së nxjerr sekretin/ Dekonspiron strategjinë e opozitës pas 25 Majit

Publikuar

-

By

Data 25 Maj është paralajmëruar për të qenë dita e protestës së rradhës së opozitës për ta detyruar Edi Ramën të japë dorëheqjen.

Kjo është e gjashta protestë kombëtare dhe e dymbëdhjeta në rradhën e të tillave, që opozita ka zhvilluar nga data 16 Shkurt. Mirëpo çfarë ka projektuar të bëjë opozita në këtë protestë dhe veçanërisht në ditët vijuese?

Përveçse kanë artikuluar se protesta e 25 Majit do të jetë më e madhja e parë deri më sot, organizatorët e saj, Basha dhe Kryemadhi, nuk kanë dhenë asnjë hollësi më tepër. Madje jo vetëm këta të dy por askush nga drejtuesit e partive të tjera, pjesë e koalicionit opozitar, nuk është shprehur më shumë se kaq.

Misterin e ka zbuluar ish deputeti i PD-së, Aleksandër Biberaj, nga tryeza e emisionit “Tempora”. Duke folur për vijimësinë e aksionit opozitar nën kredon: “Rama ik!”, përveç përcaktimit të protestës si më e madhja e derisotme, Biberaj ka zbuluar se pas kësaj date protestat nuk do të ndalen. Do të jenë prezente deri në datën 30 Qershor  kur është dhe data e mbajtjes së zgjedhjeve vendore.

“Protesta e 25 Majit do të jetë më e madhja e zhvilluar deri më sot. Pas kësaj date protestat nuk do të ndalen. Do vijojnë deri në 30 Qershor,”- ka thenë Biberaj./CNA.al

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet19:44 - 21 Maj, 2019

Skandali i videos në”Ibiza”/ Kancelari i Austrisë përballë votës së mosbesimit

Kancelari Sebastian Kurz është duke u përgatitur për një votë mosbesimi. Oferta e tij për të shkarkuar ministrin e Brendshëm...

Aktualitet19:26 - 21 Maj, 2019

QUINT: Zgjedhjet në veri të Kosovës të qeta, por me problemet e së kaluarës

QUINT-i, ku bëjnë pjesë Franca, Gjermania, Italia, Britania e Madhe e SHBA thotë se në komunat me shumicë serbe shqetësues...

Aktualitet19:02 - 21 Maj, 2019

Presidenti Trump kërcënon Iranin me asgjësim

Për shkak të konfliktit mes Uashingtonit dhe Teheranit, situata në rajonin e Gjirit aktualisht është shumë e tensionuar. Tani Presidenti...

Aktualitet18:55 - 21 Maj, 2019

Kongresi nderon familjen e shqiptaro-amerikanit Harry Bajraktari

Një flamur që valoi një ditë mbi kupolën e Kongresit amerikan, iu dhurua veprimtarit shqiptaro-amerikan, Harry Bajraktari. Kjo ishte pjesë...

Aktualitet15:27 - 21 Maj, 2019

Shqipëria nuk duhet të ketë Akademi Shkencore

Profesor dr. Dritan Spahiu ka reaguar sot me një shkrim lidhur me çështjen e Akademisë së Shkencave në Shqipëri. Spahiu...

Aktualitet15:20 - 21 Maj, 2019

Skandali i Ibiza-s në Austri/ Sebastian Kurz përballet me votëbesim

Kancelari Sebastian Kurz është duke u përgatitur për një votëbesimi. Oferta e tij për të shkarkuar ministrin e Brendshëm ekstremist...

Aktualitet14:26 - 21 Maj, 2019

Frika nga një luftë e padëshiruar

Presidenti amerikan, Trump e kërcënon Iranin me asgjësim. Njerëzit në Iran kanë frikë nga shpërthimi i një lufte aksidentalisht. Atmosfera...

Aktualitet12:22 - 21 Maj, 2019

Integrimi drejt BE-së/ Hahn: Maqedonia e Veriut duhet të shpërblehet

Komisioneri për Zgjerimin në BE, Johannes Hahn në konferencën e bisedimeve ekonomike të Vienës, “Perspektiva e re për Maqedoninë e...

Aktualitet22:30 - 20 Maj, 2019

Korrigjimi i kufijve/ Thaçi: Nuk do të lejojmë të preket territori i Kosovës

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka sqaruar idenë e tij për korrigjimin e kufijve. Në studion e emisionit “Open” ai...

Aktualitet18:43 - 20 Maj, 2019

Humbën mbrëmë në Theth/ Gjenden turistët e huaj

Janë gjetur sot, tre turistët anglez, të humbur mbrëmjen e djeshmë në Theth. Ata ishin duke eksploruar zonat turistike malore...

Aktualitet16:55 - 20 Maj, 2019

Bllokohet 2.3 ton qumësht pluhur në Divjakë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar 2.3 ton qumësht pluhur dhe 21 ton vaj palme në Divjakë. Sipas njoftimit të...

Aktualitet16:31 - 20 Maj, 2019

Anullohen fluturimet ajrore drejt Italisë, ja shkaku

Të gjithë pasagjerët të cilët kanë prerë biletat për të udhëtuar nesër drejt Italisë, duhet ta shtyjnë fluturimin e tyre...

Aktualitet15:40 - 20 Maj, 2019

“Linda 4 fëmijë, burri s’më donte se nuk bëja djalë”/25-vjeçarja rrëqeth me historinë e saj

Edhe pse është vetëm 25 vjeçe, ajo është nëna e katër fëmijëve, tre vajzave dhe një djalë. Vajza nga Tirana...

Aktualitet21:28 - 19 Maj, 2019

Përfunduan zgjedhjet e jashtëzakonshme në veriun e Kosovës

Rreth 24 mijë e 600 votues nga rreth 58 mijë të regjistruar, apo 4 apo mbi 42 për qind e...

Aktualitet18:15 - 19 Maj, 2019

Amerikanët dhe talebanët shkëmbejnë akuza për situatën në Afganistan

Talibanët dhe zyrtarët ushtarakë amerikanë kanë akuzuar njëri-tjetrin në median sociale, për veprime kundër vendosjes së paqes në Afganistanin e...

Aktualitet14:37 - 19 Maj, 2019

Danas: Pushteti aktual i Serbisë do ta njohë Kosovën

Gazeta e Beogradit “danas” përmes një ankete të zhvilluar me qytetarë në Serbi, ka ardhur në përfundim se pushteti aktual...

presidenti i shba, donald trump presidenti i shba, donald trump
Aktualitet12:42 - 19 Maj, 2019

Alabama ndalon me ligj abortin/ Trump: Jam pro jetës

President i ShBA-së, Donald Trump ka reagaur gjithashtu lidhur me ndalimin e abortit që është bërë në shtetitn e Alabamës,...

Aktualitet09:51 - 19 Maj, 2019

Zgjedhjet, Kosova pengon Gjuriçin/ Serbët mbushin qendrat e votimit

Sot po mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar komune në Veri të Kosovës. Zgjedhje kanë nisur të qeta që në...

Aktualitet08:25 - 19 Maj, 2019

Zgjedhjet në Veri të Kosovës/ Nis votimi

Procesi zgjedhor në katër komunat në veri të Kosovës, ka filluar në orën 07:00 ashtu siç ishte paralajmëruar. Aty votoi...

austria ne zgjedhje te parakoheshme austria ne zgjedhje te parakoheshme
Aktualitet21:59 - 18 Maj, 2019

Video-skandali i zv.Kancelarit/ Kryeministri austriak thërret zgjedhjet e parakohëshme

Kancelari austriak Sebastian Kurz bëri thirrje për zgjedhje të parakohëshme pas dorëheqjes së zëvendës kancelarit, që i dha fund koalicionit...

Aktualitet19:44 - 18 Maj, 2019

Iu zbulua lidhja me rusët/ Dorëhiqet zëvendës kancelari austriak

Zëvendës kancelari i Austrisë Heinz-Christian Strache dha dorëheqjen të shtunën. Vendimi vjen pasi dy gazeta gjermane, “Der Spiegel” dhe “Sueddeutsche...

Aktualitet16:44 - 18 Maj, 2019

Sherefedin Shehu thirrje demokratëve/ “Mos u bëni viktima të udhëheqësve pa princip”

Ish deputeti i Partisë Demokratike, Sherefedin Shehu në një postim në rrjetet sociale ka reaguar ashpër ndaj deklaratave të përfaqsuesve...

Aktualitet14:34 - 18 Maj, 2019

Zyrtarit serb i ndalohet hyrja në Kosovë

Zyrtari serb, Marko Gjuriçi, edhe pse ka paralajmëraur më herët se do të vizitonte Kosovën në kuadër të zgjedhjes së kryetarëve...

Aktualitet12:57 - 18 Maj, 2019

Videoja që skandalizoi Austrinë/ Zëvendëskancelari jep dorëheqjen

Pas skandalit me publikimin e videos, zëvendëskancelari austriak, Heinz-Christian Strache dha dorëheqjen të shtunën. Kancelari Sebastian Kurz e pranoi dorëheqjen...

Aktualitet10:24 - 18 Maj, 2019

Shkëmbimi i territoreve/ Ish-deputeti tregon se çfarë ka premtuar Vuçiç

Ish-deputeti i PS-së, Tritan Shehu ka shkruar sot lidhur me aspiratën serbe për shkëmbim territoresh. Sipas Shehut, bashkëautorët e shkëmbimit...

trump thirrje kosoves dhe serbise trump thirrje kosoves dhe serbise
Aktualitet08:58 - 18 Maj, 2019

Dëbimi i emigrantëve të rinj/ Gjykata Federale e Apelit “rrëzon” Trumpin

Sipas një vendimi të Gjykatës Federale të Apelit, administrata Trump ka vepruar në mënyrë “arbitrare dhe kapriçioze”, kur kërkoi që...

Aktualitet10:48 - 17 Maj, 2019

Ndryshimi i ligjeve të imigracionit/ Trump, i thotë jo Lotarisë Amerikane

Presidenti amerikan Donald Trump paraqiti të enjten planin e tij për reformimin e sistemit të imigracionit, duke thënë se do...

Aktualitet08:31 - 17 Maj, 2019

Fushata e shtrenjtë elektorale e zgjedhjeve europiane në Itali

Zhurma elektorale mund të kushtojë shumë. Pak para zgjedhjeve europiane është duke e provuar Italia: Zëvendëskryeministri Salvini gjëmon kundër rregullave...

Trending

Read previous post:
Kur do të hiqen vizat për kosovarët? 

Ndërkohë që kryeministri i Kosovës, Haradinaj shprehet optimist për mundësinë e liberalizimit të vizave me Kosovën në Bruksel askush nuk...

Close