LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Disiplina zbulon vendimet, tri ekipe dënohen me gjobë

29 Mars 2024, 16:07, Sport CNA

Disiplina zbulon vendimet, tri ekipe dënohen me gjobë

Komisioni i Disiplinës në FSHF zbuloi këtë të premte vendimet e marra në lidhje me ngjarjet e ndodhura në mesjavë në ndeshjen e Kategorisë së Parë.

Elbasani, Apolonia dhe Lushnja, janë dënuar me gjobë, për mospërmbushje të detyrimeve për një ndeshje futbolli.

VENDIMET

 FK Apolonia, për sjellje të gabuar të spektatorëve, duke hedhur sende në fushën e lojës dhe duke mos garantuar sigurinë e lojtarëve, në bazë të neneve 17/1/c, 17/2/b dhe 17/2/h të KDE, dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqind mijë) lekë. Sipas nenit 76/1/a të KDE, gjoba të aplikohet në masën 50%.

AF Elbasani, për mos marrjen e masave për përmbushjen e detyrimeve dhe rregulloreve të aktivitetit, në bazë të nenit 8/1 të KDE, dënohet me gjobë në masën 50.000 (pesëdhjetë mijë) lekë. Sipas nenit 76/1/a të KDE, gjoba të aplikohet në masën 50%.

KF Lushnja, për mos marrjen e masave për përmbushjen e detyrimeve dhe rregulloreve të aktivitetit, në bazë të nenit 8/1 të KDE, dënohet me gjobë në masën 50.000 (pesëdhjetë mijë) lekë. Sipas nenit 76/1/a të KDE, gjoba të aplikohet në masën 50%.

Rrëzimin e kërkesës së lojtarit të KF Vora, Xhuljo Tabaku, si të pabazuar në Kodin e Disiplinës dhe Etikës.

Rrëzimin e kërkesës së lojtarit të FC Albanët, Albi Alushi, si të pabazuar në Kodin e Disiplinës dhe Etikës.

Lajmet e fundit nga