LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

"Be honest and sincere"/ the 74-year-old appears on television and is looking for a partner

2023-03-11 20:40:00, Sociale CNA

"Be honest and sincere"/ the 74-year-old appears on television and is

A 74-year-old widower has asked for the help of the media to find a partner, as he has been living alone for 17 years.

With a video message on the "Aldo Morning Show", Pëllumbi showed the characteristics of the ideal partner.

He said that he wants her to be 60-65 years old, to enjoy good health, to be honest, sincere and preferably to have a higher education.

Pëllumbi also talked about his relationship with his late wife.

“Pas vdekjes së gruas në vitin 2006, jetoj i vetëm në Vlorë. Dashuria ime me gruan ka qenë shumë e madhe. Jemi dashuruar që në klasë të 9-të. Kemi qenë shokë gjatë gjithë jetës, të pandarë gjatë gjithë kohës. U martuam në 1973-ën, por jeta jonë, dashuria jonë, gjithë ajo e mira që kishim me njëri-tjetrin, nuk na u kurorëzua me një fëmijë. Në 4 Dhjetor të 2006-ës, gruaja ime pësoi një infrakt në punë dhe vdiq, kjo ishte vdekje dhe për mua sepse unë atë e kisha prej 40 vjeçe, bashkëpunëtore dhe grua të mirë. Ajo ishte gjithçka për mua. Që nga ajo kohë, e deri më sot, unë vij muaj për muaj dhe e vizitoj varrin e saj, e pastroj, e rregulloj.

Vetmia është shumë e rëndë, nuk mund ta mendoj asnjë njeri se sa e vështirë është vetmia. Ajo të shkatërron nga nervat, të shkatërron trupin, të shkatërron shëndetin, të bën gjithçka të keqe nëpërmjet streseve që fiton. Unë që kam pasur një grua shumë të mirë, kam pasur një jetë shumë të mirë dhe duke krahasuar atë jetë më të tanishmen, jam shumë i shqetësuar.

But I still have power, I still have opportunities. God gave us life, he takes it from us. I am looking to meet a woman. Be 60-65 years old, enjoy good health. I want it to be honest, sincere like I am. From my side, there will be all the services that a person needs and we will be dedicated to her, this is what I ask from her. It is possible to have a higher education, to communicate and understand each other's opinions and to be able to understand each other", he emphasized./ CNA.al

Lajmet e fundit nga