LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

A "coffee" or at the police station/ The two officers who were filmed by 'Stop' are finally dismissed from the police

2022-09-28 22:09:00, Kronika CNA
A "coffee" or at the police station/ The two officers who were filmed
Illustrative photo

Immediately after the broadcast of the footage, in the investigative show "STOP", where two police officers of the General Patrol of Police Station No. 6, in complete abuse of duty and in open violation of ethics and communication, by taking a sum of money, through corrupt acts, from the driver of a vehicle that had stopped on the side of the road, in Kashar, we clarify the public opinion that:

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit ka urdhëruar menjëherë përjashtimin përfundimtar nga radhët e Policisë së Shtetit, të dy punonjësve të Patrullës së Përgjithshme, inspektorëve Shamet Kuqo dhe Elton Gjedia.

Ndërkohë, Drejtoria e Standardeve Profesionale në Policinë e Shtetit ka nisur menjëherë hetimin e thelluar disiplinor, për shkelje të rëndë disiplinore, ndaj specialistit të Seksionit të Patrullës së Përgjithshme, Nënkomisar A. K., si dhe ndaj shefit të Seksionit për Rendin dhe Sigurinë Publike në Komisariatin e Policisë Nr. 6, Komisar V. I.

Njëkohësisht, Agjencia e Mbikëqyrjes Policore ka nisur hetimin penal në lidhje me këtë rast.

The General Director of the State Police thanks the leaders of the show "STOP" and encourages the media and citizens to denounce any case of corruption, abuse of office or violation of the code of ethics and behavior with citizens, assuring them that he is very determined to react with the severity of the law to remove from the ranks of the State Police, such employees who tarnish the name and uniform of the State Police.

Lajmet e fundit nga