LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Denoncimi- Kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun pushtohet nga mbetjet plastike

2023-07-24 16:16:00, Denoncim CNA
Denoncimi- Kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun pushtohet

Problemtikat në vijat bregdetare nuk kanë të mbaruar.

Edhe pse jemi në pikun e sezonit dhe të dhënat tregojnë se rreth 7 milionë turistë kanë hyrë në Shqipëri gjatë vitit 2023 hasim ende problematika të ndotjes së vijës bregdetare.

Denoncimi këtë herë vjen nga kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun.

Mbetjet plastike kanë pushtuar gjirin duke shqetësuar turistët apo vendasit që kanë vizituar këtë destinacion.

Ajo që po ndodh në kanionin e Gjirit të Shën Andras në Karaburun ku po hidhen mbetjet plastike, përveç faktit që ndot mjedisin është një akt kriminal./ CNA

Denoncimi- Kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun pushtohet

Denoncimi- Kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun pushtohet

Denoncimi- Kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun pushtohet

Denoncimi- Kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun pushtohet

Denoncimi- Kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun pushtohet

Denoncimi- Kanioni i Gjirit të Shën Andras në Karaburun pushtohet

Lajmet e fundit nga