LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Studion në Stamboll, rezulton debitor në Universitetin Bujqësor në Kamëz!

24 Maj 2021, 19:43, Denoncim CNA
Studion në Stamboll, rezulton debitor në Universitetin Bujqësor

Niko Toti prej vitesh ka ndjekur studimet në Stamboll. Ndërkohë që pas studimeve universitare kthehet në Shqipëri për të vazhduar edhe masterin. Mirëpo i riu ankohet në emisionin Fiks Fare sepse është penalizuar duke mos hyrë dot në provimet e masterit.

Bashkëpunëtorët e emisionit Fiks Fare shkojnë në sekretarinë e Universitetit Bujqësor për të marrë një përgjigje për këtë problem. Sekretaria u thotë se studenti duhet të paguajë sepse figuron në sistem. Ndërkohë për mënyrën sesi është vendosur një notë fiktive kur studenti nuk ka qenë prezent asnjë ditë sekretaria nuk ka dijeni. Bashkëpunëtorëve të Fiksit në sekretari u thuhet se pedagogu që ka vënë notën fiktive 5, tashmë është në pension dhe këtë punë e zgjidh vetëm financa.

Gazetarët e Fiksit shkojnë në drejtorinë e financës. Përgjegjësja ju thotë se është në dijeni të këtij rasti . Denoncuesi thotë ajo ka sjellë të gjithë tabulatet që faktojnë se nuk ka studiuar asnjë ditë në këtë fakultet. Por dokumenti është vonuar sepse punonjësja që firmos nuk ka qënë në Shqipëri prej disa ditësh.Përgjegjësja u thotë gazetarëve të Fiksit se studenti Niko Toti do e marrë vërtetimin. Më pas gazetarët pritën edhe studentin i cili mori vërtetimin e çregjistrimit, dokument për të cilin ai ishte penalizuar në studimet master. Edhe në këtë rast Fiks Fare zgjidhi problemin e denoncuesit të cilin prej kohësh nuk po mundte ta zgjidhte./tch

Lajmet e fundit nga