LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Si shitet përgjigja e tamponit për udhëtim tek ‘Intermedica’ pa bërë testin

18 Maj 2021, 19:43, Denoncim CNA
Si shitet përgjigja e tamponit për udhëtim tek

Kamera e fshehtë e emisionit ?Stop? tregon sot me zë dhe figurë, sesi merret përgjigja e tamponit për Covid 19, pa e bërë fare testin. Një zotëri i drejtohet klinikës private ?Intermedica?, duke kërkuar një test për Covid, pasi i duhej të udhëtonte drejt Gjermanisë me avion.

Sekseri e drejton personin në fjalë në klinikën e Intermedica-s në Fushë-Krujë. Pas disa bisedash i interesuari arrin të marrë përgjigjen e testit të tamponit për Covid-19 për të udhëtuar, edhe pse mund të ishte i infektuar e të kthehej në rrezik për të gjithë pasagjerët e tjerë.

Sekseri: Alo!

Klienti: Rxx ça bone shok? Si kalove?

Sekseri : Si ia çove ti?

Klienti: Pashë Zotin si me ia bo re, kam me u nis për Gjermani e më duhet një tampon, se s?bën, or ti!

Sekseri: Po s?e di për Zotin!

Klienti: Se s?më lë agjencia.

Sekseri: Veç me e bo privat.

Klienti: Ku të jetë or burrë, veç kam hall me mbaru punë. A je tu kuptu shokun tënd, se më duhet për sonte?

Sekseri: Kur je për të ik?

Klienti: Sonte.

Sekseri: Sonte?

Klienti: Po!

Sekseri: Ore ti nuk po të njoh. Kush je ti?

Klienti: Për Zotin ma ka dhënë Gxxx, ma ka dhënë numrin, or burrë tash, unë jam tu ik.

Sekseri: Kush?

Klienti: Gëzimi, një shok i jemi, ma ka dhënë numrin, që të njoh unë jam prej?

Sekseri: Kush the?

Klienti: Një shok, një shok i jemi po them, unë jam prej Laçi. A më kupton? Ai më tha ?mere në telefon këtë numër, se ndoshta të ndihmon tha të kryen punë?, a më kupton?

Sekseri: Oh po prit pa të pyes në telefon, a e kanë mbyll ata, prit një sekondë, se të flas, aty në Fushë- Krujë ke me shkuar, me e bo!

Klienti: Po mirë hajt njëherë, se e kam shumë urgjent aman!

Sekseri: Hë për kur, ça ore të duhet?

Klienti: Po sonte nga ora 8 e gjysmë e kam avionin, 8 e gjysmë duhet me qenë në aeroport, or ti!

Sekseri: Mirë pra do shkosh Fushë? Krujë, ke për ta marrë!

Klienti: Po mirë!

Sekseri : Ta bëjnë ata në privat, po më ço të dhënat me whatsapp e të them unë orën, kur ke me shkuar me e marr mbrapa!

Klienti: Në rregull!

Sekseri: 85 mijë Lekë bënte.

Klienti: Sa bon?

Sekseri: 85 është privat.

Klienti: 85 m?rregull!

Sekseri: 85!

Klienti: Po pra 8, 5 otto-cinque.

Sekseri: Po, më ço të dhënat ti mu, ose tash të jap numrin e asaj gocës.

Klienti: Më jep numrin t?ia çoj unë në whatsapp direkt!

Sekseri: Çoja, jam shoku i Rxxx thoj asaj!

Klienti: Po mirë!

Sekseri: Vetëm se do vesh vetë, do e takosh, do e marrësh atë!

Klienti: Në rregull, në rregull!

Sekseri: Hajde!

Pas kwsaj telefonate sekseri shkon tek klinika Intermedisa pwr tw marrw pwrgjigjen e testit pa e bwrw tamponin fare.

Klienti: Si kalove?

Klinika Intermedika: Mirë!

Klienti: Për një tampon!

Klinika Intermedika: Si e ke emrin?

Klienti: Unë Gxxxxxx, Gxxxxxx, unë jo shoku im, po..

Klinika Intermedika: Po, Gxxxxxxx kush?

Klienti: Për Zotin Gxxxxxx, kush dreqin ia ka mbiemrin, e ka ndru, është martu nja tri herë, po sikur ta marr ktu?

Klinika Intermedika: S?ka dalë këtu, kur e ke bo ti këtë, në mëngjes?

Klienti: Në 7 e gjysmë i ka thënë ajo.

Klinika Intermedik: Ah ti je ai?

Klienti: Poo!

Klinika Intermedika: Po jo nuk ka dalë, nga ora 7, 7 e gjys, se e keni bo mbrapa ju atë.

Klienti: Po pra, ka ardhur pak me vonesë.

Klinika Intermedika: Jo me dorën e parë, që shkojnë në laborator. Ti s?e ke bo pagesën, hë?

Klienti: Jo, m?i ka dhënë do lekë se sa, ka gjet një gabele e ka marr, s?e di nga ka gjet një gabele, e ka martu.

Klinika Intermedika: 85 (merr lekët)

Klienti: 85!

Klinika Intermedika: Në rregull!

Klienti: A të pres pra diku këtu unë?

Klinika Intermedika: Ok!

Klienti: Se është në Rinas ai, a më kupton? Do Zoti mos vonohet pas orës 7 e gjysmë. A e kupton shokun tënd?

Klinika Intermedika: Që ka ora 7 e 20-të.

Klienti ? Hë?

Klinika Intermedika: Nuk është puna, se është në dorë e ka, kur të mbaroj laboratori procesin.

Klienti ? Po mirë, hë mirë, po ai u kujtuar vonë, o burrë!

Klinika Intermedika ? Është vonë ajo, se kjo do 24 orë e kanë çuar urgjencë këtë kështu, sikur është shumë sëmurë.

Klienti: E kuptoj! Veç për Zotin a janë të sigurta, se po ia çoj. Me bo, me e kthyer e fikën dreqin.

Klinika Intermedika: S?ka shanse o burrë krejt, që i kanë bo, krejt për jashtë janë.

Klienti: Po mirë!

Klinika Intermedika: Jo mor burrë, s?i bëj unë ashtu, merret vesh.

Klienti: Mirë, mirë s?i dihet. Kot po pyesja.

Klinika Intermedika:- Po s?bohet.

Klienti: Po njohin çuna sa të duash, dunë me ik mër burrë, këtu janë pa punë.

Klinika Intermedika: Mirë, po nuk bëhen, se janë me barcod.

Klienti: Ah, e kontrollojnë.

Klinika Intermedika: Fut barkodin aty, del në sistem, të thotë kthehu mbrapsht, shnet! Jam me këtë Gzzzzz, si e ka emrin. Në 7 e gjysmë i ke thënë, hë? Ja t?i marr edhe njëherë ata te laboratori.

Klinika Intermedika: Sa më shpejt, në qoftë se ke mundësi! Faleminderit, ciao!

Duke qenë te përgjigja e tamponit po vonohej nga laboratori, punonjësi i klinikës thotë se mund ta niste dhe me foto përgjigjen e tamponit.

Klinika Intermedika: Ka dalë thotë si përgjigje dhe sa ta skanojmë, ta firmos ajo.

Klienti: Aman, ça tha ajo në orën 8?

Klinika Intermedika: Maksimumi deri në 8 thotë.

Klinika Intermedika: Ja, se e nxjerr tashi. Në ça ore e ka avionin?

Klienti: Në 8 e gjysmë, or burrë.

Klinika Intermedika: Ouuu?!

Klienti: Në 8 e gjysmw, or burrë, unë e porosita.

Klinika Intermedika: Ça thuA or ti? Pse kaq vonë ju?

Klienti: Ai ka fol në telefon, se s?di gjë, or burrë!

Klinika Intermedika:  Ja se i them asaj, flasim vetë me të, oh ju e paskeni kwshtu re?

Klienti: Jo re, e ka në 8 e gjysmw o burrë, pisk o burrë puna, iku burri i huaj, iku janë ta kthyer mbrapsht, po?

Klinika Intermedica: Nuk e kthejnë o jo, nuk ashtu jo, se ia çojmë dhe me foto në whatsapp direkt, sikur më e keqja.

Klienti: S?ka ku e skanon mo burrë, mo!

Klinika Intermedika: Jo, jo s?ka nevojë, se ia jap atyre aty më e keqja, nuk ka për të ngel pa ik. Mos ki merak, se sikur të dali?

Klienti: Mundohu ta marr në dorë, o burrë pashë Zotin!

Klinika Intermedika: Po në dorë po e po, po them.

Klienti: Kush dreqin merret me të?!

Klinika Intermedika: Hajt, se nuk vonoj, se fola unë.

Klienti: (Flet në telefon) Vetë ke fol me atë ishallah kalon, po s?kalove?

Klinika Intermedika:  Jo mo jo, se kalon thuj, se vjen tashi.

Klienti: (Flet në telefon) Hajt, se vjen tashi.

Klinika Intermedika: O shok, më shpejt nuk kishte shanc me u bo.

Klienti: Hajde, o burrë!

Klinika Intermedika: Çoja me foto, që ta kenë ata njëherë ik mos u vono!

Klienti: Hajde të rujt Zoti!

Klinika Intermedika: Ciao!/tvklan

Lajmet e fundit nga