Connect with Us

Gruaja tek Rama, vetë i shërben Veliajt/ Zbulohet borgjezi i vogël i Bashkisë së Tiranës

Lajm i Rekomanduar

Gruaja tek Rama, vetë i shërben Veliajt/ Zbulohet borgjezi i vogël i Bashkisë së Tiranës

Publikuar

-

Bashkia e Tiranës është përfshirë në një skandal të rëndë teksa ka provokuar qytetarët me vendosjen e memorialit turk me emrat e viktimave të grushtit të shtetit në Turqi.

Kryebashkakiku Erion Veliaj me paturpësinë më të madhe tha se Tirana ka vend për të gjithë, ndërsa në ceremoninë e vendosjes së memorialit kishte dërguar zëvendësin e tij Arbjan Mazniku.

Edhe Mazniku i cili ka qenë pjesë e G99 të Veliajt, nuk është treguar më pak i paturp se lali.

                                     Arbjan Mazniku

I pranishëm në vendosjen e memorialit kushtuar 251 viktimave të grushtit të shtetit në Turqi,  Mazniku është shfaqur entuziast.

Kështu raportojnë mediat turke, pasi për mediat shqiptare, skandali sigurisht që është mbajtur i fshehur.

Mazniku ka folur për Erdoganin a thua se e kishte babain e tij.

“Kam ngulitur fort në memorien time momentin kur presidenti (Recep Tayyip Erdoğan) iu drejtua popullit turk. Kur vendoset në balancë demokracia karshi forcës vendimi i tij ishte i kthjellët dhe i qartë.  Mësimi më i madh i asaj ditë për të gjithë historinë është sesa i dobët është tanku, avioni, helikopteri sesa e dobët duket forca përballë fuqisë së njerëzve. Unë besoj se nuk ka mësim më të fortë për demokracinë në të gjithë botën sesa ky moment”, ka thënë Mazniku.

Po, kush Arbjan Mazniku që bashkë me Veliaj dhe jo vetëm tallet me qytetarët.

Mazniku është një nga borgjezët  e vegjël të Tiranës i prodhuar nga Sorosi dhe që ka depërtuar sëbashku me bashkëshorten në institucione të rëndësishme.

Në deklaratat e pasurisë, që ka CNA.al, të paktën deri në vitin 2016, Mazniku deklaron një pasuri të patundshme shumë herë më të madhe se pagat që merr ai dhe bashkëshortja.

Por, për të qenë dhe më besueshëm deklaron dhe disa kredi.

Ai deklaron të ardhurat nga Ministria e Arsimit, kur bënte zëvendësministrin, të ardhurat i Këshillit Bashkiak në Bashkinë e Tiranës dhe më pas të ardhurat si nënkryetar i Bashkisë së Tiranës dhe ai anëtarë  Bordin e Shoqërisë Aksionere Eko.

Ndërsa bashkëshortja e tij, deklaron të ardhura shefe e kabinetit të kryetarit të PS, si këshilltare për Marrëdhëniet me Parlamentin për të vijuar më tej si Këshilltare pranë Kabinetit të Kryeministrit dhe si anëtare e bordit te Posta Shqiptare sh.a.

Me gruan tek kryeministri  Rama dhe vetë tek kryebashkiaku Veliaj, Mazniku është shndërruar një një borgjez të vogël sa hap dhe mbyll sytë, duke u tallur me shqiptarët.

Më poshtë po sjellim pasurinë e tij nga viti 2013-2016.

Viti 2013 (Deklarata fillestare)

Apartament 169 m2 plus 24.5 m2 verandë me vlerë 50.000 Euro. Blere me kredi nga Intesa San Paolo, viti 2005

Makine Mitsubishi Outlander, blerë me Leasing nga Credins, viti 2011, në vlerën 22.000.

Shtëpi plazhi, 160m2 Qerret Kavajë me vlerë 4.800.000 lekë.

Llogari rrjedhëse, 585 Euro.

Llogari rrjedhese, 14.333 USD.

Llogari kursimi, 0.08 Euro.

Llogari kursimi, 12.397 Lekë.

Llogari rrjedhese, 600 Lekë .

Drejtor kërkimesh, Instituti AGENDA (OJF), 542.000 Lekë.

Anëtar i Keshillit Bashkiak të Bashkisë së Tiranës, 321.300 Lekë.

Kredi 50,000 euro, marrë në vitin 2005 për blerje apartamenti. Shlyer shumë 35.914 Euro Euro

Kredi 14.620 Euro (Leasing) për blerje makine Mitsubishi Outlander, marre tek Credins Bank me date 22 gusht 2011 dhe mbaron me date 22 gusht 2016. Shlyer 6.637 Euro.

Kredi 40,000 Euro per arredim apartamenti, marrë me 20 korrik 2012 dhe mbaron në 20 korrik 2027. Interesi 6.5. Shlyer shuma 37.972 euro.

Viti 2013 (Deklarata vjetore)

Kredi 50,000 Euro e marrë në vitin 2005 për blerje apartamenti. Shlyer 343 Euro, ndërsa pa shlyer shuma 35.703 Euro.

Kredi 14.620 Euro (Leasing) për blerje makine Mitsubishi Outlander, marrë me datë 22 gusht 2011 dhe mbaron me datë 22 gusht 2016. Shlyer 440 Euro , ndërsa pashlyer 6.289.44 Euro.

Kredi 40,000 Euro për arredim apartamenti, e marrë me 20 korrik 2012 dhe mbaron në 20 korrik 2027. Interesi 6.5 . Shlyer shuma 353 euro, ndërsa pa shlyer 37.681 Euro.

Bashkëshortja, Senior Researcher, AGENDA Institute, 54.000 Lekë

Bashkëshortja, Shefe Kabineti i Kryetarit të Partise Socialiste, në shumën 63.000 Lekë.

Viti 2014

Llogari njedhëse. Ndryshimi: pakësuar me 206 USD, në total 729 USD.

Llogari kursimi, 0.08 Euro.

Llogari kursimi me bashkëshorten, 97.789 Lekë

Llugan rrjedhëse në shumën 18.964 Lekë.

Llogari rrjedhëse, në shumën 50 239 92 lekë.

Llogari page në shumën 43468 dhe -1735 lekë.

Të radhura si Zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, në shumën 1,579,017 Lekë.

LEXO EDHE:  Rama në konferencë/Presidenti dekretoi zgjedhjet më 18 qershor, kemi nisur punën

Të ardhura si anëtar i Këshillit Bashkiak në Bashkinë e Tiranës, në shumën 183,600 Lekë.

Kredi 50,000 Euro e marrë në vitin 2005 për blerje apartamenti tek Shuma e shlyer 2077 Euro.

Kredi 40,000 euro për arredim apartamenti, shuma e shlyer 1567 euro, ndërsa pa shlyer 32,544  euro.

Kredi 14.620 Euro (Leasing) për makinën Mitanbiahi Ontlander, shlyer 3004 Euro dhe 16 950 lekë, ndërsa pa shlyer 4095 Euro.

Llogari rrjedhëse, Marinela Lika (pakësuar me 13.700 Lekë). Gjendja në 1000 Lekë.

Bashkëshortja, këshilltare për Marrëdhëniet me Parlamentin, 330.000 Lekë.

Bashkëshortja, Shefe e Kabinetit të Kryetarit të Partisë Socialiste, në shumën 648.000 Lekë.

Viti 2015

Llogari njedhëse (pakësuar me 14.38 Euro) Gjendja: -14.38 Euro

Llogari rrjedhëse( llogari e përbashkët me bashkëshorten) (pakësuar me 355 usd). Gjendja 374.73 USD.

Llogari kursimi (Ilogari e përbashkët me bashkëshorten) Asnjë ndryshim 0.08 Euro.

Llogari kursimi (llogari e përbashket me bashkëshorten) në shumën 177,565 Lekë.

Llogari rrjedhëse (Ilogari e përbashket me bashkëshorten) në shumën 5,470 Lekë.

Llogari rrjedhëse, në shumën 9.4 Lekë.

Lllogari Page, (gjendja 31 Dhjetor 2015) në shumën 116,158 lekë dhe 2,679 Euro.

Shitje prone Apartament 169 m2 plus 24.5 m2 verandë, (bashkepronësi me bashkeshorten). Paguar nga blerësi vetëm kësti i parë në shumën 50.000 Eurom,  dt. 22 shtator 2015. Vlera e shitjes është 180.000 Euro

Blerje prone apartament Selitë, me sipërfaqe 144.6 m2 plus 24.6 m2 verande .Kontrate shitje me rezervë  e nënshkruar me 23.12.2014, cila u bë efektive me pagesën e  këstit të parë prej 50.000 Euro dt. 28 tetor 2015. Vlera e apartamentit është 70.019 Euro.

Paga si zevendesministër në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit ( 1 Janar-26 Gusht 2015), në shumën  1.075.713 Leke

Të ardhura si anëtar në Këshillin Bashkiak të Bashkisë Tiranë (1 janar 2015- Qershor 2015), në shumën 86,700 Lekë.

Paga si zëvendës kryetari i Bashkisë Tiranë (16 shtator -31 dhjetor 2015), në shumën  380.438 Lekë.

Paga mujore e bashkëshortes si Këshilltare pranë Kabinetit të Kryeministrit (rreth 110.000 leke në muaj), në shumën 1,320,000 Lekë

Të ardhurat e bashkëshortes nga konsulenca për Institutin AGENDA, në shumën 2900 USD.

Kredi 50,000 Euro e marrë në vitin 2005 për blerje apartamenti. Detyrimi i shlyer është 3,805.62 Euro, ndërsa ka mbetur pa u shlyer 30,540.88 Euro

Kredi 40,000 Euro për arredim apartamenti, e marrë me 20 korrik 2012 dhe mbaron në 20 korrik 2027. Interesi 6.5 . Detyrimi i shlyer është3,871.08 euro, ndërsa pa u shlyer janë 33,856.15 Euro.

Kredi 14.620 Euro (Leasing) për blerje makine Mitsubishi Outlander, marrë me 22 gusht 2011 dhe mbaruar me datë 22 gusht 2016 . Janë shlyer 2962 Euro dhe 15.310 lekë, ndërsa pa u shlyer shuma 1707 Euro.

Viti 2016

Llogari rrjedhëse, (shtuar me 204 Euro). Shuma 218 Euro.

Llogari rrjedhëse (pakësuar me 18 usd). Shuma 356 USD.

Llogari kursimi (shtuar me 145226 lekë, paga e bashkëshortes). Shuma 322791 Lekë.

Llogari rrjedhese (shtuar me 435826 lekë, paga e bashkëshortes). Shuma 441296 Lekë.

Llogari rrjedhëse, Shtuar me 40,000 pagesa e këstit të dytë nga shitja e shtëpise dt. 22 shtator 2015 (detyrimi i mbetur nga blerësi 90.000Euro). Shuma  40.000 Euro

Llogari rrjedhëse 339.4 euro.

Llogari page (shtuar me 170.000)  Karte Kartë krediti (pakësuar me 2,679 Euro). Shuma  291164 lekë.

Paga si zëvendës kryetari i Bashkise Tiranë, 1334634  lekë.

Të ardhura si anëtar në Bordin e Shoqërisë Aksionere Eko-Tirana, në shumën 253688.28 lekë.

Paga mujore e bashkëshortes si Këshilltare pranë Kabinetit të Kryeministrit (rreth 110.000 lekë në muaj). Shuma totale, 1,290,024 Lekë.

Të ardhurat e bashkëshortes si anëtare e bordit te Posta Shqiptare sh.a, në shumën 114,962 lekë.

Kredi 50,000 Euro e marrë në vitin 2005 për blerje apartamenti. Shlyer shuma 3253 Euro, ndërsa pa u shlyer shuma 27746 Euro.

Kredi 40,000 Euro për arredim apartamenti, e marrë në 20 korrik 2012 dhe mbaron në 20 korrik 2027. Interesi 6.5. Shlyer shuma 2382 Euro, ndërsa pa u shlyer shuma 31650 Euro.

Kredi 14.620 Euro (Leasing) për blerje makine Mitsubishi Outlander, marrë me 22 gusht 2011 dhe mbaruar me date 22 gusht 2016.

(Veprim në vijim prej vitit 2015) Blerje prone Apartament Selitë. Tirane (Rezidenca Kodra e Diellit), me sipërfaqe 144.6 m2 plus 24.6 m2 verandë me kontratë shitje me rezerve (Nr.4270 Rep. Nr.I 152 Kol.) e nenshkruar me 23.12.2014, cila u be efektive me pagesen e këstit të parë prej 50.000 Euro dt. 28 tetor 2015, nga 70.019 Euro totali. Janë pa paguar 20.019 Euro./CNA.al

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lajm i Rekomanduar

Shënim/ Lironi gazetarët, fajtori është në Presidencë

Publikuar

-

Nga

Pak para mesantës së mbrëmshme, qarkulloi një fake news, sipas të cilit një tërmet i fortë pritej të godiste Shqipërinë.

Lajmi u publikua nga portal Syri.net i Çim Pekës, por ajo që ishte e çuditshme pas këtij lajmi të rremë ishte pikërisht reagimi i vetë medias që e publikoi.

Pasi lajmi në fjalë përhapi panik tek qytetarët e Tiranës të cilët mësynë rrugët, lajmi u fshi dhe për më tepër për tu justifikuar dolën edhe me një qëndrim publik, duke përdorur një intervistë të një sizmologu grek, të dhënë për TCH. Ndër të tjera bëhej apel edhe të mos dëgjohen portalet, kur në fakt lajmi ishte prodhuar nga Syri, sepse sizmologu grek nuk kishte thënë asgjë të tilë.

Intervista e dhënë nga sizmologu grek në Top Channel nuk fliste për asnjë tërmet që pritej për ditën e djeshme.

Nga ana tjetër, pati një reagim edhe nga uniformat blu, të cilët shoqëruan në komisariat gazetarin e Syri.net Aurel Rakipllarin dhe gazetaren e Shekullit, Daniela Grica.

LEXO EDHE:  Mënyra si largohet Rama nga pushteti/ Ndoka: Tërhiqet vetëm pas dajakut

LEXO EDHE:  Rama në konferencë/Presidenti dekretoi zgjedhjet më 18 qershor, kemi nisur punën

Por, këtu ka edhe një tjetër detaj, që nuk duhet anashkaluar.

Në të gjitha faktet dhe detajet, dukej se ajo ishte një sulm i stimuluar për të ngjallur panik në kryeqytet dhe gazetarët duhet të lirohen, sepse përgjegjësit e vërtetë të atij kaosi i gjeni tek Presidenca dhe jo më larg se ky institucion.

Përgjegjësit e këtij paniku i gjeni tek Ilir Meta dhe shokët e tij, dhe jo tek gazetarët që punojnë për bukën e gojës , qoftë edhe tek portal i Cimit.

Shkoni në Presidencë, është ai që bënte paralajmëronte për tërmetin, por që sot e mohon atë.

Njëlloj si Çimi që bënte thirrje për të dalë në rrugë dhe pastaj mohonte daljen në rrugë, edhe Meta sot bën thirrje për “tju rikthyer jetës së përditshme”./ CNA.al

Meta qetëson qytetarët/ T’i kthehemi jetës së përditshme

LEXO TE PLOTE

Lajm i Rekomanduar

Horoskopi i ditës, 22 shtator 2019

Publikuar

-

Nga

DASHI21. mars – 20. prill

Dite e shkëlqyer do jete kjo e sotmja për te dashuruarit. Gjate gjithë kohës do përjetoni emocione te forta dhe do i harroni problemet qe keni pasur me herët. Beqaret nuk do ndihen ende gati për te filluar një lidhje, por miqtë nuk do i lënë asnjë moment vetëm qe ata te mërziten. Buxhetin do mundoheni fort ta ekuilibroni, por për fat te keq nuk do ja arrini dot.

DEMI21. prill – 21. maj

Dite aspak e qete kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Ne shume momente do debatoni ashpër me atë qe keni ne krah dhe do mërziteni. Beqaret do bëjnë mire te rikthehen ne realitet dhe te mos ëndërrojnë me shume nga sa duhet sepse mund te lëndohen. Ne planin financiar do përballeni me goxha vështirësi dhe do duhet te paguani fatura te majme ne këtë sektor.

BINJAKET22. maj – 21. qershor

Juve qe jeni ne një lidhje sot do ju pëlqejnë gjerat e çmendura dhe mund te ndërmerrni edhe rreziqe vetëm për te përjetuar sa me shume emocione. Beqaret nuk duhet te hedhin hapa te nxituara sepse përndryshe situata mund t’iu dale jashtë kontrollit dhe mund te lëndohen. Shpenzimet kryejini gjate gjithë kohës me kujdes dhe gjendja ka për te mbetur e mire.

GAFORRJA22. qershor – 22. korrik

Sot do përballeni me surpriza te jashtëzakonshme ju te dashuruarit. Çdo çast i kaluar pranë partnerit do jete aq i bukur saqë shpesh do ju duket vetja si neper ëndrra. Beqaret do kenë një dite te zakonshme dhe pa ndonjë takim interesant. Nuk ka ardhur ende dita me e favorshme për ta. Me financat duhet te ndiqni strategji strikte ne mënyrë qe te mos keni probleme.

LUANI23. korrik – 22. gusht

Edhe pse presioni nga jashtë do jete shume i madh gjate kësaj dite, ju nuk do i dëgjoni aspak te tjerët dhe do bëni gjithçka qe dëshironi. Partneri do jete me i çiltër dhe do dije edhe t’iu surprizoje. Beqaret nuk do dine si ta joshin atë qe pëlqejnë dhe ka rrezik qe ai t’iu ike nga duart. Ne planin financiar fati do jete me shumice dhe gjendja do vije shume shpejt duke u normalizuar.

VIRGJERESHA23. gusht – 23. shtator

Yjet janë premtuese për jetën tuaj ne çift gjate kësaj dite. Do merreni vesh mjaft mire me partnerin dhe do ju duket sikur keni rilindur. Beqaret pas kaq kohesh pritjeje me ne fund do e gjejnë personin e duhur me te cilin do fillojnë një lidhje emocionuese. Ne planin financiar do jeni gjithë kohës vigjilente dhe nuk do ju dale asnjë e papritur. Vazhdoni ne këtë rruge sepse nuk do pendoheni.

PESHORJA24. shtator – 23. tetor

Mbajeni gjate gjithë kohës nen kujdes jetën tuaj ne çift gjate kësaj dite sepse ne te kundërt dikush tjetër do përfitojë dhe mund t’ua rrëmbejë atë qe keni ne krah. Beqaret me mire te tregohen te duruar sepse sot nuk do iu jepen mundësi aq te mira sa për te filluar një lidhje. Financat do mbeten te mira për aq kohe sa ju te jeni te logjikshëm dhe te mos bëni çmenduri.

LEXO EDHE:  Deklarata e fortë/ Rama dhe Basha u takuan në Paris

LEXO EDHE:  Nga “Rama ik” në “Luli ik”/ Ja çfarë parashikon Edi Rama

AKREPI24. tetor – 22. nëntor

Ju te dashuruarit do i përkushtoheni edhe partnerit edhe familjareve gjate kësaj dite. Do dini si ta ndani mire kohen qe asnjeri te mos mërzitet. Beqaret do përballen me një surprize gjigante qe do iu pëlqejë tej mase. Përgatituni për rrahje te forta zemre. Financat do jene goxha te mira. Duke iu menaxhuar si duhet ky sektor do ketë veçse përmirësime dhe asnjë lloj problemi.

SHIGJETARI23. nëntor – 21. dhjetor

Dite aspak e favorshme kjo e sotmja për te dashuruarit. Do grindeni me partnerin edhe për gjerat me elementare dhe nuk do pranoni te hapni rruge asnjë çast. Beqaret do kenë dashuri me shikim te pare atëherë kur nuk do e presin, por e rëndësishme është qe do ndihen mjaft mire. Buxheti nuk do ketë asnjë lloj ndryshimi. Kujdes me investimet qe te mos keni tronditje se shpejti.

BRICJAPI22. dhjetor – 20. janar

Dite tej mase e trazuar do jete kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Disa persona te trete do kenë ndikim te jashtëzakonshëm tek ju dhe do ju nxitin te debatoni. Beqaret ka mundësi te fiksohen pas personave te martuar dhe shume me te mëdhenj ne moshe se ata. Nëse ne planin financiar i dëgjoni me kujdes te gjitha këshillat qe do iu japin specialistet gjendja ka për te qene e mire.

UJORI21. janar – 19. shkurt

Nëse keni një lidhje te qëndrueshme, sot mund te merrni edhe disa vendime me rëndësi për te ardhmen. Nëse kjo lidhje ka ende probleme, mos hidhni asnjë hap sepse mund te gaboni. Beqaret do preferojnë te qëndrojnë vetëm edhe për disa kohe pasi personat qe do takojnë nuk do ju pëlqejnë sa duhet. Buxheti ne tërësi ka për te qene i kënaqshëm. Do i kryeni pa asnjë problem shpenzimet e planifikuara.

PESHQIT20. shkurt – 20. mars

Do jeni shume ëndërrimtare sot ju te dashuruarit dhe realiteti ka për t’iu dukur me zhgënjyes se asnjëherë tjetër. Po nuk u rikthyet me këmbë ne toke do vuani. Beqaret do tërhiqen fizikisht nga disa persona, por nuk duhet kurrsesi te hedhin hapa pa i njohur mire ata. Për menaxhimin e buxhetit me mire merrni këshilla dhe sugjerime nga specialistet pasi vete nuk do ja dilni dot mbanë.

 

LEXO TE PLOTE

Lajm i Rekomanduar

Henri Çili avokat i korrupsionit dhe krimit në politikë/ Kërkon amnisti

Publikuar

-

Nga

Neimi Çili i Labinotit, apo sikurse i pëlqen ta quajnë, pasi ka ndryshuar emrin Henri Çili, nuk lodhet së përkëdheluri politikën, sa majtas-djathtas por edhe duke shërbyer si urrë për të shpetuar nga akuzat, krimi e korrupsioni. .

Ai që dikur bërtiste për një mandat të tretë për Sali Berishën, por që më pas shpalli Edi Ramën si njeriun e vitit dhe më pas instrument i Bashës, më tej në shërbim të Ramës sërish, së fundi nuk ka çuditur me një deklaratë të tij të përsëritur.

Henri Çili, i cili është mësuar të shkojë nga të fryjë era, mesa duket së fundi nuk po i dalin mirë llogaritë, dhe duke mos arritur ta kuptojë se nga do fryjë era, ka marrë përsipër të bëjë rolin e avokatit të korrupsionit dhe krimit në politikë për të gjithë.

Mbrëmjen e djeshme, Çili ishte i ftuar në emisionin “Provokacija”, të Mustafa Nanos ku tha se tranzicioni në vendin tonë është mbyllur.

Sipas Çilit tranzicioni ka qënë i suksesshëm dhe për këtë duhet falenderuar kasta jonë politike, që prej 30 vitesh rrjep shqiptarët, në çdo cep të vendit.

LEXO EDHE:  Sondazhi-Si e gjykoni veprimtarinë e kryeministrit Edi Rama?/ Ja si përgjigjen shqiptarët

LEXO EDHE:  Mënyra si largohet Rama nga pushteti/ Ndoka: Tërhiqet vetëm pas dajakut

Për më tepër, Çili kërkoi edhe amnisti për politikanët hajdutë e të korruptuar.

“Ideja është që tranzicioni shqiptar është më i lavdishmi në periudhën e Shqipërisë, 30 vjetët e kësaj pjese të historie shqiptare.

Mua prandaj më vjen keq që kryqëzohet elita politike. Elita politike i ka bërë një shërbim Shqipërisë dhe për mendimin tim meriton të amnistohet dhe jo të ndëshkohet.”-tha ndër të tjera Henri Çili.

Duket se tani është sezoni turistiko-mediatik, ku Çili vërsulet ekraneve me teza për të nxitur debate publike. Qëllimi i tij final me pas është reklama e universitetit të tij për të rregjistruar sa më shumë studentë, pasi çuni nga Labinoti figuron i mbyrur në borxhe dhe kredi miliona euro./ CNA.al

Neimi i Labinotit e dredh sërish/ Fillon sulmet dhe akuzat ndaj Ramës

Lela jep lajmin: Basha pajtohet me Çilin

Akuza të rënda Henri Çilit/ Pedagogët e UET denoncojnë: Katër muaj pa rroga

Ekskluzive –Detajet/ Kur dhe si e ndryshoi emrin Çili i UET

UET-i, Universiteti i mbytur në borxhe mbijeton me “vaksina”

LEXO TE PLOTE
Lajme të Rekomanduara: