LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Dekada e gënjeshtrave (III)

10 Shtator 2023, 09:13, Opinione Lutfi Dervishi

Dekada e gënjeshtrave (III)

Programi: “Çfarë NUK do të bëjmë”

10 vjet më parë PS premtoi Rilindjen përmes një programi të shkruar.

10 vjet më pas 40 premtimet kryesore të saj kanë mbetur në letër.

Nëse programi “Për një Rilindje shqiptare” do të titullohej: “Çfarë nuk do të bëjmë”, 40 premtimet quhen të realizuara 100%

11.  300 mijë vende pune brenda mandatit të parë.

12. Përmbushje e standartave të zgjedhjeve të lira e të ndershme.

13. Vota në distance për emigrantët dhe studentët jashtë vendit.

14. Drejtësi e shpejtë dhe profesionale.

15. Zgjidhja e çështjes së pronës.

16. Shqipëri pa plehra brenda mandatit të parë.

17.  Mbrojtja e konsumatorit nga çmimet abuzuese, cilësia e dobët dhe kontratat e pafavorshme.

18. Administrate publike e depolitizuar

19. Ne besojmë se vullneti i shumicës është tirani pa respektimin e pakicës…

20. Transparancë në vendim marrje dhe llogaridhënie.

Kur bëhen premtime të rreme, fjalët nuk kanë më kuptim. Nuk ka më përgjigje, vetëm gënjeshtra gjithnjë e më të mira.

Jon Snow ( Game of Thrones)

13:26 Opinione Arian Galdini

Legjenda e shqiptarit!

A e mbani mend studimin prej ngaku doli shifra 1 milio...

Lajmet e fundit nga