LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

5 gabime që bëjnë vajzat kur bien në dashuri

13 Prill 2024, 17:03, Kuriozitete CNA

5 gabime që bëjnë vajzat kur bien në dashuri

Të gjitha vajzat ëndërrojnë të gjejnë mashkullin perfekt, personin me të cilin do të kalojnë jetën dhe që do t’i bëjë të lumtur.

Por disa vajza gabimisht mund të përfundojnë me djalin që fillimisht menduan se ishte personi i duhur dhe në fund rezulton i gabuar.

Ndonjëherë mendojnë se e duam një djalë, por kjo ndodh vetëm sepse nuk i shohin drejt të metat e tij të shumta.

Disa të meta janë mungesa e motivimit, të qenit vazhdimisht i pasjellshëm dhe manipulimi.

Sot po rendisim 5 nga gabimet që bëjnë vajzat.

1. Krijoni lidhje me një djalë që është i papunë

Kini kujdes me meshkujt që janë pa punë, edhe nëse jeni shumë të interesuar për ta. Shpesh është më mirë të qëndroni në zonën e miqve derisa ai të gjejë veten. Një djalë i papunë ka vetëbesim dhe vetëvlerësim të ulët. Jeta e tij është një rrëmujë e madhe dhe ju do të bëheni një pjesë tjetër e atij kaosi. Prisni derisa ai të gjejë veten dhe më pas stabilizohuni.

2. Injoroni shenjat e manipulimit

Premtimet e vogla të mbajtura ju tregojnë shumë për karakterin e një mashkulli. Kur ai ju thotë se do ju telefonojë, duhet t’ju telefonojë. Kur ai premton të takohet me ju në një kohë të caktuar, duhet të jetë patjetër atje. Këto veprime në dukje të parëndësishme zbulojnë veten e tij të vërtetë. Një burrë i vërtetë nuk i manipulon veprimet dhe fjalët e tij për të marrë miratimin tuaj ose për të shmangur një konflikt. Një njeri që nuk i respekton fjalët e tij dhe vazhdon të justifikojë veprimet e tij duke gënjyer ka shumë të ngjarë të shkaktojë ankth ekstrem.

3. Injoroni mungesën e bashkëbisedimit

Pasioni dhe tërheqja mund t'i verbërojnë përkohësisht gratë, por ajo që e bën një marrëdhënie të qëndrueshme janë gjërat e vërteta. Asnjëherë mos krijoni lidhje me një djalë me të cilin nuk mund të bëni një bisedë të vërtetë. Të folurit dhe ndarja vijnë natyrshëm për gratë, dhe kjo është një pjesë instinktive e emocionove të tyre. Bashkëbisedimi është parësor dhe vendimtar për përparimin e marrëdhënies.

4. Injoroni sensin e dobët të humorit

Qëndroni larg një njeriu që e merr jetën shumë seriozisht dhe qesh rrallë. Një djalë që nuk qesh shpesh nuk ka gjasa t'ju bëjë të qeshni. Një djalë me sens humori do t'i shikojë problemet e jetës me një qëndrim më pozitiv dhe ka më shumë gjasa t'i trajtojë ato më mirë dhe më pjekur sesa ata seriozët që e marrin çdo pengesë shumë seriozisht dhe refuzojnë të shikojnë anën më të ndritshme të jetës.

5. Kënaqeni me seksin e dobët

Mos u kënaqni me asgjë që nuk ju bën të pasionuar. Shumica e femrave kënaqen me një marrëdhënie seksuale mesatare, duke menduar se kjo është më e mira që mund të marrin. Asgjë nuk është më larg së vërtetës sesa ky iluzion. Seksi lidhet drejtpërdrejt me vetëvlerësimin tuaj, dhe zgjedhja për të qenë me një person që të jep më pak sesa meriton ose që nuk ka kimi me ju, sjell pakënaqësi dhe dhimbje afatgjatë./ CNA

Lajmet e fundit nga