LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Works for the Shkoza overpass/ ARRSH: Traffic will be diverted from March 6

2023-03-04 11:39:00, Sociale CNA

Works for the Shkoza overpass/ ARRSH: Traffic will be diverted from March 6

The works at the Shkoza roundabout will cause vehicles to divert traffic from March 6 to 12, as announced by ARRSH.

Through a post on social networks, ARRSH announces that beams will be installed for the Shkoza overpass.

The traffic coming from Farka towards Tirana will be diverted to the old Farka road and the traffic coming from the Shkoza roundabout towards Farka will be diverted towards "Ali Shefqeti" road.

“Në kuadër të zbatimit të projektit në Unazën Lindore Loti 3 - në datën 6 mars deri më 12 mars do të kryhen punimet e fundit për ndërtimin e mbikalimit të Shkozës, ku do të bëhet montimi i trarëve të këtij mbikalimi

Për kryerjen e këtyre punimeve do të bëhet devijimi i trafikut sipas Planit të Menaxhimit të Trafikut:

Trafiku që vjen nga rrethrrotullimi i Shkozës në drejtim të Farkës do të devijohet në drejtim të rrugës "Ali Shefqeti".

Trafiku që vjen nga Farka në drejtim të Tiranës (nëpërmjet Unazës) do të devijohet në rrugën e vjetër të Farkës .

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka marrë të gjitha masat për kufizimin e kantierit ku do të kryhen punimet, si dhe vendosjen e sinjalistikës provizore për të orientuar përdoruesit e rrugës.

We ask for the understanding of residents and road users for these interventions that are being carried out on this axis until the complete completion of this project", writes ARRSH./ CNA.al

Lajmet e fundit nga