LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Barometer measurements/ How are things going in our country? Albanians divided in the middle

2023-04-14 20:42:46, Sociale CNA
Barometer measurements/ How are things going in our country? Albanians divided
Illustrative photo

The barometer in Euronews Albania has asked the citizens how things are going in our country in the month of April. 37.4% of Albanians think that things in our country are going badly, 29% think that things are going neither well nor badly and 33.1% think that things are going well.

If we look at how the attitude of the citizens of the capital has changed in these three months, we see that those who think well were 32.2% in February, they suffered a decrease to 31.1% in March and they suffered an increase in April, reaching 33.1%.

Barometer measurements/ How are things going in our country? Albanians divided

Ndërsa ata që mendojnë se gjërat po shkojnë keq nga 39% që ishin në shkurt, kanë pësuar një rënie në 36.6% në mars dhe më pas një rritje në prill duke shkuar në 37.4%

53.7% e qytetarëve mendojnë se gjerat në vendin tonë po shkojnë në drejtimin e duhur, 13.1% e tyre mendojnë se gjërat po shkojnë njësoj dhe 31.6% mendojnë se gjërat po shkojnë në drejtimin e gabuar.

Barometer measurements/ How are things going in our country? Albanians divided

Por ky mendim ka ndryshuar ndër muaj. Qytetarët që mendojnë se gjërat po shkojnë në drejtimin e duhur në muajin shkurt ishin 49.2%, janë bërë 53.9% në mars dhe 53.7% në prill.

Ndërsa qytetarët që mendojnë se gjërat në vendin tonë po shkojnë në drejtimin e gabuar në muajin shkurt ishin 30.7%, në mars janë bërë 30.3% dhe në prill 31.6%./ Euronews Albania

Barometer measurements/ How are things going in our country? Albanians divided

Barometer measurements/ How are things going in our country? Albanians divided

Lajmet e fundit nga