LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Psychological test/ How do you fall in love? Characteristics of your consciousness

2022-12-30 13:32:00, Kuriozitete CNA
Psychological test/ How do you fall in love? Characteristics of your
Illustrative Photo

Everyone falls in love in different ways, and even people do not understand the moment when they fall in love.

However, psychological tests are a good way to discover more about yourself and get to know more about your conscience.

Below we will present you a test, which will show you how we perceive love and how you fall in love (so immediately or take your time).

Just read the following excerpt and answer the questions.

Question 1

Pretend you are headed to your partner's house and there are two ways to get there.

Njëra është një rrugë është e drejtë që të çon atje shpejt, por është e zakonshme dhe e mërzitshme. Tjetra është ajo me shumë kthesa dhe plot atraksione gjatë rrugës, por ju jeni pak vonë për të arritur në shtëpinë e të dashuri.

Cilën rrugë zgjidhni? Të gjatën apo të shkurtrën?

Pyetja 2

Në rrugë shihni dy shkurre trëndafili. Njëra është e mbushur me trëndafila të bardhë dhe tjetra me trëndafila të kuq. Ju vendosni të merrni 20 trëndafila për partnerin tuaj.

Çfarë kombinimi ngjyrash do të zgjidhni? Shënim: Çdo kombinim është i mirë, edhe nëse një trëndafil është një ngjyrë dhe pjesa tjetër tjetër.

Pyetja 3

Më në fund mbërrini në shtëpinë e të dashurit/të dashurës suaj. Ti i bie ziles dhe shërbëtorja përgjigjet. Mund t’i kërkoni që t’i thotë të dashurit/të dashurës suaj që të zbresë, ose mund të shkoni ta merrni vetë.

Çfarë veprimi ndiqni? E pyet shërbëtoren apo shkon vetë?

Pyetja 4

Tani ngjituni në dhomën e shokut tuaj dhe askush nuk është aty. Trëndafilat mund t’i lini në dritare ose në shtrat.

Ku i vendosni trëndafilat? Në krevat apo në dritare?

Pyetja 5

Më vonë është koha për të fjetur. Ju dhe i dashuri juaj shkoni të flini në dhoma të veçanta. Ju zgjoheni në mëngjes dhe shkoni në dhomën e shokut tuaj për ta parë atë. Ju hyni në dhomë:

A është ai/ajo zgjuar apo në gjumë?

Pyetja 6

Është koha për të shkuar në shtëpi tani, dhe ju filloni të ecni prapa. Mund të marrësh dy rrugë: atë të zakonshmen, të mërzitshme që të çon shpejt në shtëpi ose atë dredha-dredha, plot atraksione që shkon me lejen tënde.

Cilën rrugë zgjidhni? E shkurtra apo e gjata?

Interpretimi i përgjigjeve:

1.   Rrugët përfaqësojnë qëndrimin tuaj në dashuri. Nëse zgjodhe të shkurtërën, dashurohesh shpejt dhe lehtë. Nëse zgjodhe të gjatën, e merr ngadalë dhe nuk dashurohesh lehtë.

2.   Numri i trëndafilave të kuq përfaqëson sa shumë jepni në një lidhje. Numri i luleve të bardha përfaqëson sa shumë prisni të merrni nga një marrëdhënie. Pra, nëse dikush zgjodhi të gjitha të kuqe dhe një të bardhë, ai ose ajo po i jep 90% një marrëdhënieje dhe pret të marrë vetëm 10%.

3.   Kjo pyetje tregon se si i përballoni problemet në një marrëdhënie. Nëse i kërkuat shërbëtores që të sillte të dashurin tuaj, atëherë po fshiheni nga problemet dhe ndoshta po kërkoni nga dikush tjetër që të ndërhyjë. Nëse keni shkuar dhe keni marrë vetëm të dashurin tuaj, atëherë jeni mjaft të drejtë. Nëse ka një problem, merreni me të. Ju dëshironi ta luftoni atë kokë më kokë.

4. Where you put the flowers shows how often you want to see your partner. Putting flowers on the bed: You need a lot of security in the relationship and would like to see your partner every day if possible. Placing roses in the window indicates: That you do not expect to see your partner often, seeing him once a week is fine.

5. Find your partner sleeping: You accept your man as he is. Find smart partner: You are waiting for your partner to change for you. /CNA.al

08:46 Kuriozitete

How is snow formed?

Snow forms when temperatures are low and there is moisture...

08:23 Kuriozitete

Nga perceptimi i

1. 'Jingle Bells' ishte kënga e parë e luajtur në hapë...

Lajmet e fundit nga