LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

U rizgjodh si kreu i KMSH-së/ Spahiu: Do të ndjek rrugë ligjore ndaj akuzave pa fakte

2 Mars 2024, 18:19, Aktualitet CNA

U rizgjodh si kreu i KMSH-së/ Spahiu: Do të ndjek rrugë ligjore

H.Bujar Saphiu është rizgjedhur në krye të KMSH-së (Komunitetit Musliman të Shqipërisë).

Spahiu iu është drejtuar të gjithë besimtarëve muslimanë brenda dhe jashtë venbdit të shprehin mendimin e tyre të lirë për përmirësimin e punëve në këtë institucion.

Po ashtu Spahiu ka tehksuar se institucioni do të njdekë në rrugë ligjore çdo kënd që ngre akuza pa fakte apo nxit urrejtje dhe përçarje mes besimtarëve dhe në shoqëri.

 “Të nderuar vëllezër dhe motra! Kam qenë dhe do të jem i hapur ndaj çdo kritike konstruktive. Inkurajoj cilindo që ka nijetin e sinqertë dhe qëllim përmirësimin e punëve të shprehin lirisht mendimet e tyre.

Ju garantoj se cilido prej jush do të vijojë të gjejë tek institucioni, një atmosferë të të menduarit i lirë, të shkëmbimit të shëndoshë të ideve, kritikës dhe këshillimit të ndërsjelltë deri në atë masë sa kjo i shërben qëllimit dhe misionit tonë të përbashkët.

Por gjithashtu, institucioni që unë do të drejtoj nuk do të ngurojë të ndjekë të gjitha rrugët ligjore ndaj kujtdo që akuzon pa fakte apo nxit urrejtje dhe përçarje mes besimtarëve dhe në shoqëri.

Motra dhe vëllezër, shqiptarë që po na dëgjoni në këto momente!

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë do të vijojë të jetë vazhdues i traditës së paraardhësve tanë. Në 100 vite KMSH, themelim, ne kemi qenë faktor stabiliteti, paqeje dhe mirëkuptimi në shoqërinë shqiptare. Kemi ruajtur e do të ruajmë këtë traditë,” ka deklaruar Bujar Spahiu./ CNA

Lajmet e fundit nga