LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Emrat-Zgjerohet lista e Vettingut/ KPK nis hetimet

21 Qershor 2021, 08:20, Vetingu CNA

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vënë në fouks të hetimeve ?Vetting, ish inspektorë të KLD, këshilltarë ligjorë dhe ndihmës-ligjorë.

Pas prokurorëve dhe gjyqtarëve do të jetë radha e tyre të përballen me Vettingut, në të tria kriteret, si në aspektin profesional, pasuror dhe në pastërtinë e figurës.

Janë 42 subjekte, për të cilët kanë nisur hetimet Vetting, ku më së shumti janë nga Gjykatat dhe Prokuroria e Tiranës.

Pra, pas gjyqtarëve dhe prokurorëve, në sitë do kalojnë edhe pjesa tjetër e stafit të organit të akuzës dhe gjykatave,

Komisioni i pavarur i Kualifikimit ka njoftuar se në zbatim të ligjit nr. 84/2016 ?Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë? Komisioni vendosi shpërndarjen e çështjeve të subjekteve të rivlerësimit sipas nenit 3, pika 6, germa ?d? dhe nenit 6 të rregullores ?Për procedurat e zhvillimit të shortit në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit?.

Më poshtë po sjellim emrat që po hetohen nga Komisioni i Vettingut.

Lista e subjekteve në Vetting

Dashamir Alsula Nd.ligjor në Prokurorinë e Përgjithshme

Sofia Zhilla Inspektore Ish-KLD

Aida Mërtiri Këshilltare në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Ermal Tauzi Këshilltar Ligjor në Gjykatën Kushtetuese Tiranë

Kaliona Nushi Këshilltare në Gjykatën Kushtetuese Tiranë

Zhaneta Pira Inspektor Ish-KLD

Gent Pejo Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Tiranë

Donika Pahumi Nd.ligjor në Prokurorinë Tiranë

Alma Tafani Nd.ligjor në Prokurorinë Tiranë

Arjana Gaçi Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Jonida Kondili Këshilltar Ligjor në Gjykatën Kushtetuese Tiranë

Jurgen Selimi Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Tiranë

Spartak Mitrushi Nd.ligjor në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Jorida Liko Nd.ligjor në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Persand Tefa Nd.ligjor në Gjykatën e Rrethit Tiranë

Eugen Papandile Këshilltar Ligjor në Gjykatën Kushtetuese Tiranë

Anida Bica Nd.ligjor në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Aulona Bodo Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Flamur Kolleshi Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Ornela Xhembulla Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Besmir Rrapaj Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Nertila Ndregjoni Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Gerti Shani Nd.ligjor në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Alma Troshani Nd.ligjor në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Laureta Ahmeti Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Tiranë

Majlinda Tosku Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Tiranë

Enida Lamçe Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Tiranë

Monika Çuhadari Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Selami Zalli Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Laureta Nezaj Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Saimir Nafizi Nd.ligjor në Gjykatën e Lartë Tiranë

Majlinda Misko Nd.ligjor në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Klement Kajana Nd.ligjor në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Ornela Troplini Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Durrës

Marjola Beluli Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Vlorë

Olta Aliaj Nd.ligjor në Gjykatën Kushtetuese Tiranë

Elona Shehu Nd.ligjor në Prokurorinë Tiranë

Roland Agolli Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Durrës

Ervin Aliu Nd.ligjor në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë

Aneta Strakosha Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Tiranë

Albana Palaj Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Shkodër

Ervin Xhihani Nd.ligjor në Gjykatën Administrative Korçë./CNA.al

Lajmet e fundit nga