LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Sekuestrohen 5 miliard lekë të Damir Fazlliç dhe 67 mijë metra katror tokë

1 Maj 2015, 07:36, Aktualitet CNA

Një shifër prej 5 miliard lekësh e depozituar në një bankë të nivelit të dytë në Shqipëri, 67 mijë metra katror që ndodhet në fshatin Rinia në Durrës dhe disa pasuri të tjera që janë në emër të biznesmenin serbo-boshnjak Damir Fazlliç, janë sekuestruar tre ditë më parë me një vendim përmbarimor.

Damir Fazlliç rezulton debitor i një kredie të marrë në ?Union Bank? me vlerën 3.3 milion euro. Si pasojë e mospagimit të kësaj kredie në 13 mars gjykata e Tiranës ka vendosur nxjerjen e urdhërit të ekzekutimit të pasurive që ishin në emër të Damir Fazlliç dhe dy kompanive të tij, qipriotes ?Alpha? Sh.p.k dhe ?Crawn Acquisitions?.

Vendimi për sekuestrimin e pasurisë së mësipërme është marrë në 28 prill 2015 nga përbaruesi Edvin Malotaj që vepron në kompaninë ?Strati Baliff Service?. Gazeta ?Shqiptarja.com? ka botuar vendimin e sekuestros konservative,që bllokon pasurinë e biznes.

Lajmet e fundit nga