LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

How to understand if someone has "blocked" you on "WhatsApp"

2023-03-18 10:16:00, Tech CNA

How to understand if someone has "blocked" you on "WhatsApp"

WhatsApp offers many new services to make the user experience as good as possible.

But one of the oldest and most important services of this application is the blocking of a contact with whom you no longer wish to contact.

If you want to understand that someone has blocked you on WhatsApp there is no 100% accurate way to tell, but we will show you some of the main changes that can confirm that you have been blocked by that contact.

Mënyra e parë më e shpejtë që tregon se dikush ju ka bllokuar ju është mosshfaqja e statusit online dhe last seen i tyre. Nëse ju arrini ta shikoni last seen apo online status atëherë ky person nuk ju ka bllokuar.

Zakonisht kur një person ju bllokon, ju nuk do të jeni në gjendje të shihni foton e tyre të profilit dhe statusin e tyre.

Nëse ju provoni të dërgoni një mesazh në chat drejt personit që dyshoni se ju ka bllokuar, dhe mesazhet shkojnë vetëm me një tick, me shumë mundësi ju jeni bllokuar.

Nëse ju provoni të telefononi personin që dyshoni se ju ka bllokuar dhe telefonata nuk kryhet, atëherë me shumë mundësi ju jeni bllokuar.

Të gjitha problemet e lartpërmendura për të kuptuar nëse një person ju ka bllokuar apo jo mund të ndodhin dhe në rastet kur lidhja juaj në internet është me probleme.

The last move you can make to find out if you are blocked or not is to open a new WhatsApp group and add the person you want. If you see a message "You are not authorized to add this contact" then you have been blocked by this person./ CNA

Lajmet e fundit nga