LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The Transparency Board issues the new prices/ Diesel and gasoline are reduced, how much will the fuel be sold for

2023-03-16 15:43:00, Ekonomi CNA
The Transparency Board issues the new prices/ Diesel and gasoline are reduced,
Illustrative photo

The Transparency Board changed fuel prices again today.

It is learned that the price of diesel has decreased by 7 Lek and the price of gasoline by 4 Lek.

Specifically, diesel and gasoline will be sold at 170 Lek, while gas at 89 Lek.

As a result, the prices set are:

The retail price of the gasoil by-product of the SSH EN 590 standard should be no more than 182 ALL/liter, while the wholesale price no more than 170 ALL/liter.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 182 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 170 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 75 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 63 lekë/litër për automjetet.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 89 lekë/litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 16 Mars  ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Bordi i transparencës që në krijimin e tij i është përmbajtur me përpikmëri në vendimet e tij lëvizjes së bursës Platts të Mesdheut për gazoilin, benzinën, si dhe faturave zyrtare të operatorëve.

The Ministry of Finance and Economy feels the obligation to clarify public opinion that not every movement of the crude oil exchange is reflected at the same time and to the same extent in the diesel and gasoline exchange./ CNA

Lajmet e fundit nga