LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Liroi të dyshuarin si atentator/ Si ka ndryshuar pasuria e prokurores në 15 vite

16 Shkurt 2021, 10:09, Vetingu CNA

Prokurorja e Elbasanit Pranvera Stafa, por rivlerësohet në tre kriteret e Vettingut që nga Dhjetori i vitit 2020.

Prokurorja Stafa nuk është një emër i panjohur për opinionin publik në aspektin professional. Në vitin 2017, ajo u denoncua nga ish kryeministrit Sali Berisha, në bazë të një informacioni që kishte mbërritur në adresë të tij.

Berisha denonconte se autori i dyshuar i atentatit ndaj Florenc Çapjes u lirua pas arrestimit me ndërhyrjen e dhëndrit të kreut të Bashkisë së Elbasanit (Qazim Sejdini).

Autori i dyshuar si atentator i Florenc Çapjas në Elbasan, Shkelzen Hasanpapaj ka qenë i arrestuar nga Policia e Elbasanit më 22 Qershor 2016 për drejtim te motorrit pa leje drejtimi por që prokurorja Pranvera Stafa e ka liruar atë. Ky ka qenë rasti kur është lakuar emri i prokurores Pranvera Stafa në aspektin professional.

Ndërsa në aspektin pasuror rezulton se të ardhurat e prokurores burojnë nga paga e saj dhe e bashkëshortit. Ndërsa pjesa më e madhe e patundshmërive ajo i ka trashëgimi nga babai, në bashkëpronësi me të tjerë.

Nga viti në vit prokurores i shtohen llogaritë bankare dhe kursimet dhe mund të thuhet se është vetmja në sistemin e drejtësisë që nuk ka kredi.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga prokurorja Pranvera Stafa për 15 vite, sipas të dhënave të ILDKPKI-së.

Viti 2003
Ap 2+1 me sip 65 m2, ku zotëron 25 %.
Ap 2+1 nga bashkëshorti, ku zotëron 25 %.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 923 000 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 216 000 lekë.

Viti 2004
Ap 2+1, trull me vlerë 50 000 nuk e deklaron monedhën.
Depozitë bankare 10 039 euro.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 969 500 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 252 000 lekë.

Viti 2005
Librezë kursimi, 600 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 183 244 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 319 110 lekë.

Viti 2006
Kursime në vlerën 700 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 187 000 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 347 800 lekë.

Viti 2007
Shtesë në depozitën bankare 222.53 euro.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 229 243 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 428 620 lekë.
Të ardhura nga lojëra fati, 400 000 lekë.
Blerë automjet nga bashkëshorti, me vlerë 7 700 euro.
Depozitë bankare e bashkëshortit 125 000 lekë.

Viti 2008
Shtesë në depozitën bankare, 298 08 euro.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 186 096 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 526 160 lekë.
Shtesë në depozita bankare, 49 764 lekë dhe 225 000 lekë.

Viti 2009
Shtesë në depozitën bankare, 283 19 euro.
Kursime 450 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 386 342 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 572 240 lekë.
Shtesë në depozitë bankare, 41 161 lekë.
Mbyllur llogaria me vlerë 374 385 lekë.
Hapur depozitë bankare me vlerë 6 000 euro.

Viti 2010
Shtesë në depozitën bankare, 205 euro.
Kursime 600 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 556 076 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 619 425 lekë.
Shtesë në depozita bankare, 522.58 euro dhe 477.42 euro.
Hapur depozitë bankare me vlerë 50 000 lekë.
Shtesë në depozitën bankare me vlerë 50 000 lekë dhe 3 948 lekë.
Hapur depozitë bankare me vlerë 50 000 lekë.
Shtesë në depozitën bankare me vlerë 50 000 lekë dhe 3 948 lekë.
Shtesë në depozitën bankare, 39 000 lekë dhe 61 200 lekë.

Viti 2011
Shtesë në depozitën bankare, 22 845 81 lekë.
Kursime 600 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 543 169 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 562 591 lekë.
Pension invaliditeti për bashkëshortin, 22 000 lekë.
Shtesë në depozitën bankare, 22 963 lekë, 595 60 euro dhe 404.04 euro.
Shtesë në depozitën bankare, 50 000 lekë, 4 386 75 lekë dhe 4 386 75 lekë.
Mbyllur depozita bankare me vlerë,1 100 102 lekë.
Hapur depozitë me vlerë 1 200 000 lekë.
Shtesë në depozitën bankare, 75 348 36 lekë.

Viti 2012
Shtesë në depozitën bankare, 22 845 81 lekë.
Kursime 600 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 543 569 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 562 591 lekë.
Pension invaliditeti për bashkëshortin, 22 000 lekë.
Shtesë në depozitën bankare 22 963 lekë, 595 60 euro, 404.04 euro, 50 000 lekë, 4 386 75 lekë, 50 000 lekë dhe 4 386 75 lekë.
Mbyllur depozita bankare me vlerë, 1 100 102 lekë.
Hapur depozitë me vlerë 1 200 000 lekë.
Shtesë në depozitën bankare, 75 348 36 lekë.

Viti 2013
Shtesë në depozitën bankare, 450 euro dhe 30 787 24 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 546 612 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 647 970 lekë.
Pension invaliditeti për bashkëshortin, 19 860 67 lekë.

Viti 2014
Shtesë në depozitën bankare, 144 05 euro.
Kursime 400 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 892 045 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 526 177 lekë.
Pension invaliditeti për bashkëshortin, 35 214 65 lekë.
Shtesë në depozitën bankare 25 000 lekë, 13 424 51 lekë, 25 000 lekë,13 424 51 lekë, 500 29 euro, 499 71 euro, 216 300 lekë dhe 83 710 09 lekë.

Viti 2015
Shtesë në depozitat bankare, 69 25 euro.
Gjendje në llogarinë rrjedhëse, 15 246 62 lekë.
Kursime 300 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 935 081 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 631 354 53 lekë.
Pension invaliditeti për bashkëshortin, 26 400 lekë.
Shtesë në depozitën bankare 69 44 euro, 50 000 lekë, 7 653 02 lekë, 50 000 lekë, 7 653 02 lekë, 156 500 lekë dhe 43 409 lekë.
Blerë automjet Volsvagen 900 euro.

Viti 2016
Shtesë në depozitë bankare, 41 02 euro.
Gjendje e depozitës bankare, 8 250 97 euro.
Kartë krediti, 150 000 lekë.
Gjendje në llogarinë rrjedhëse, 338 54 lekë.
Kursime kesh, 750 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 481 303 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 586 433 lekë.
Pension invaliditeti për bashkëshortin, 24 200 lekë.
Shtesë në depozitën bankare, 7 154 68 lekë dhe 7 154 68 lekë.
Shtesë në depozitën bankare të bashkëshortit, 1 000 euro dhe interesi 103.17 euro.
Depozitë bankare e bashkëshortit, 59 300 lekë.
Gjendja e llogarisë së bashkëshortit, 23 808 59 lekë.
Shitur automjeti nga bashkëshorti 400 000 lekë.

Viti 2017
Shtesë në depozitën bankare, 14.10 euro.
Gjendje e depozitës bankare, 8 265 06 euro.
Kartë krediti, 150 000 lekë.
Gjendje në llogarinë rrjedhëse, 1 508 lekë.
Hapur llogari bankare me vlerë 890 euro dhe më pas është tërhequr e njëjta shumë.
Kursime, kesh 1 000 000 lekë.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 569 076 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 624 170 lekë.
Pension invaliditeti për bashkëshortin, 26 400 lekë.
Shtesë në depozitën bankare, 3 092 94 lekë, 3 092 94 lekë, 55.96 euro.
Mbyllur depozita bankare me vlerë 2 059 500 lekë.
Hapur depozita bankare me vlerë 2 000 000 lekë.
Gjendje e llogarisë rrjedhëse 20 299 55 lekë.

Viti 2018
Gjendje e depozitës bankare, 8 272 6 euro.
Kartë krediti 150 000 lekë.
Gjendja në llogarinë rrjedhëse, 1 666 lekë.
Kursime, kesh 600 000 lekë.
Subjekti deklarues ka përfituar nga trashëgimi 1/3 e një ap, dhe tek dy pasuri të tjera që nuk i specifikon.
1/3 e një ap, 2+1 me sip 109.9 m2, e një vendimi parkimi 15 m2, e një laokali në katin e parë të oibjektit me sip 22 m2 që sëbashku me bodurimin kapin sip 42.5 m2.
Të ardhura të subjektit deklarues si prokurore në Elbasan, 1 723 097 lekë.
Të ardhura të bashkëshortit si mësues, 623 687 lekë.
Pension invaliditeti për bashkëshortin, 26 400 lekë./CNA.al

Lajmet e fundit nga