LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

The price of oil falls/ The next decision of the Transparency Board

2023-01-31 11:47:00, Ekonomi CNA

The price of oil falls/ The next decision of the Transparency Board

The decisions of the Transparency Board on January 31, 2023 have price changes from the one determined in the last meeting.

Referring to the data related to the Platts stock exchange dated 30.01.2023, we have changes in the price from that determined in the last meeting, specifically it turns out that the price (FOB/MED $ Ton) of Gasoline is 866, -13 as of 25.01.2023, $ / Ton, while the price of Gasoil/Diesel is 891, -56 as of 25.01.2023, $/Ton. The BSH exchange rate has suffered a slight decrease to 107.27 (-0.24 from 25.01.2023).

As a result, the prices set are:

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 200 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 188 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 190 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 178 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 69 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 57 lekë/litër për automjetet.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 106 lekë/litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 31 Janar, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

The transparency board since its creation has strictly followed in its decisions the movement of the Platts Mediterranean exchange for diesel, gasoline, as well as the official invoices of the operators.

The Ministry of Finance and Economy feels obliged to clarify the public opinion that not every movement of the crude oil exchange is reflected at the same time and to the same extent in the diesel and gasoline exchange. /CNA.al

Lajmet e fundit nga