Puna dhe Karriera/ Çfarë surprizash ju presin në vitin 2022

31 Dhjetor 2021, 08:00, Horoskopi CNA
Puna dhe Karriera/ Çfarë surprizash ju presin në vitin 2022

Perspektivat tuaja janë pozitive, premtuese dhe mbi të gjitha të qëndrueshme . Megjithatë, në mënyrë që gjithçka të shkojë ashtu siç duhet të shkojë sipas planeve tuaja, do t’ju duhet të keni këmbëngulje, qëndrueshmëri dhe gjithashtu elasticitet. Në fakt, do t’ju duhet të mbani objektivin, qëllimin fiks, por përgatituni të ndryshoni strategjinë tuaj për ta arritur atë, duke iu përshtatur ndryshimeve të përgjithshme që sigurisht nuk varen nga vullneti juaj apo edhe nga këmbëngulja juaj. Dhe nga këto ndryshime, le ta themi kështu, mund të ketë disa gjatë vitit 2022.

Por gjithmonë mos harroni të mbani shikimin tuaj të fiksuar nga e ardhmja: Saturni në Ujor ju mbron dhe gjithashtu ju tregon mënyrën në të cilën mund të menaxhoni më mirë çdo ndryshim, domethënë me mbështetjen e një ekipi të ngushtë , bashkëpunëtorë të besuar ose kolegë të aftë. Hiqni dorë nga ideja për të ecur vetëm në rrugën tuaj drejt të ardhmes. Çdo diskutim i zjarrtë mund t’ju kthehet kundër.Midis majit dhe gushtit, ora qiellore shënon një moment mëse të favorshëm në të cilin ëndrrat tuaja mund të fillojnë të marrin formë, biznesi të ecë mirë, një intervistë të jetë e suksesshme. Ju mund të merrni një propozim, të emëroheni për një pozicion përgjegjësie, të merrni një promovim ose të ndryshoni role. E gjitha varet nga gjendja juaj fillestare.

Kontrolloni gjithçka, kërkoni këshillën e një eksperti për të qenë 100 përqind i sigurt. Dhjetori mbyllet me pak lodhje mendore. Megjithatë, pushimet do t’ju rikthejnë edhe Jupiterin në Dash, një premtim për fat të madh!

2022 do t’ju ofrojë perspektiva më konkrete se viti 2021. Mbi të gjitha do t’ju ndihmojë të riktheheni në kontakt me shpresat dhe ambiciet tuaja. Saturni do të mbetet sërish në Ujor këtë vit, por ju do të keni një ndihmë solide, përrallore nga Jupiteri te Peshqit, e cila do t’ju ndihmojë të keni më shumë besim te vetja dhe aftësitë tuaja.

Mos e nënvlerësoni fuqinë e besimit dhe shpresës : të menduarit pozitiv nuk është thjesht një legjendë urbane e epokës së re, sepse në nivel psikologjik shkakton hapje, relaksim, të gjitha kushtet që ndihmojnë për të reflektuar më mirë, për t’u dukur më mirë dhe për të kapur mundësitë më të mira.

Gjithashtu mbani një sy hapur në periudhën midis prillit dhe majit, e shkëlqyer për fillimin e bashkëpunimeve të reja, zhvillimin e një projekti ose gjetjen e bashkëpunëtorit të duhur. Pikat tuaja të forta, tani, por edhe gjatë gjithë vitit, do të jenë kreativiteti dhe ndjeshmëria : do të jeni në gjendje të merrni me mend nevojat e bashkëbiseduesit tuaj profesional, të kënaqni klientët tuaj dhe kjo do t’ju lejojë të nisni biznesin tuaj.

Saturni në favor përfaqëson një tranzit pozitiv , veçanërisht për profesionin. Në fakt, mbështetja e tij do të synojë stabilitetin, racionalizimin e angazhimeve dhe do t’ju ofrojë një këndvështrim pragmatik që do t’ju ndihmojë të merrni vendime të informuara dhe korrekte.

Megjithatë, në vitin 2022, të kesh Saturnin si aleat do të thotë gjithashtu të jesh në gjendje të kundërshtosh Jupiterin, i cili në vetvete është një tranzit i pakërkueshëm, por këtë vit ai do të bashkohet me Neptunin te Peshqit, duke përfaqësuar kështu një pengesë për t’u përballur me kujdes . Gracka më e madhe do të jetë impulsiviteti, duke vepruar duke e lënë veten të tërhiqet nga frika, nga irracionalja, nga rryma e përgjithshme.

Mendoni me kokë dhe qëndroni me këmbët në tokë : momentet më të ndërlikuara, do të jenë muaji i janarit, pjesa e parë e pranverës dhe fundi i verës. Nëse angazhimi profesional mund të jetë gjithmonë i përpiktë, Jupiteri dhe Neptuni do të kërcënojnë mbi të gjitha investimet që lidhen me bizneset e tyre Për fat, mes majit dhe tetorit, të paktën Jupiteri do të lirojë kontrollin e tij dhe do të kalojë tek Dashi, ku do t’ju japë siguri, besim dhe gjithashtu shumë mundësi të reja.

Nga gushti Marsi kalon në shenjën tuaj dhe do të jetë një burim guximi dhe këmbënguljeje, por në disa raste, veçanërisht në fund të vjeshtës, mund të stimulojë paksa shumë impulsivitetin. Mendoni dhe qëndroni racional: Marsi dhe Saturni përfaqësojnë një ekip të frikshëm , të aftë për t’ju ndihmuar të kapërceni çdo lloj pengese dhe të përsosur për të arritur çdo qëllim.

Çfarëdo lloj pune që bëni, sigurisht që mund të përfitoni shumë nga aftësitë e theksuara nga qielli i këtij viti 2022, domethënë kreativiteti, ndjeshmëria, vëmendja ndaj detajeve dhe intuita.

Aftësitë që do t’ju nevojiten, për të kuptuar se si t’i menaxhoni më mirë marrëdhëniet e punës dhe të shmangni konfliktet dhe paragjykimet në një mënyrë inteligjente dhe jo konfliktuale. Me pak fjalë, do të ketë shumë mënyra, por të gjitha mund të tregojnë se ka ardhur koha që ju të provoni një kthesë të vogël.

Mos kini frikë të zgjidhni ambiciet tuaja, të provoni, të provoni dhe vetëm të provoni. Më mirë një gabim i vogël sesa një keqardhje në të ardhmen. Suksesi është rezultat i shumë gabimeve të njëpasnjëshme.

Vonesat burokratike, ngjarje të papritura, situata komplekse për t’u vlerësuar me kujdes : edhe nëse 2022 nuk duket të jetë një vit i qetë, duroni dhe mos e lini të shkojë kot. Në fakt, pavarësisht pengesave që kërcënohen nga tranzitet irrituese (Saturni dhe Urani), ju do të keni mbështetjen e qiellit , qoftë edhe me ndërprerje.

Nëse duhet të nënshkruani kontrata dhe dokumente , kompani dhe bashkëpunime, përpara se të veproni, është më mirë të kërkoni sqarime nga një person ekspert që keni besim. Deri në maj do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje detajeve , të keni durim dhe të shmangni përballjen me çdo pengesë.

Në maj qielli ndryshon dhe më në fund do t’ju japë optimizëm, pamje të qarta, madje edhe mundësi të shkëlqyera .

Si do të shkojë 2022 përsa i përket punës dhe parasv për shenjën e Virgjëreshës? Yjet e këtij viti janë të luhatshme, por jo të pafavorshme. Përqendrimi dhe qartësia mendore do të jenë të domosdoshme gjatë një viti, gjë që mund të krijojë një konfuzion edhe në sektorin delikat të profesionit. Kështu ju këshillojnë Jupiteri dhe Neptuni tek Peshqit, dueti që mund të krijojë shumë turbullira, veçanërisht në marrëdhëniet e bashkëpunimit, në çështjet ligjore dhe burokratike ose në marrëveshje e kontrata të reja.

Do t’iu duhet t’i mbani sytë hapur dhe të qëndroni gjithmonë të kthjellët dhe të fokusuar. Jupiteri do t’ju shqetësojë deri në maj dhe përsëri nga tetori në dhjetor. Përveç kësaj, nga gushti edhe Marsi do të thotë fjalën e tij, jo gjithmonë në një mënyrë të përshtatshme dhe të qetë. Por Urani do të mbetet gjithmonë me ju, mbrojtës i zgjuarsisë, inovacionit, risive të favorshme dhe i aftë t’ju shtyjë të kapërceni kufijtë tuaj për të rinovuar veprimet dhe qëllimet e ardhshme.

Me pak fjalë, qielli ju inkurajon të ktheni faqen dhe të kërkoni mënyra të reja për t’u përfshirë dhe përditësuar aftësitë tuaja. Mos harroni se megjithëse tranzitet e pafavorshme (Neptuni, Jupiteri dhe Marsi) do të përpiqen t’ju vënë në vështirësi, ju mund dhe do të duhet të reagoni duke gjetur strategjinë më të përshtatshme rast pas rasti. Shkurtimisht, viti 2022 do të jetë një vit që do t’ju vërë në provë, por nga i cili mund të dilni të rinovuar, më të aftë dhe plot profesionalizëm dhe për këtë arsye gati për hapin e radhës në cilësi: shfrytëzojeni atë në maksimum dhe mos kini frikë.

Si do të shkojë puna në 2022 për njerëzit që i përkasin shenjës së Peshores? Sipas Saturnit tek Ujori mund të ecë në një mënyrë të favorshme, veçanërisht nëse kërkoni më shumë stabilitet. Megjithatë, për këtë koncept, ne duhet të hetojmë pak më shumë.

Vitet e fundit, mes mbylljeve dhe ngjarjeve të papritura, ju kanë treguar juve dhe gjithë të tjerëve se situatat nuk janë të parashikueshme.

Por për të qëndruar gjithmonë në rrugën e duhur, duhet të jeni të përditësuar, konkurrues, për të marrë një rol me fleksibilitet . Me pak fjalë, stabiliteti i vërtetë bazohet në profesionalizmin tuaj , të cilin mund ta shpenzoni sipas dëshirës ose për të mbrojtur punën tuaj. Pra, angazhohu për këtë.

Përditësoni veten, mësoni, pyesni gjithmonë veten dhe provoni drejtime të reja , qoftë edhe si hobi, vetëm për të provuar dhe eksperimentuar.

Në përgjithësi, 2022 mund të jetë një vit i mirë për të varurit nga karriera , ata që kërkojnë të zgjerojnë shtrirjen e tyre, ndoshta pak më pak për paratë.

Si do të shkojë puna për shenjën e Akrepit në vitin 2022? Përgjigjen do t’ju duhet ta gjeni në aftësinë tuaj të madhe krijuese, një përzierje e fantazisë, imagjinatës dhe intuitës që do t’ju lejojë të qëndroni gjithmonë një hap përpara vështirësive dhe konkurrencës .

Në këtë mënyrë, do të mund të shfrytëzoni mundësi interesante ose, në rast se fati ka vështirësi të dalë përpara, t’i krijoni ato vetë, me strategjinë tuaj. Për këto dhurata falenderoni Jupiterin dhe Neptunin tek Peshqit, hyjnitë tuaja tutelare edhe për profesionin.

Për pengesat, përgjegjësi do të jetë gjithmonë Saturni, i cili do t’i bëjë akoma të lodhshme dhe të ngadalta projektet dhe angazhimin tuaj.

Si do të ecë puna në vitin 2022 për shenjën e Shigjetarit? Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje delikate shfaqet menjëherë Saturni, i cili nga Ujori do t’ju pajisë me qëndrueshmëri, këmbëngulje dhe dëshirë për stabilitet. Megjithatë, deri në maj dhe përsëri nga fundi i tetorit deri në fund të dhjetorit, Jupiteri do të jetë tek Peshqit, ku së bashku me Neptunin do të përpiqet t’ju ngatërrojë idetë dhe t’ju bëjë të ndiqni projekte të paarritshme.

Me ju do të jetë gjithmonë i njëjti Jupiter i cili midis majit dhe fundit të tetorit dhe përsëri nga fundi i dhjetorit do t’ju ndihmojë të rikuperoni optimizmin.

2022 duket se do të vijojë me lëkundje dhe risi, por me pak vëmendje nuk do të jenë lajme të papritura, por pasojë e mekanizmave që do të vihen në lëvizje nga një origjinë e saktë dhe që mund të modifikojë ose refuzojë në garë. Nëse jeni duke kërkuar punë , mbani këmbët në tokë,  jini racionalë dhe largpamës.

Më në fund një lajm i mirë. Nëse po pyesni se si do të shkojë viti 2022 në punën për Shenjën e Bricjapit , përgjigjen do t’ju japë pa hezitim Jupiteri te Peshqit, dhurues bujar i fatit dhe mirëqenies.

Ky tranzit, së bashku me atë po aq të favorshëm të Uranit tek Demi, mund të kenë fuqinë për të ndryshuar kartat dhe për t’ju bërë të niseni drejt suksesit, veçanërisht nëse keni provuar për disa kohë pa ia dalë. Shkurtimisht, ky 2022 duket se shënon kohën e duhur për të provuar , për të nisur një iniciativë të veçantë, për tu ngritur vetë dhe për të bërë hapin e madh. Nëse, nga ana tjetër, jeni në një karrierë ose kërkoni një punë, besoni vetes , aftësive dhe burimeve tuaja.

Qëndroni në rrugën e duhur sepse ky vit mund t’ju shërbejë vërtet për mundësitë që keni pritur.

Edhe këtë vit Saturni udhëton në Shenjën tuaj dhe kjo do të tregojë një nevojë të madhe për stabilitet dhe siguri. Megjithatë, e papritura do të mbetet gjithmonë tek Urani në Dem, kështu që ju duhet të qëndroni gjithmonë fleksibël dhe të vëmendshëm ndaj ndryshimeve që ndodhin , si të përgjithshme ashtu edhe në lidhje me botën e punës dhe ato specifike për punësimin tuaj. Në fakt, me pak largpamësi mund të parashikoni disa situata apo edhe, në rastet më të favorshme, ta ktheni çdo ndryshim në një mundësi të mirë për ju .

Do të duhen reflekse të shpejta dhe shumë strategji, por duket se këtë vit lëvizjet e planetëve më të shpejtë (si Mërkuri dhe Marsi) do të jenë shpesh në krahun tuaj, duke inkurajuar ngjitjet dhe projektet e të gjitha llojeve. Këtë vit do të keni me vete inkurajimin e Jupiterit, i cili, qoftë edhe për një kohë të shkurtër, midis majit dhe tetorit dhe përsëri nga fundi i dhjetorit e në vazhdim, do t’ju ndihmojë të shfrytëzoni mundësitë, të merrni propozime të shkëlqyera dhe të jetoni një gjendje të përgjithshme. vit i favorshëm për karrierë dhe punësim.

Planeti i pasurisë dhe i zgjerimit mund të ndezë ambiciet e shumë prej jush dhe t’ju shtyjë në shtigje të paeksploruara. Kjo mund t’ju japë kënaqësi të papritura dhe ndryshime të favorshme edhe për të ardhmen. Sidoqoftë, do t’ju duhet të keni kujdes nga pasiguria, këshillat që synojnë t’ju tregojnë se çfarë të bëni dhe çfarë të mos bëni, çdo gjë që mund të minojë besimin dhe aftësitë tuaja, duke përfshirë frikën tuaj.

Ky mund të jetë një vit vërtet i shkëlqyer nëse jeni të aftë për të mos humbur në hezitim, por do të mbeteni konstant dhe këmbëngulës.Ajo që ka rëndësi është që këtë vit mund të shihni përfitime reale dhe të përmirësoni ndjeshëm cilësinë e punësimit.

Nëse po, mbajeni punën të ndarë nga marrëdhëniet personale dhe përpiquni t’i menaxhoni të dy fushat me ekuilibër, pa e lënë kurrë veten të mbingarkoheni nga njëra apo tjetra. Qëndroni dhe vazhdoni: qëndrueshmëria është thelbësore, mos harroni kurrë këtë./ A.E-CNA.al

Lajmet e fundit nga