Connect with Us

KPK e konfirmoi në detyrë/ ONM ankimon vendimin për Hajdarmatajn

Vetingu

KPK e konfirmoi në detyrë/ ONM ankimon vendimin për Hajdarmatajn

Publikuar

-

Komisioneri Publik do të ankimojë vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për konfirmimin në detyrë të prokurorit pranë Prokurorisë së Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda, Besim Hajdarmataj.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimin në datën 16.10.2019, në përfundim të seancës dëgjimore përkatëse vendosi konfirmimin në detyrë të subjektit të rivlerësimit, z. Besim Hajdarmataj, me detyrë prokuror pranë Prokurorisë së Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda, Tiranë.

Por, në datën 4.12.2019, Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit u ka paraqitur Komisionerëve Publikë rekomandimin për të ankimuar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për konfirmimin në detyrë të Besim Hajdarmatajt.

LEXO EDHE:  Supermeni i Gjykatës së Lartë në panik/ Zaganjori tenton të shpëtojë milionat e korrupsionit

Komisionerët Publikë, pasi të njoftohen me shkrim për vendimin nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, do ta shqyrtojnë atë krahas rekomandimit të Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit.

Ky vendim ende nuk është njoftuar.

Bazuar në pikën 1, të nenit 63, të ligjit nr. 84/2016, “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, Komisionerët Publikë, brenda 15 ditëve nga data e njoftimit të vendimit nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, kanë të drejtë të paraqesin ankim pranë Kolegjit të Posaçëm të Apelimit./ CNA.al

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vetingu

Nga patundshmëritë tek paratë dhe dhoma e gjumit dhuratë/ Prokurorja si tregtare shumice

Publikuar

-

Nga

Prokurorja e Prokurorisë së Durrësit Flora Reka mund të konsiderohet si një nga njerëzit e pasur të drejtësisë. Pasuria e saj përveç llogarive të shumta bankare përbëhet edhe nga patundshmëri.

Si burime të ardhurash, prokurorja deklaron pagën e saj dhe të bashkëshortit gjyqtar si dhe përfitime nga qiraja e një apartamenti.

Ajo çfarë bie në sy në deklarimin e pasurisë së saj, të zbardhur nga CNA.al, janë shuma parash dhuratë, të dhëna nga të afërmit siç deklaron ajo.

Ajo deklaron se i është dhuruar në gusht 2005  shuma 1 000 dollarë nga vëllai i bashkëshortit, dhuruar në dhjetor 2005, shuma prej 2 000 euro nga kunati dhe dy vajzat e motrës, dhuruar nga nëna e saj, shuma 100 000 lekë, dhuruar nga vëllai, dhomë gjumi për fëmijët në shtator 2005, me vlerë mbi 10 000 lekë si dhe dhuruar në dhjetor 2005 shuma prej 50 000 lekësh nga motra e bashkëshortit.

Ndërsa si patundshmëri ajo deklaron në vitin 2003 një apartament 1+1 me sipërfaqe 55 m2, ndërtuar para vitit 1990, një apartament 1+1 me sipërfaqe 70 m2, i ndërtuar në vitin 1999, të cilin e ka dhënë me qira.

Në vitin 2005 deklaron blerjen e një apartamenti 3+1, me vlerë 70 000 euro.

Ndërsa pasuri të luajtshme deklaron në vitin 2003 një makinë me vlerë 2 500 dollarë.

Në vitin 2008 ka blerë një automjet tip Opel me vlerë 5 000 euro, ndërsa në vitin 2012 ka blerë automjetin Mercedez Benz me vlerë 1 300 000 lekë.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga Flora Reka, e cila pritet së shpejti që të përballet me KPK.

Viti 2003

Ap 1+1 me sip 55 m2, ndërtuar para vitit 1990. Blerë nga privatizimi në vitin 1993.

Ap 1+1 me sip 70 m2, i ndërtuar në vitin 1999, dhënë me qira.

Tokë me sipërfaqe 250 m2.

Autoveturë me vlerë 2 500 dollarë.

Të ardhura nga dhënia e banesës me qira, 5 000 USD.

Paga e subjektit deklarues në shumën 0,53 milion lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 0,58 milion lekë.

Viti 2004

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti.

Paga e subjektit deklarues në shumën 755 093 lekë.

Shpërblime dhe orët jashtë orarit të subjektit deklarues, në shumën 128 760 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 760 831 lekë.

Shpërblime dhe orët jashtë orarit të bashkëshortit, në shumën 60 982 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 420 000 lekë.

Viti 2005

Blerë apartament 3+1, me vlerë 70 000 euro. Janë paguar 60 000 euro.

Shitur me datë 15.07.2005 një apartament 1+1 me vlerë 3 300 000 lekë.

Autoveturë, Benz  në emër të bashkëshortit, shitur 10 000 euro.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 841 994 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 864 978 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 350 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 2 992 87 euro, ndërsa pa u shlyer 29 017 13 euro.

Dhuruar në gusht 2005  shuma 1 000 dollarë nga vëllai i bashkëshortit.

Dhuruar në dhjetor 2005, shuma prej 2 000 euro nga kunati dhe dy vajzat e motrës.

Dhuruar nga nëna e subjektit deklarues, shuma 100 000 lekë.

Dhuruar nga vëllai, dhomë gjumi për fëmijët në shtator 2005, me vlerë mbi 10 000 lekë.

Dhuruar në dhjetor 2005 shuma prej 50 000 lekësh nga motra e bashkëshortit.

Viti 2006

Kursimet vjetore në shumën 300 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 841 994 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 826 900 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 360 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 1 100 euro, ndërsa pa u shlyer 26 914 euro.

Viti 2007

Kursimet vjetore në shumën 300 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 102 249 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 999 090 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 360 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 6 364 euro, ndërsa pa u shlyer 24 636 euro.

Viti 2008

Automjet tip Opel me vlerë 5 000 euro.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 896 600 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 807 099 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 360 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 14 395 euro, ndërsa pa u shlyer 16 605 euro.

Viti 2009

Kursimet vjetore në shumën 300 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 072 202 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 012 321 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 360 000 lekë.

Pagesa e subjektit deklarues si pedagoge e jashtme tek Justiniani, 30 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 3 850 euro, ndërsa pa u shlyer 14 715 euro.

Viti 2010

Kursimet vjetore në shumën 400 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 343 351 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 997 443 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 360 000 lekë.

Pagesa e subjektit deklarues si pedagoge e jashtme tek Justiniani, 41 400 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 3 694 23 euro, ndërsa pa u shlyer 12 366 57 euro.

Viti 2011

Kursimet vjetore në shumën 400 000 lekë.

Ap 3+1, me sip.146.5 m2 me vlerë 70 000 euro e shlyer tërësisht. Kjo pasuri është blerë në vitin 2004 dhe është pasqyruar në ILDKPKI në vitin 2006.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 469 122 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 402 385 lekë.

LEXO EDHE:  Del zbuluar Prokuroria e Krimeve të Rënda

LEXO EDHE:  Ambasadori italian: Më shumë veprim kundër krimit, të dënohen autorët

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 360 000 lekë.

Pagesa e subjektit deklarues si pedagoge e jashtme tek Justiniani, 41 400 lekë.

Pagesa e vajzës si anëtare e Këshillit të Fakultetit të shkencave juridike në UAMD, në shumën 50 400 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 3 970 euro, ndërsa pa u shlyer 9 531 95 euro.

Viti 2012

Shitur automjeti tip Opel Corsa me vlerë 2 800 euro.

Blerë automjeti Mercedez Benz me vlerë 1 300 000 lekë.

Kursimet familjare të pakësuara në shumën 300 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 034 673 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 402 385 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 432 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 3 700 euro, ndërsa pa u shlyer 6 891 33 euro.

Viti 2013

Kursimet familje, janë shtuar në shumën 600 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 498 403 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 056 098 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 432 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 3 148 01 euro, ndërsa pa u shlyer 3 743 32euro.

Viti 2014

Kursimet familje, janë shtuar në shumën 300 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 588 531 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 296 878 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 432 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer shuma 4 016 99 euro, ndërsa pa u shlyer 297 95 euro.

Viti 2015

Të ardhura monetare të kursimeve familjare në shumën  1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga dhe shpërblimet si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 402 322 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 298 572 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 204 000 lekë.

Kredi me vlerë 31 000 euro për blerje apartamenti. Është shlyer e tëra.

Joli Reka ka hapur llogaritë bankare në shumat 72.05 lekë dhe 21 509 lekë.

Joli Reka ka blerë ap. me sip.57 m2 me vlerë 13 000 euro.

Joli Reka regjistruar si person fizik për tregëti me pakicë e produkteve kozmetike me vlerë 60 000 lekë.

Joli Reka, ka marre me qira një ambjent me sip 22 m2 me vlerë 80 000 lekë.

Erin Reka ka hapur llogari bankare në shumat 360 59 lekë, 46 82.00 lekë dhe  207.50 euro.

Erin Reka regjistruar si person fizik me agjenci imobiliare me vlerë 240 000 lekë.

Erin Reka, kontratë qiraje për një ambjent me sip 40 m2, me vlerë 300 euro në muaj.

Viti 2016

Llogari bankare në emrin e  subjektit deklarues dhe fëmijëve në shumën 16 820  37 lekë.

Llogari bankare në emrin e subjektit deklarues dhe bashkëshortit në shumën  15 866 63 lekë.

Llogari bankare në emrin e subjektit deklarues dhe bashkëshortit në shumën 657 43 lekë.

Llogari bankare në emrin e subjektit deklarues, në shumën 9 euro.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortit në shumën 359 88 lekë.

Llogari rrjedhëse për pagën e subjektit deklarues në shumën 5 086 lekë.

Gjendje cash jashtë sistemit bankar në shumën 300 000 lekë.

Pas vdekjes së nënës, subjekti deklarues ka trashëguar ¼ e  me vlerë 20 805 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 531 317 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 306 094 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 600 euro.

Viti 2017

Llogari bankare në emrin e  subjektit deklarues dhe fëmijëve në shumën 16 607  37 lekë.

Llogari bankare në emrin e subjektit deklarues dhe bashkëshortit në shumën  15 416 63 lekë.

Llogari bankare në emrin e subjektit deklarues dhe bashkëshortit në shumën 655 23 lekë.

Llogari bankare në emër të bashkëshortit dhe djalit, në shumën 966 2 lekë.

Depozitë me afat në emër të subjektit deklarues dhe fëmijëve në shumën 268 311 14 lekë.

Depozitë bankare në emrin e subjektit deklarues dhe bashkëshortit në shumën 2 500 000 lekë.

Llogari rrjedhëse për pagën e subjektit deklarues në shumën 4 000 lekë.

Pas vdekjes së nënës, subjekti deklarues se ka trashëguar ¼ me sip 23.3 m2.

Të ardhura nga paga si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 544 748 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 277 929 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 344 250 lekë.

Të ardhura të subjektit deklarues të përfituara si trashëgimtare nga kompesimi i pronës me vlerë 3 538 474 lekë.

Bashkëshorti dhe djali kanë marrë kredi në shumën 800 000 lekë për blerjen e një automjeti me afat pesë vjeçar.

Viti 2018

Llogari bankare në emrin e  subjektit deklarues dhe fëmijëve në shumën 14 970 37 lekë.

Llogari bankare në emrin e subjektit deklarues dhe bashkëshortit në shumën  13 716 63 lekë.

Llogari bankare në emrin e subjektit deklarues dhe bashkëshortit në shumën 638 76 lekë.

Llogari bankare në emër të bashkëshortit dhe djalit, në shumën 26 824 16 lekë.

Depozitë me afat në emër të subjektit deklarues dhe fëmijëve në shumën 269 451 47  lekë.

Depozitë bankare në emrin e subjektit deklarues dhe bashkëshortit, pakësuar në shumën 2 000 000 lekë.

Llogari rrjedhëse për pagën e bashkëshortit, në shumën 867 57 lekë.

Llogari rrjedhëse për pagën e subjektit deklarues në shumën 843 95 lekë.

Gjendje cash jashtë sistemit bankar në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga si prokurore në Durrës, të subjektit deklarues në shumën 1 520 000 lekë.

Paga e bashkëshortit si gjyqtar në Durrës, në shumën 1 337 559 lekë.

Të ardhura nga qiraja e banesës në shumën 459 000 lekë.

Bashkëshorti dhe djali kanë marrë kredi në shumën 800 000 lekë për blerjen e një automjeti me afat pesë vjeçar. Është shlyer shuma 202 441 12 lekë, ndërsa pa u shlyer 562 825 64 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

Gjyqtari që “ndez motorët” e Vettingut/ Apartament me qira, por miliona lekë kursime

Publikuar

-

Nga

Objekt i Vettingut  për këtë vit do të jenë gjyqtarët dhe prokurorët e rretheve.

Në Dhjetor, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka bërë publike listën e emrave që do t’i nënshtrohen Vettingut.

Bëhet fjalë për 120 prokurorë dhe gjyqtarë, për të cilët tashmë ka nisur hetimi në tre aspektet, në atë të pasurisë, së pastërtisë së figurës dhe anës profesionale.

I pari i radhitur në listë nga KPK, është gjyqtari i Beratit, Pëllumb Zaimi.

Në aspektin profesional, gjyqtari Zaimi është emër i palakuar, ndërsa sa i përket pasurisë sipas të dhënave të ILDKPK-së që CNA.al disponon, rezulton se të ardhurat i ka vetëm nga paga e tij dhe e bashkëshortes.

Nga njëra anë deklaron miliona lekë kursime, ndërsa nga ana tjetër shfaqet me kredi dhe apartament me qira.

Në vitin 2003 ai deklaron një apartament banimi të ndërtuar në vitin 1994 me vlerë 587 609 lekë. Gjithashtu ai deklaron bono privatizimi, me vlerë 0.12 milion lekë, depozitë bankare në shumën 0,75 milionë lekë dhe lekë kesh në banesë në shumën 0,2 milion lekë.

Nga pasuri fillestare e 2003, pas katër vitesh në vitin 2007, ai thotë se ka mbledhur kursime në shumën 8 000 euro.

Në vitin 2008 ai thotë se janë shtuar kursimet nga kontributi i vajzës nëpërmjet dhuratave në shumat 7 000 euro dhe 840 000 lekë. Vajza, deklaron të ardhurat nga dhuratat në vite, deri në moshë madhore në shumën 4 000 euro.  Po këtë vit ai ka deklaron se ka blerë një apartament me sipërfaqe 97.4 m2 me vlerë 48 700 euro.

Ndër vite të ardhurat e familjes janë shtuar edhe me pagat e  fëmijëve. Në vitin 2016 gjyqtari Zaimi ka shitur apartamentin e banimi në Çorovodë, me vlerë 2 700 000 lekë si dhe ka shtyrë shtyrë kontratën e sipërmarrjes për apartamentin që mban datën 12.06.2007 në shumën 48 700 euro  Për apartamentin i kanë mbetur pa u paguar edhe 11 700 euro.

Në vitin 2018, gjyqtari deklaron një kontratë qiraje për një apartament banimi me sipërfaqe 78.7 m2  me vlerë 5 000 lekë në muaj me afat 5 vjeçar si dhe deklaron një kontratë kredie bankare me afat 60 muaj.

Për më tepër po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga gjyqtari Pëllumb Zaimi.

Viti 2003

Apartament banimi, 2+1, ndërtuar në vitin 1994. Blerë nga E.K.B në Berat me vlerë 587 609 lekë.

Bono privatizimi, me vlerë 0.12 milion lekë.

Depozitë bankare në shumën 0,75 milionë lekë.

Lekë cash në banesë në shumën 0,2 milion lekë.

Paga e subjektit deklarues në shumën 0.679 milion lekë.

Paga e bashkëshortes, në shumën 0,235 milion lekë.

Viti 2004

Depozitë bankare  në emër të bashkëshortes 38 353 lekë dhe 400 000 lekë.

Lekë cash në banesë në shumën 400 000 lekë.

Paga e subjektit deklarues, dhe shpërblimi në shumën  1 100 543 lekë.

Paga e bashkëshortes, nga Albtelekom në shumën 347 529 lekë.

Viti 2005

Depozitë bankare në shumën 31 633 lekë.

Lekë cash në banesë në shumën 800 000 lekë.

Paga e subjektit deklarues, dhe shpërblimi në shumën  1 473 445 lekë.

Paga e bashkëshortes, nga Albtelekom në shumën 349 351 lekë.

Viti 2006

Lekë cash në shumën 700 000 lekë.

Paga e subjektit deklarues, dhe shpërblimi në shumën  1.3 milion lekë.

Paga e bashkëshortes, nga Albtelekom në shumën 312 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 541 000 lekë.

Viti 2007

Kursime nga viti 2007 në shumën 8 000 euro.

Paga e subjektit deklarues, dhe shpërblimi në shumën  1.4 milion lekë.

Paga e bashkëshortes, nga Albtelekom në shumën 379  000 lekë.

Depozitë bankare e tërhequr në shumën 1 900 000 lekë.

Viti 2008

Shtuar kursimet si dhe kontributi i O.Zaimit nga dhuratat në shumën 7 000 euro dhe 840 000 lekë.

Shtuar sip e banimit me 97.4 m2 me vlerë 48 700 euro.

Nga kursimet familjare në vite, gjendje cash në shtëpi, depozita bankare janë pakësuar  37 000 euro për pagim këstesh, sipas kontratës së sipërmarrjes së datës 02.06.2007.

Paga e subjektit deklarues, dhe shpërblimi në shumën 862 000 lekë.

Paga e bashkëshortes, nga Albtelekom në shumën 340 000 lekë.

Kontrata e sipërmarrjes së datës 02.06.2007. Janë paguar 37 000 euro dhe kanë mbetur 11 700 euro.

Bashkëshortja ka dorëzuar bonon e privatizimit në shumën 50 000 lekë.

Bono privatizimi pakësuar 75 000 lekë.

Vajza, të ardhurat nga dhuratat në vite, deri në moshë madhore në shumën 4 000 euro.

LEXO EDHE:  Emrat/ Ja, cilët janë gjyqtarët dhe prokurorët që kanë zaptuar institucionet  

LEXO EDHE:  Zëri i Amerikës zbulon emrat e ambasadorëve/Kë paralajmëroi Basha me tone të ashpra

Vajza i ka dhënë familjes gjatë vitit  shumën 2 00 euro.

Viti 2009

Kursimet e familjes në shumën 500 000 lekë.

Paga e subjektit deklarues në shumën 1 071 000  lekë.

Paga e bashkëshortes, nga Albtelekom në shumën 370 000 lekë.

Viti 2010

Kursimet e familjes në shumën 280 000 lekë.

Kontratë shitblerje automjeti në shumën 200 000 lekë.

Paga e subjektit deklarues në shumën 1 000 000 lekë.

Paga e bashkëshortes, në shumën 625 000 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Bordi i Zhvillimit Berat në shumën 65 000 lekë.

Kontrata e sipërmarrjes së datës 02.06.2007. Kanë mbetur pa u paguar 11 700 euro.

Viti 2011

Kursime nga të ardhurat e familjes në shumën 100 000 lekë.

Paga e subjektit deklarues në shumën 1 020 000 lekë.

Paga e bashkëshortes, në Prefekturën e Beratit shumën 273 000 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Bordi i Zhvillimit Berat në shumën 282 000 lekë.

Kontrata e sipërmarrjes së datës 02.06.2007. Kanë mbetur pa u paguar 11 700 euro.

Kursime të vajzës në shumën 150 000 lekë.

Viti 2012

Paga e subjektit deklarues në shumën 1 044 000 lekë.

Paga e bashkëshortes, specialiste në nënprefekturën e Skrapar shumën 136 000 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Bordin e kullimit Berat në shumën 364 000 lekë.

Kontrata e sipërmarrjes së datës 02.06.2007. Kanë mbetur pa u paguar 11 700 euro.

Viti 2013

Paga e subjektit deklarues në shumën 1 070 000 lekë.

Paga e bashkëshortes, specialiste në Këshillin e Qarkut Berat në shumën 260 000 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Bordin e kullimit Berat në shumën 297 000 lekë.

Kontrata e sipërmarrjes së datës 02.06.2007. Kanë mbetur pa u paguar 11 700 euro.

Viti 2014

Gjendje në llogarinë e subjektit deklarues në shumën  206 500 lekë.

Paga e subjektit deklarues në shumën 1 378 000 lekë.

Paga e bashkëshortes, specialiste në Këshillin e Qarkut Berat në shumën 415 000 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Bordin e kullimit Berat në shumën 333 000 lekë.

Kontrata e sipërmarrjes së datës 02.06.2007. Kanë mbetur pa u paguar 11 700 euro.

Viti 2015

Gjendja në llogarinë rrjedhëse të subjektit deklarues në shumën 97 422 lekë.

Paga e subjektit deklarues në shumën 1 446 022 lekë.

Të ardhura nga asistenca e bashkëshortes në shumën 90 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga shpërblimi i dëmit me vendim gjykate në shumën 400 212 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Bordin e kullimit Berat në shumën 333 000 lekë.

Të ardhura nga paga djalit në shumën 72 000 lekë.

Kontrata e sipërmarrjes së datës 02.06.2007. Kanë mbetur pa u paguar 11 700 euro.

Viti 2016

Gjendje në llogarinë rrjedhëse, shtuar shuma 970 873.

Shitur ap banimi në Corovodë, me vlerë 2 700 000 lekë.

Shtyerje e kontratës së sipërmarrjes, datë 12.06.2007 në shumën 48 700 euro. Kanë mbetur pa u paguar 11 700 euro.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues në shumën 1 426 313 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Bordin e kullimit Berat në shumën 333 000 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Hipoteka në Berat në shumën 99 660 lekë.

Të ardhura nga paga djalit në shumën 265 490 lekë.

Viti 2017

Gjendja ne llogarinë rrjedhëse pakësuar, në shumën 8 66676.66 lekë.

Gjendje cash, shtuar 32 500 lekë.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues në shumën 1 395  905 lekë.

Të ardhura nga shitja e autoveturës në shumën 20 000 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga vendimi gjyqësor ku debitor është Këshilli i Qarkut Berat në shumën 20 000 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Hipoteka në Berat në shumën 605 268 lekë.

Të ardhura nga paga djalit në ABCONS dhe SPIECAPAG, në shumën 506 839 lekë.

Viti 2018

Gjendja në llogarinë rrjedhëse, shtuar në shumën 501651.46 lekë.

Gjendje arke cash në shumën 312 500 lekë.

Të ardhura nga paga e subjektit deklarues në shumën 1 506 791 lekë.

Të ardhura të bashkëshortes nga vendimi gjyqësor ku debitor është Këshilli i Qarkut Berat në shumën 35 000 lekë.

Të ardhurat e vajzës Osiana Zaimi nga Hipoteka në Berat në shumën 668 612 lekë.

Të ardhura nga paga djalit në SPIECAPAG, në shumën 1 264 376 lekë.

Kontratë qiraje për një apartament banimi me sip 78.7 m2  me vlerë 5 000 lekë në muaj me afat 5 vjecar.

Kontratë kredie bankare me afat 60 muaj. Shlyer 90918.41 lekë, ndërsa pa u shlyer 909 081.59 lekë./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Vetingu

KLP vendos/ Arben Kraja zgjidhet kreu i SPAK  

Publikuar

-

Nga

bashkeshortja e gjyqtarit te administratives drejt SPAK

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka zgjedhur sot prokurorin Arben Kraja, si kreun e Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, e njohur ndryshe si SPAK.

Kujtojmë këtu se në garë për drejtimin e SPAK ishin tre kandidatë, prokurorët Altin Dumani, Edvin Kondilli dhe Arben Kraja.

Për Arben Krajën votuan pro gjashtë anëtarë të KLP-së, Beci, Staka, Beluri, Sheshi, Seiti dhe Balla.

Kujtojmë këtu se tre prokurorët në garë për të marrë drejtimin e SPAK, ishin Altin Dumani, Edvin Kondilli dhe Arben Kraja. Tre kandidatët zhvilluan dje intervistat para Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

LEXO EDHE:  Vettingu/ Rama zbulon “peshqit e mëdhenj” të drejtësisë

LEXO EDHE:  Vettingu/ Rama zbulon "peshqit e mëdhenj" të drejtësisë

Kandidatët kanë qenë të ngjashëm në thelb. Vizioni i tyre i përbashkët ka qenë funksionimi i SPAK në mënyrë të pavarur.

Dosjet delikate dhe me impakt në opinionin publik janë parë dhe si kriteri mbi të cilat do të bazohet puna e drejtuesit të kësaj prokurorie./ CNA.al

LEXO TE PLOTE