Connect with Us

Shtrati i ngrohtë i Ministres/ Zbardhet pasuria e Etilda Gjonajt

Lajm i Rekomanduar

Shtrati i ngrohtë i Ministres/ Zbardhet pasuria e Etilda Gjonajt

Publikuar

-

Etilda Gjonaj, e mori drejtimin e Ministrisë së Drejtësisë në  shtator të vitit 2017.

Për dy vite ajo arriti të shndërrohej në ministren e skandaleve.

Për më tepër ministres në fjalë rezulton se i pëlqen luksi dhe komoditeti.

Të qenit Ministre ia ka plotësuar dhe këtë dëshirë, që jo vetëm në Shqipëri të mos heq dorë nga luksi, por edhe jashtë vendit.

Së fundmi në media është publikuar një investigim mbi shpenzimet marramendëse të ministres Gjonaj jashtë vendit.

Bëhet fjalë për shpenzime të taksave të qytetarëve, me të cilat Ministrja ka siguruar komoditetin dhe luksin në hotelet më të shtrenjta të Evropës.

Investigimi konfirmonte se si Ministrja kishte përdorur pikërisht  paratë e taksapaguesëve shqiptarë, për të fjetur në hotele luksoze me vlerë, të paktën deri në 700 euro një natë.

Ministrja e luksit, duket se është edhe përkëdhelura e kryeministrit Edi Rama, pasi ky i fundit e ka mbrojtur me zjarr, në debatin që ka pasur me qytetarët në rrjetet sociale.

Faturat e shpenzimeve për udhëtime dhe akomodime, Ministrja e i mban në sirtarin e saj. Në vend që të jenë transparente për të  gjithë opinionin publik, duhen kërkesa zyrtare për informim, në mënyrën që qytetarët të dinë, se ku shkojnë paratë e tyre.

Luksi që ajo kërkon jashtë vendit, e ka prejardhjen tek pasuria që ka, apo tek pasuria që ajo të paktën deklaron.

Referuar të dhënave të Open Spending Albania, CNA.al, ka zbardhur pasurinë e ministres Gjonaj.

Në vitin 2014 Gjonaj  ka deklaruar se ka punuar si eksperte për Fondacionin “Soros” edhe është paguar 2 025 dollarë, gjithashtu ajo ka deklaruar dhe 7 burime të tjera të ardhurash.

Edhe në vitin 2015, Gjonaj duket se nuk di të ndahet nga llogaritë e shumta bankare që ka. Në Soros rezulton që ka punuar katër vite radhazi. Në vitin 2016 ka deklaruar tetë burime të ardhurash, pa përfshirë ktu të bashkëshortit, i cili edhe ai rezulton i “mbytur” në llogari bankare.

Ndërsa në vitin 2017 përveç pagës si Ministre e Drejtësisë ajo ka deklaruar dhe të ardhura nga punë të tjera.

Ne po i sjellim më poshtë të detajuar pasurinë e deklaruar nga Gjonaj, e cila përveçse rezulton e angazhuar në shumë organizma, gjen kohë edhe për të udhëtuar jashtë shtetit.

E maskuar me çështje pune, Gjonaj, piketon hotelet më të shtrenjta, duke kërkuar ngrohtësi në shtratet e Evropës.

Viti 2014

Të ardhura neto nga paga, nga janari 2014 deri në fillimin e detyrës pranë institucionit Avokati i Popullit, në pozicionin e Drejtueses së Programit, Komiteti Shqiptar i Helsinkit, 3 856 euro.

Të ardhura nga pagesa si eksperte e kontraktuar nga Fondacioni ‘Soros’ për raportin Alternativ të Monitorimit të Reformës në Drejtësi, sipas kontratës së shërbimit 2013, 2 025 dollarë.

Të ardhura nga pagesa për ekspertizë si eksperte e kontraktuar nga Prezenca e OSBE-së në Tiranë, për sesionet informuese lidhur me dënimet alternative, sipas kontratës së shërbimit deri në datën e marrjes së detyrës pranë institucionit të Avokatit të Popullit, 1 597 euro.

Të ardhura për pagesë shërbimi pas shkëputjes nga punë në Komitetin Shqiptar të Helsinkit, gusht 2014, 653 euro.

Të ardhura nga paga neto si Komisionere pranë Institucionit të Avokatit të Popullit, për periudhën 10 prill – 31 dhjetor 2014, 941 845 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa për ekspertizë si eksperte e kontraktuar nga Prezenca e OSBE-së në Tiranë, për trajnim, sipas kontratës së shërbimit pagesa pas marrjes së detyrës Komisjoner pranë Institucionit Avokati i Popullit, 250 euro.

Të ardhura nga pagesa si lektore në Auditin e Brendshëm për vitin 2014, Ministria e Financave, 9 000 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, të ardhura nga paga neto, në funksionin e inspektorit të Kontrollit Tatimor, për vitin 2014, Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, 577 197 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë në shumën totale 250 000 lekë, me afat shlyerje 5 vjet. Detyrimi i shlyer, 72 792 lekë, shuma e detyrimit financiar që ka mbetur e pashlyer, 219 436 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, në shumën 500 000 lekë, me afat shlyerje 5 vjet. Detyrimi i shlyer, 144 000 lekë, shuma e detyrimit financiar që ka mbetur e pashlyer, 439 881 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, overdraft në një bankë të nivelit të dytë, për një periudhë të papërcaktuar në shumën 135 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 81 094 lekë + interesa, shuma e detyrimit financiar që ka mbetur e pashlyer, 75 000 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, overdraft në një bankë të nivelit të dytë, për një periudhë të papërcaktuar në shumën 200 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 42 283 lekë interesa, shuma e detyrimit financiar që ka mbetur e pashlyer, 200 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura nga paga bruto si komisionere pranë Institucionit të Avokatit të Popullit për periudhën 1 janar – 31 dhjetor, 2015, 1 667 793 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa për ekspertizë si trajnere, Komiteti Shqiptar i Helsinkit, 255 euro.

Të ardhura neto nga pagesa si lektore në Shkollën e Magjistraturës, 14 745 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa me honorare, ekspertizë për trajnim, Komiteti Shqiptar i Helsinkit, 300 dollarë.

Të ardhura nga pagesa me honorare, ekspertizë në Reformën në Drejtësi, eksperte pranë Sekretariatit Teknik të Komisionit të Përkohshëm të Reformës në Drejtësi, Kuvendi i Shqipërisë, në bashkëpunim me Fondacionin ‘Soros’, kontratë shërbimi shkurt-mars 2015, 148 833 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa me honorare, ekspertizë në Reformën në Drejtësi, eksperte pranë Sekretariatit Teknik të Komisionit të Përkohshëm të Reformës në Drejtësi, Kuvendi i Shqipërisë, në bashkëpunim me Fondacionin ‘Soros’, kontratë shërbimi prill-qershor 2015, 228 837 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa me honorare, ekspertizë në Reformën në Drejtësi, eksperte pranë Sekretariatit Teknik të Komisionit të Përkohshëm të Reformës në Drejtësi, Kuvendi i Shqipërisë, në bashkëpunim me Fondacionin ‘Soros’, kontratë shërbimi korrik-shtator 2015, 149 702 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa me honorare, ekspertizë në Reformën në Drejtësi, eksperte pranë Sekretariatit Teknik të Komisionit të Përkohshëm të Reformës në Drejtësi, Kuvendi i Shqipërisë, në bashkëpunim me Fondacionin ‘Soros’, kontratë shërbimi tetor-dhjetor 2015, 224 018 lekë.

Të ardhura neto si honorar nga revista juridike “Avokatia”, nr. 14, Botim i Dhomës Kombëtare të Avokatisë, 6 800 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, të ardhura nga paga në funksionin e inspektorit të Kontrollit Tatimor për vitin 2015, Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, 481 000 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, në 31 dhjetor 2015, 2.7 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, në 31 dhjetor 2015, – 59 065 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare, llogari rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, 31 dhjetor 2015, 240 267.84 lekë.

Gjendja cash deri në 31 dhjetor 2015, 12 000 euro.

Overdraft një pagë në vlerën 100 000 lekë, me afat të papërcaktuar shlyerje. Detyrimi mbetur i pashlyer, 100 000 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, në shumën 250 000 lekë, me afat 5 vjet. Shuma e shlyer 64 912 lekë plus interesa, detyrimi financiar që ka mbetur i pashlyer, 193 000 lekë.

LEXO EDHE:  Gjyqtari i Apelit, prioritet i Vettingut/ Si i ndryshoi pasuria nga Fieri në Tiranë?

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, në shumën 500 000 lekë, me afat 5 vjet. Shuma e shlyer 132 900 lekë plus interesa, detyrimi financiar që ka mbetur i pashlyer, 381 300 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, overdraft në një bankë të nivelit të dytë në shumën totale 180 000 lekë, për një periudhë të pacaktuar. Shuma e shlyer 70 227 lekë plus interesa, detyrimi financiar që ka mbetur i pashlyer, 180 886 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, overdraft (kartë krediti) në një bankë të nivelit të dytë në shumën totale 200 000 lekë, për një periudhë të pacaktuar. Një pjesë e overdraftiti në llogarinë e kredit card ka kaluar në overdraft debit card si transferim llogarie në shumën 150 000 lekë. Shuma e shlyer 186 756 lekë plus interesa, detyrimi financiar mbetur i pashlyer, 49 004 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga paga neto si komisionere pranë Institucionit të Avokatit të Popullit, për periudhën 1 janar – 31 dhjetor 2016, 1 279 068 lekë.

Të ardhura nga pagesa për ekspertizë oponence ligjore, Komiteti Shqiptar i Helsinkit, 410 euro.

Të ardhura neto si honorare nga revista juridike ‘Avokatia’, botim i Dhomës Kombëtare të Avokatisë, 6 800 lekë.

Të ardhura bruto si honorare për përgatijen e studimit të Institutit Polak, INPRIS, 1 850 euro.

Të ardhura neto nga pagesa me honorare, ekspertizë në Reformën në Drejtësi, eksperte pranë Sekretariatit Teknik të Komisionit të Përkohshëm të Reformës në Drejtësi, Kuvendi i Shqipërisë, në bashkëpunim me Fondacionin ‘Soros’, kontratë shërbimi janar-mars 2016, 215 985 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa me honorare, ekspertizë në Reformën në Drejtësi, eksperte pranë Sekretariatit Teknik të Komisionit të Përkohshëm të Reformës në Drejtësi, Kuvendi i Shqipërisë, në bashkëpunim me Fondacionin ‘Soros’, kontratë shërbimi prill-qershor 2016, 217 770 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa me honorare, ekspertizë në Reformën në Drejtësi, eksperte pranë Sekretariatit Teknik të Komisionit të Përkohshëm të Reformës në Drejtësi, Kuvendi i Shqipërisë, në bashkëpunim me Fondacionin ‘Soros’, kontratë shërbimi korrik – tetor 2016, 223 125 lekë.

Të ardhura neto nga pagesa për ekspertizë, studim për vendimet gjyqësore të korrupsionit, Komiteti Shqiptar i Helsinkit, 850 dollarë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, të ardhura nga paga në funksionin e inspektorit të Kontrollit Tatimor, gjatë vitit 2016, Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, 181 746 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, të ardhura si pagesë mujore në shoqërinë “Easyinvest”, për muajt prill-qershor 2016, 159 000 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, në 31 dhjetor 2016, 3 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, në 31 dhjetor 2016, – 98 018.26 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, në 31 dhjetor 2016, 44 484.79 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare, depozitë pa afat në një bankë të nivelit të dytë, në 31 dhjetor 2016, 201.86 euro.

Gjendja cash deri në 31 dhjetor 2016, 8 000 euro.

Overdraft një pagë në vlerën 100 000 lekë, me afat të papërcaktuar. Detyrimi financiar që ka mbetur i pashlyer, 98 018.16 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, investime në shoqërinë tregtare “23 Option” sh.p.k me 33.333 % të kuotave, me vlerë investimi 1 171 244 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, në shumën 250 000 lekë, me afat 5 vjet. Shuma e shlyer 81 700 lekë + interesa dhe kamatvonesa, detyrimi financiar mbetur i pashlyer, 114 732 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë në shumën totale 500 000 lekë, me afat shlyerje 5 vjet. Shuma e shlyer 165 440 lekë + interesa dhe kamatvonesa, detyrimi financiar që ka mbetur i pashlyer, 223 720 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, overdraft në një bankë të nivelit të dytë në shumën totale 180 000 lekë, për një periudhë të pacaktuar. Shuma e shlyer 51 830 lekë + interesa, detyrimi financiar mbetur i pashlyer, 129 056 lekë.

Bashkëshorti, zoti Irvelin Gjonaj, overdraft (kartë krediti) në një bankë të nivelit të dytë në shumën totale 200 000 lekë, për një periudhë të pacaktuar. Një pjesë e overdraftiti në llogarinë e kredit card ka kaluar në overdraft debit card si transferim llogarie në shumën 150 000 lekë. Shuma e shlyer 49 004 lekë + interesa, detyrimi financiar mbetur i pashlyer 0 lekë

Viti 2017

Të ardhura neto nga paga gjatë periudhës Shtator-Dhjetor si Ministre e Drejtësisë, 468 554 Lek.

Të ardhura nga paga gjatë periudhës Maj-Shtator si Zv.Ministër i Drejtësisë, 432 767 Lek.

Të ardhura nga paga gjatë periudhës Janar-Maj si Komisioner Avokati i Popullit, 609 649 Lek.

Të ardhura me vlerë 235 824 Lek, Avokati i Popullit si pagesa kalimtare Urdhër Nr.124 datë 26.07.2017.

Të ardhura me vlerë 3 048 Euro si pagesa ekspertize dhe hartim manuali nga Komiteti Shqiptar i Helsinkit, periudha Shkurt-Maj.

Të ardhura me vlerë 795 Euro si pagesa espertize nga OSCE gjatë muajit Mars.

Të ardhura me vlerë 147 560 Lek, nga pagesa espertize për Reformën në Drejtësi si Eksperte pranë Sekretarit Teknik të Komisionit të përkohshëm të Reformës në Drejtësi, Kuvendi i Shqipërisë, në bashkëpunim me fondacionin Soros në Prill 2017.

Të ardhura me vlerë 7 000 Lek nga dieta brenda vendit në pozicionin Ministër i Drejtësisë.

Të ardhura me vlerë 54 546 Lek nga kompensimi bonus transporti, në pozicionin Zv. Ministër i Drejtësisë.

Të ardhura me vlerë 10 000 Lek nga pagesë shërbim telefonik nga pozicioni Avokat i Popullit

Të ardhura me vlerë 51 000 Lek nga pjesëmarrja në mbledhjet e Këshillit Kombëtar të Territorit.

Të ardhura me vlerë 42 500 Lek si anëtar e Këshillit të Lartë të Drejtësisë.

Bashkëshorti, të ardhura me vlerë 387 907 Lek nga paga si i punësuar pranë shoqërisë ’23 Option’ Sh.p.k me NIPT L62025015J, për periudhën Janar-Korrik 2017.

Pakësim me 2,05 Euro i llogarisë bankare depozitë pa afat pranë Credins Bank.

Bashkëshorti, shlyer shuma prej 137 400 Lek për principalin, interesat dhe kamatvonesat e kredisë me vlerë 500 000 Lek me afat 5 vjeçar, marrë në Alpha Bank në datë 10.12.2013. Gjendja e detyrimit në 31 Dhjetor 2017 është 127 159 Lek.

Bashkëshorti, shlyer shuma prej 75 050 Lek për principalnin, interesat dhe kamatvonesat për kredinë me vlerë 250 000 Lek me afat 5 vjeçar marre në Alpha Bank në datë 21.01.2014. Gjendja e detyrimit në 31 Dhjetor 2017 është 71 067 Lek.

Bashkëshorti, shitje e aksioneve të shoqërisë ’23 Option’ Sh.p.k me vlerë 10 000 Euro, në bazë të kontratës datë 28.07.2017./CNA.al

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lajm i Rekomanduar

Shënim/ Lironi gazetarët, fajtori është në Presidencë

Publikuar

-

Nga

Pak para mesantës së mbrëmshme, qarkulloi një fake news, sipas të cilit një tërmet i fortë pritej të godiste Shqipërinë.

Lajmi u publikua nga portal Syri.net i Çim Pekës, por ajo që ishte e çuditshme pas këtij lajmi të rremë ishte pikërisht reagimi i vetë medias që e publikoi.

Pasi lajmi në fjalë përhapi panik tek qytetarët e Tiranës të cilët mësynë rrugët, lajmi u fshi dhe për më tepër për tu justifikuar dolën edhe me një qëndrim publik, duke përdorur një intervistë të një sizmologu grek, të dhënë për TCH. Ndër të tjera bëhej apel edhe të mos dëgjohen portalet, kur në fakt lajmi ishte prodhuar nga Syri, sepse sizmologu grek nuk kishte thënë asgjë të tilë.

Intervista e dhënë nga sizmologu grek në Top Channel nuk fliste për asnjë tërmet që pritej për ditën e djeshme.

Nga ana tjetër, pati një reagim edhe nga uniformat blu, të cilët shoqëruan në komisariat gazetarin e Syri.net Aurel Rakipllarin dhe gazetaren e Shekullit, Daniela Grica.

LEXO EDHE:  Me apartamente nga Tiranë në Vlorë/ Gjyqtarja e Apelit “zhduk” 25 000 euro hua

LEXO EDHE:  Edmond Spaho fsheh mbi një milionë dollarë piktura?!

Por, këtu ka edhe një tjetër detaj, që nuk duhet anashkaluar.

Në të gjitha faktet dhe detajet, dukej se ajo ishte një sulm i stimuluar për të ngjallur panik në kryeqytet dhe gazetarët duhet të lirohen, sepse përgjegjësit e vërtetë të atij kaosi i gjeni tek Presidenca dhe jo më larg se ky institucion.

Përgjegjësit e këtij paniku i gjeni tek Ilir Meta dhe shokët e tij, dhe jo tek gazetarët që punojnë për bukën e gojës , qoftë edhe tek portal i Cimit.

Shkoni në Presidencë, është ai që bënte paralajmëronte për tërmetin, por që sot e mohon atë.

Njëlloj si Çimi që bënte thirrje për të dalë në rrugë dhe pastaj mohonte daljen në rrugë, edhe Meta sot bën thirrje për “tju rikthyer jetës së përditshme”./ CNA.al

Meta qetëson qytetarët/ T’i kthehemi jetës së përditshme

LEXO TE PLOTE

Lajm i Rekomanduar

Horoskopi i ditës, 22 shtator 2019

Publikuar

-

Nga

DASHI21. mars – 20. prill

Dite e shkëlqyer do jete kjo e sotmja për te dashuruarit. Gjate gjithë kohës do përjetoni emocione te forta dhe do i harroni problemet qe keni pasur me herët. Beqaret nuk do ndihen ende gati për te filluar një lidhje, por miqtë nuk do i lënë asnjë moment vetëm qe ata te mërziten. Buxhetin do mundoheni fort ta ekuilibroni, por për fat te keq nuk do ja arrini dot.

DEMI21. prill – 21. maj

Dite aspak e qete kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Ne shume momente do debatoni ashpër me atë qe keni ne krah dhe do mërziteni. Beqaret do bëjnë mire te rikthehen ne realitet dhe te mos ëndërrojnë me shume nga sa duhet sepse mund te lëndohen. Ne planin financiar do përballeni me goxha vështirësi dhe do duhet te paguani fatura te majme ne këtë sektor.

BINJAKET22. maj – 21. qershor

Juve qe jeni ne një lidhje sot do ju pëlqejnë gjerat e çmendura dhe mund te ndërmerrni edhe rreziqe vetëm për te përjetuar sa me shume emocione. Beqaret nuk duhet te hedhin hapa te nxituara sepse përndryshe situata mund t’iu dale jashtë kontrollit dhe mund te lëndohen. Shpenzimet kryejini gjate gjithë kohës me kujdes dhe gjendja ka për te mbetur e mire.

GAFORRJA22. qershor – 22. korrik

Sot do përballeni me surpriza te jashtëzakonshme ju te dashuruarit. Çdo çast i kaluar pranë partnerit do jete aq i bukur saqë shpesh do ju duket vetja si neper ëndrra. Beqaret do kenë një dite te zakonshme dhe pa ndonjë takim interesant. Nuk ka ardhur ende dita me e favorshme për ta. Me financat duhet te ndiqni strategji strikte ne mënyrë qe te mos keni probleme.

LUANI23. korrik – 22. gusht

Edhe pse presioni nga jashtë do jete shume i madh gjate kësaj dite, ju nuk do i dëgjoni aspak te tjerët dhe do bëni gjithçka qe dëshironi. Partneri do jete me i çiltër dhe do dije edhe t’iu surprizoje. Beqaret nuk do dine si ta joshin atë qe pëlqejnë dhe ka rrezik qe ai t’iu ike nga duart. Ne planin financiar fati do jete me shumice dhe gjendja do vije shume shpejt duke u normalizuar.

VIRGJERESHA23. gusht – 23. shtator

Yjet janë premtuese për jetën tuaj ne çift gjate kësaj dite. Do merreni vesh mjaft mire me partnerin dhe do ju duket sikur keni rilindur. Beqaret pas kaq kohesh pritjeje me ne fund do e gjejnë personin e duhur me te cilin do fillojnë një lidhje emocionuese. Ne planin financiar do jeni gjithë kohës vigjilente dhe nuk do ju dale asnjë e papritur. Vazhdoni ne këtë rruge sepse nuk do pendoheni.

PESHORJA24. shtator – 23. tetor

Mbajeni gjate gjithë kohës nen kujdes jetën tuaj ne çift gjate kësaj dite sepse ne te kundërt dikush tjetër do përfitojë dhe mund t’ua rrëmbejë atë qe keni ne krah. Beqaret me mire te tregohen te duruar sepse sot nuk do iu jepen mundësi aq te mira sa për te filluar një lidhje. Financat do mbeten te mira për aq kohe sa ju te jeni te logjikshëm dhe te mos bëni çmenduri.

LEXO EDHE:  Drejtësia në duart e milionerëve/ Pasuria i ha “kokën” Ardian Dvoranit?

LEXO EDHE:  Prokurorja Fatjona Memçaj në “ethe”/ Pasuria i “pret” kokën?

AKREPI24. tetor – 22. nëntor

Ju te dashuruarit do i përkushtoheni edhe partnerit edhe familjareve gjate kësaj dite. Do dini si ta ndani mire kohen qe asnjeri te mos mërzitet. Beqaret do përballen me një surprize gjigante qe do iu pëlqejë tej mase. Përgatituni për rrahje te forta zemre. Financat do jene goxha te mira. Duke iu menaxhuar si duhet ky sektor do ketë veçse përmirësime dhe asnjë lloj problemi.

SHIGJETARI23. nëntor – 21. dhjetor

Dite aspak e favorshme kjo e sotmja për te dashuruarit. Do grindeni me partnerin edhe për gjerat me elementare dhe nuk do pranoni te hapni rruge asnjë çast. Beqaret do kenë dashuri me shikim te pare atëherë kur nuk do e presin, por e rëndësishme është qe do ndihen mjaft mire. Buxheti nuk do ketë asnjë lloj ndryshimi. Kujdes me investimet qe te mos keni tronditje se shpejti.

BRICJAPI22. dhjetor – 20. janar

Dite tej mase e trazuar do jete kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Disa persona te trete do kenë ndikim te jashtëzakonshëm tek ju dhe do ju nxitin te debatoni. Beqaret ka mundësi te fiksohen pas personave te martuar dhe shume me te mëdhenj ne moshe se ata. Nëse ne planin financiar i dëgjoni me kujdes te gjitha këshillat qe do iu japin specialistet gjendja ka për te qene e mire.

UJORI21. janar – 19. shkurt

Nëse keni një lidhje te qëndrueshme, sot mund te merrni edhe disa vendime me rëndësi për te ardhmen. Nëse kjo lidhje ka ende probleme, mos hidhni asnjë hap sepse mund te gaboni. Beqaret do preferojnë te qëndrojnë vetëm edhe për disa kohe pasi personat qe do takojnë nuk do ju pëlqejnë sa duhet. Buxheti ne tërësi ka për te qene i kënaqshëm. Do i kryeni pa asnjë problem shpenzimet e planifikuara.

PESHQIT20. shkurt – 20. mars

Do jeni shume ëndërrimtare sot ju te dashuruarit dhe realiteti ka për t’iu dukur me zhgënjyes se asnjëherë tjetër. Po nuk u rikthyet me këmbë ne toke do vuani. Beqaret do tërhiqen fizikisht nga disa persona, por nuk duhet kurrsesi te hedhin hapa pa i njohur mire ata. Për menaxhimin e buxhetit me mire merrni këshilla dhe sugjerime nga specialistet pasi vete nuk do ja dilni dot mbanë.

 

LEXO TE PLOTE

Lajm i Rekomanduar

Henri Çili avokat i korrupsionit dhe krimit në politikë/ Kërkon amnisti

Publikuar

-

Nga

Neimi Çili i Labinotit, apo sikurse i pëlqen ta quajnë, pasi ka ndryshuar emrin Henri Çili, nuk lodhet së përkëdheluri politikën, sa majtas-djathtas por edhe duke shërbyer si urrë për të shpetuar nga akuzat, krimi e korrupsioni. .

Ai që dikur bërtiste për një mandat të tretë për Sali Berishën, por që më pas shpalli Edi Ramën si njeriun e vitit dhe më pas instrument i Bashës, më tej në shërbim të Ramës sërish, së fundi nuk ka çuditur me një deklaratë të tij të përsëritur.

Henri Çili, i cili është mësuar të shkojë nga të fryjë era, mesa duket së fundi nuk po i dalin mirë llogaritë, dhe duke mos arritur ta kuptojë se nga do fryjë era, ka marrë përsipër të bëjë rolin e avokatit të korrupsionit dhe krimit në politikë për të gjithë.

Mbrëmjen e djeshme, Çili ishte i ftuar në emisionin “Provokacija”, të Mustafa Nanos ku tha se tranzicioni në vendin tonë është mbyllur.

Sipas Çilit tranzicioni ka qënë i suksesshëm dhe për këtë duhet falenderuar kasta jonë politike, që prej 30 vitesh rrjep shqiptarët, në çdo cep të vendit.

LEXO EDHE:  Prokurorja Fatjona Memçaj në “ethe”/ Pasuria i “pret” kokën?

LEXO EDHE:  Gjyqtari i Apelit, prioritet i Vettingut/ Si i ndryshoi pasuria nga Fieri në Tiranë?

Për më tepër, Çili kërkoi edhe amnisti për politikanët hajdutë e të korruptuar.

“Ideja është që tranzicioni shqiptar është më i lavdishmi në periudhën e Shqipërisë, 30 vjetët e kësaj pjese të historie shqiptare.

Mua prandaj më vjen keq që kryqëzohet elita politike. Elita politike i ka bërë një shërbim Shqipërisë dhe për mendimin tim meriton të amnistohet dhe jo të ndëshkohet.”-tha ndër të tjera Henri Çili.

Duket se tani është sezoni turistiko-mediatik, ku Çili vërsulet ekraneve me teza për të nxitur debate publike. Qëllimi i tij final me pas është reklama e universitetit të tij për të rregjistruar sa më shumë studentë, pasi çuni nga Labinoti figuron i mbyrur në borxhe dhe kredi miliona euro./ CNA.al

Neimi i Labinotit e dredh sërish/ Fillon sulmet dhe akuzat ndaj Ramës

Lela jep lajmin: Basha pajtohet me Çilin

Akuza të rënda Henri Çilit/ Pedagogët e UET denoncojnë: Katër muaj pa rroga

Ekskluzive –Detajet/ Kur dhe si e ndryshoi emrin Çili i UET

UET-i, Universiteti i mbytur në borxhe mbijeton me “vaksina”

LEXO TE PLOTE
Lajme të Rekomanduara: