Connect with Us

All posts tagged "vitamina d"

Blog 08:35 - 20 Janar, 2020

Pse në dimër, kemi më shumë nevojë për vitaminën D?

* Dimri ka mbërritur, dhe bashkë më të edhe rreziqet që vijnë nga mungesa e vitaminës D. Vitamina D, që prodhohet zakonisht në lëkurën tonë pas...

Shëndeti 23:45 - 12 Mars, 2015

Shumë vitaminë D, e dëmshme sa edhe mungesa e saj

Një studim i ri, i vetmi i këtij lloji tregon se është një vijë fare e hollë midis niveleve të vitminës D. Kemi dëgjuar shumë rrreth...