Connect with Us

All posts tagged "venezia"

Politikë 12:18 - 8 Mars, 2020

Venezia merret seriozisht me KPA/ Vettingu i padrejtë dhe i pabarabartë

Komisioni i Venezias, sugjeron rihapjen e vetingut për raste të caktuara magjistratësh të përjashtuar nga sistemi. Në një draft oponion të lëshuar me kërkesë të shumicës...

Aktualitet 10:15 - 22 Nentor, 2016

Zhvillohet seanca e parë dëgjimore për Vettingun/ Merr pjesë edhe Donald Lu

Po zhvillohet në Gjykatën Kushtetuese seanca e parë dëgjimore publike për ligjin e Vettingut, për kërkesën e PD-së dhe gjyqtarëve. Në seancë merr pjesë edhe Ambasadori...