Connect with Us

All posts tagged "vena"

Aktualitet 22:15 - 11 Nentor, 2018

Problemet që ju sjellin venat e kapilarët e fryrë të këmbëve

Femrat dëshirojnë të kenë këmbë të bukura. Por për disa prej tyre kjo është e vështirë për shkak të kapilarëve të dukshëm dhe variceve. Zbuloni disa...

Life Style 22:22 - 21 Tetor, 2018

Pse i kam venat kaq të dukshme në lëkurë?

Në rast se lëkura juaj karakterizohet nga një transparencë e venave, përgjithësisht 4 janë arsyet kryesore: 1. Venat e dukshme mund të jenë krejt normale për...

Femra 17:30 - 31 Dhjetor, 2016

Si ti eleminojmë venat e zgjeruara?

Venat varikoze janë zgjerime të qëndrueshme të venavesipërfaqësore të gjymtyrëve të poshtme, të shoqëruara nga dëmtimi valvulave dhe rikthimi i gjakut venoz. Shkaku i vërtet i...