Connect with Us

All posts tagged "vecanti"

Kuriozitete 13:10 - 8 Prill, 2019

Përse mund të kushtojë 800 euro një hamburger? Ja veçantia e përgatitjes së tij

Në Tokio të Japonisë duket se kjo është e mundur, pasi Patrick Shimada, kuzhinier restoranti, përgatit jo vetëm hamburgerin më të shijshëm, por edhe më të...

Kuriozitete 13:10 - 7 Prill, 2019

‘Diamanti i zi’/Veçantia e mollës së zezë, pse po çmend internetin?

Kjo mollë e veçantë, ngjyrë e zezë, po cmend internetin duke i ndarë njerëzit në 2 grupe, ata që mendojnë se është e vërtetë dhe ata...

imazh test
Aktualitet 22:50 - 10 Shkurt, 2019

Imazhi i parë që shihni shpjegon pse jeni unikë

Një çift Nëse sheh imazhin e një çifti ke një lidhje të fortë me njerëzit rreth teje. Duhet të komunikosh me të tjerët për të ndjerë...