Connect with Us

All posts tagged "Tonga"

Blog 08:22 - 16 Shtator, 2020

Ku është më e rrezikuar jeta në botë?

Një raport i OKB-së thekson, se më të varfrit dhe refugjatët janë edhe më të rrezikuarit nga katastrofat. Se si përballohet një katastrofë varet shumë nga...

Blog 10:44 - 21 Gusht, 2019

Ja kush janë 10 vendet më të sigurta në botë, nëse shpërthen Lufta e Tretë Botërore

A ka vende të sigurta në këtë botë, në rastin e një lufte bërthamore? Po, janë disa vende të largëta dhe të izoluara në botë, që...