Connect with Us

All posts tagged "thatcer"

Blog 08:21 - 14 Janar, 2020

Si përdoret sot mjekra për të bërë “politikë”

Nga Jessica Murphy “BBC” * Kryeministri kanadez, Xhastin Trudo, u rikthye nga pushimet e tij dimërore me mjekrën e rritur. Në këtë mënyrë, ai iu bashkua...

Histori 23:51 - 12 Maj, 2016

NGA SHTETI TEK PRIVATET / “Receta e Thatcherit”, që hapi epokën e globalizmit

Londër, 22 nëntor 1990: një qytet ngjyrë gri dhe në gjendje mosbesimi, sapo kishte mësuar se Margaret Thatcher kishte dhënë dorëheqjen, njëmbëdhjetë vjet e gjysmë pasi...