Connect with Us

All posts tagged "tharje"

Aktualitet 00:00 - 14 Dhjetor, 2018

Me këto truqe do të shpëtoni njëherë e përgjithmonë nga tharja e lëkurës në dimër

Vishu mirë E ftohta si dhe ajri i thatë gjatë muajve të dimrit, bëjnë që uji në trupin tuaj të avullojë më shpejt. Shkencëtarët kanë dalë...

Femra 12:30 - 6 Janar, 2017

Ti thajmë flokët apo jo para gjumit ?

Arsyeja pse unë thaj flokët para se të shtrihem të flej është sepse nuk dua të zgjohem në mëngjes me flokë të shpurpuritura nga gjumi. Por,...