Connect with Us

All posts tagged "telenovele"

Life Style 10:13 - 1 Gusht, 2019

Vrasje të vogla/ Merve ia punon pas shpine Ojas, ja ç’do ndodhë sot

Oja pret të ftuarit në festë. Merve dhe Pelin takohen me fëmijët para se të shkojnë në festë. Arzu bëhet gati duke menduar planin e hakmarrjes....

Aktualitet 09:45 - 24 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Merve largohet nga Sarmashëk, ja ç’do ndodhë sot

Serhan kërkon ndihmën e Edipit dhe e pyet nëse Oja do e bënte një gjë të tillë. Edip mban anën e Merves. Serhan takohet me të...

Life Style 09:42 - 19 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja dhe Merve bëjnë aksident, ja ç’do ndodhë sot

Tajlan sheh mesazhet e Pelinit me Mehmetin dhe dyshon se ajo po e tradhëton. Tajlanin nuk e zë gjumi duke menduar se Pelin po e tradhëton...

Life Style 10:09 - 17 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja mëson se është shtatzënë, ja ç’do ndodh sot

Oja bën analizat për të mësuar me çfarë e ka helmuar Elif. Ajo gëzohet kur mëson nga analizat se ka mbetur shtatzënë. Oja është e lumtur...

Life Style 09:43 - 16 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja tenton të kryejë vetëvrasje, ja ç’do ndodhë sot

Oja i tregon Edipit gjendjen e dëshpëruar në të cilën ndodhet. Edip pranon se ka ndjenja ndaj Merves. Oja e përzë nga shtëpia Edipin pasi dëgjon...

Life Style 09:36 - 15 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Ojas ja mbyllin klinikën dhe Elif i merr vendin, ja ç’do ndodhë sot

Edip shkon në shtëpinë e Merves dhe i lë të kuptojë se e dashuron. Merve nuk e pranon dashurinë e Edipit dhe i shmanget atij. Tajlan...

Life Style 09:41 - 12 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika mëson kush është babai i saj, ja ç’do ndodhë sot

Rup bën plan të ndajë Anikën dhe Shivain. Vir arrestohet nga policia. Rup fut në kurth Texhin, Shaktin, Pinkin, Xhanvin dhe i dërgon në vendin e...

Life Style 09:40 - 12 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Elif zbulon arsyen pse e urren Ojan, ja ç’do ndodhë sot

Oja merr sërish dosjen e vetëvrasjes dhe bëhet keq. Arzu dhe Enver drekojnë në një restorant. Në të njëjtin vend shkon edhe Burxhu. Arzu nuk e...

Life Style 10:08 - 10 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja vendos të bëhet nënë, ja ç’do ndodhë sot

Oja fillon të ketë alergji dhe kruan vazhdimisht kokën. Ilhan ka frikë se Oja do e mbyllë klinikën dhe sheh në internet komente negative për të....

Life Style 09:44 - 9 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja ëndërron të bëhet nënë, ja ç’do ndodhë sot

Merve i kërkon Ojas të marrë Milën nga shkolla. Oja ndihet keq për Merven. Oja shkon në një konferencë dhe bëhet mikeshë me një doktoreshë Elif...