Connect with Us

All posts tagged "te drejta"

Bota 19:53 - 20 Mars, 2020

Corona dhe të drejtat themelore: Çfarë i lejohet shtetit?

Republika Federale e Gjermanisë është një demokraci solide. Por në rast emergjence rrezikohet të ndërhyhet me kufizime tek shumë të drejta themelore. Legjislacioni gjerman në këtë...

Aktualitet 22:34 - 7 Dhjetor, 2018

Minoritetet në Shqipëri/ Dule: Nuk na duhet vetëm ligji, por …

Gjatë një takimi për të drejtat e minoritetit grek kreu i PBDNJ, Vangjel Dule u shpreh se minoritetet nuk kanë mbrojtje me ligjin aktual dhe kanë...