Connect with Us

All posts tagged "të dobët"

Blog 08:30 - 27 Nentor, 2020

Sfidat komplekse që i presin pacientët e shëruar nga Covid-19

Momenti i daljes nga spitali i pacientëve që ishin prekur nga një formë e rëndë e Covid-19, pritet me gëzim dhe lehtësim. Por rikthimi më në...

Skandal dhe nepotizëm në FBI-në shqiptare
Vetingu 11:48 - 15 Prill, 2020

Prokurorë të dobët, të paaftë dhe shantazhues/ SPAK dështimi simbol i reformës në drejtësi

Struktura e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar filloi të merrte formë prej 19 dhjetorit të vitit që lamë pas, kur tetë anëtarët e parë...