Connect with Us

All posts tagged "socializmi"

Blog 08:18 - 28 Janar, 2020

Socializmi e shkatërroi Britaninë e pasluftës, dhe mund të bëjë të njëjtën gjë në SHBA

Nga Lee Cohen & Clara Del Villar, “The Hill” * Kandidatët presidencialë demokratë, e shpërfillin motorin e fuqishëm ekonomik që ka çuar në nivelet më të...

Blog 08:30 - 21 Janar, 2020

Kapitalizmi rruga më e mirë e zhvillimit/ Pse socializmi s’do funksiononte

Nga Allison Schrager, ”Foreign Policy” * Me iPhone-t gjithnjë e më të përhapur, internetin, ajrin e kondicionuar apo TV me ekran të sheshtë, pak njerëz në...