Connect with Us

All posts tagged "sindikate"

Denoncim 19:54 - 27 Dhjetor, 2019

Një sindikatë për Arlindin dhe qorrat e tij

Prej disa ditësh, një sekt politik i njohur si “Organizata politike” , gjoja përfaqësuese e Qemal Stafës së dikurshëm apo idealeve të komunistëve të djeshëm, që...

Lajme 14:05 - 14 Nentor, 2019

Punonjësit e call centerave po organizohen në sindikata/ Firmoset kontrata e parë kolektive në këtë sektor

Sindikata e Punonjësve të Postë-Telekomit Shqiptar mbas një pune të gjatëdy vjecare ka arritur të firmos sot kontratën e parë kolektive në sektorin e call centerave,...