Connect with Us

All posts tagged "shkrime"

Aktualitet 08:11 - 18 Nentor, 2018

Shtypi i ditës, 18 nëntor 2018

Këto janë disa prej titujve kryesorë të shtypit të shkruar për ditën e sotme, datë 18 nëntor 2018: Gazeta “Koha Jonë” hapet me titullin “Britaniku” Basha...

Aktualitet 11:17 - 1 Gusht, 2016

Zbulohet fiksimi më i ri i kryeministrit të vendit /Edi Rama shkrime dhe komente anonime

Kreu i qeverisë së fundi mësohet se jo vetëm mban nën kontrroll mediat, por edhe shkruan komente të ndryshme me emrat e editorëve apo personave që...