Connect with Us

All posts tagged "shkakton"

Aktualitet 11:10 - 30 Janar, 2019

Shkencëtarët më në fund kanë zbuluar çfarë e shkakton Alzheimer-in dhe si mund ta ndalojnë

Studimet dhe kërkimet më në fund janë duke u mbyllur për të gjetur shkaktarin e Alzheimier-it, sëmundja e pestë me më shumë viktima në të gjithë...

cigare
Aktualitet 12:20 - 17 Janar, 2019

Duhanpirja shkakton diabet,e thonë studimet

Pirja e duhanit mund të shkaktojë diabet. Në të vërtetë, duhanpirësit kanë një rrezik 30-40% më të madh të zhvillimit të sëmundjes sesa joduhanpirësit dhe sa...