Connect with Us

All posts tagged "shifrat"

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot
Shëndeti 17:00 - 27 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

U konfirmua prezenca e variantit Delta/ MSH publikon shifrat e rasteve me Covid në 24 orët e fundit
Shëndeti 17:01 - 26 Korrik, 2021

U konfirmua prezenca e variantit Delta/ MSH publikon shifrat e rasteve me Covid në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

Situata Covid në Shqipëri/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar në 24 orët e fundit
Shëndeti 16:36 - 25 Korrik, 2021

Situata e Covid në Shqipëri/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH bën bilancin/ Sërish asnjë viktimë nga Covid-19, ja sa raste të reja janë regjistruar
Shëndeti 17:06 - 24 Korrik, 2021

MSH bën bilancin/ Sërish asnjë viktimë nga Covid-19, ja sa raste të reja janë regjistruar

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot
Shëndeti 17:51 - 23 Korrik, 2021

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot
Shëndeti 17:39 - 22 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

U konfirmua prezenca e variantit Delta/ MSH publikon shifrat e rasteve me Covid në 24 orët e fundit
Shëndeti 16:52 - 18 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orë
Shëndeti 16:52 - 14 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orë

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orë
Shëndeti 16:59 - 12 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orë

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot
Shëndeti 17:00 - 11 Korrik, 2021

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Sërish asnjë viktimë nga Covid-19, ja sa raste të reja janë regjistruar
Shëndeti 16:46 - 10 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Sërish asnjë viktimë nga Covid-19, ja sa raste të reja janë regjistruar

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Sërish asnjë viktimë nga Covid-19, ja sa raste të reja janë regjistruar
Shëndeti 17:14 - 8 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Sërish asnjë viktimë nga Covid-19, ja sa raste të reja janë regjistruar

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot
Shëndeti 17:23 - 7 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot
Shëndeti 17:08 - 5 Korrik, 2021

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot
Shëndeti 16:54 - 4 Korrik, 2021

MSH jep lajmin e mirë/ Vetëm një rast me COVID në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot
Shëndeti 16:44 - 3 Korrik, 2021

Sërish asnjë viktimë nga Covid/ Regjistrohen 8 raste të reja në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot
Shëndeti 16:37 - 2 Korrik, 2021

Sërish asnjë viktimë nga Covid-19/ Ja sa raste të reja janë regjistruar sot

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orë
Shëndeti 16:36 - 1 Korrik, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Sërish asnjë viktimë nga Covid-19, ja sa raste të reja janë regjistruar

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orë
Politikë 16:37 - 30 Qershor, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot
Shëndeti 16:42 - 28 Qershor, 2021

MSH jep lajmin e mirë/ Vetëm 1 rast i ri me Covid në 24 orë, sërish asnjë humbje jete

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot
Politikë 17:08 - 27 Qershor, 2021

MSH nxjerr shifrat/ 3 raste të reja me Covid në 24 orë, sërish asnjë viktimë

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë shënuar në 24 orë
Shëndeti 17:08 - 26 Qershor, 2021

MSH nxjerr shifrat/ Ja sa raste të reja janë konfirmuar sot

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket situatës së pandemisë në vendin tonë. Sipas të...

Ekonomi 09:14 - 26 Qershor, 2021

Si po rikthehet varfëria

Rritja ekonomike e ka humbur produktivitetin vitet e fundit, për shkak se ajo po kontribuon më pak në uljen e varfërisë. Ekonomistja e Lartë në Bankën...