Connect with Us

All posts tagged "serkan"

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan bëhet xheloz për Xhemrenë
Life Style 10:55 - 23 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan bëhet xheloz për Xhemrenë

Serkan e gjen Xhemrenë në kafe me djalin që ka punësuar Nazan. Kur i sheh bashkë ai bëhet xheloz. Serkan i mban qëndrim Xhemresë dhe nuk...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkanit i ndodh e papritura në skenë
Life Style 10:25 - 29 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkanit i ndodh e papritura në skenë

Selen pasi mëson sëmundjen e Serkanit shkon t’i ofrojë ndihmë Nazanit. Gynej dhe Serkan shkojnë në koncert. Ali ia bën të qartë Ejlylit se Fadikun e...

Të hënën në serialin “Lule të vetmuara”/ Defne bëhet keq kur mëson për sëmundjen e Serkanit
Life Style 10:09 - 3 Janar, 2021

Të hënën në serialin “Lule të vetmuara”/ Defne bëhet keq kur mëson për sëmundjen e Serkanit

Defne e përjeton shumë keq kur mëson se Serkani është me leucemi. Ajo nis të kujdeset për të dhe shpreson se i vëllai do të shërohet....

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral dhe Kader bëjnë sherr në mes të shkollës
Life Style 08:20 - 2 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral dhe Kader bëjnë sherr në mes të shkollës

Meral përpiqet t’i kërkojë ndjesë Kaderit por kjo e fundit nuk e fal dot pas asaj që bëri. Dy vajzat debatojnë në mes të shkollës dhe...

Këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”/ Xhemre merr vesh lajmin e tmerrshëm për Serkanin
Life Style 10:07 - 28 Dhjetor, 2020

Këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”/ Xhemre merr vesh lajmin e tmerrshëm për Serkanin

Meral është në rrezik për t’iu zbuluar e vërteta. Ajo mendon se nuk ka shpëtim por Zehra gjen zgjidhje. Ejlyl përballet rastësisht me një vajzë që...

Këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”/ Songyl rrëmbehet, Serkan largohet nga shtëpia
Life Style 09:17 - 9 Nentor, 2020

Këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”/ Songyl rrëmbehet, Serkan largohet nga shtëpia

Kemal vazhdon të përndjekë Ejlylin dhe nuk e lë të qetë. Ejlyl është e frikësuar për jetën e saj dhe të motrës dhe vëllait. Mikeshat dhe...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan dhe Xhemre bien në kurthin e Kemalit
Life Style 09:41 - 17 Tetor, 2020

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan dhe Xhemre bien në kurthin e Kemalit

Sadullah vendos të shpërngulet në Trabzon. Vajzat zhgënjehen kur mësojnë se Mesude e ka tërhequr denoncimin. Xhemre vjedh motorrin e Toprakut dhe së bashku me Serkanin...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Nazan shpëton Defnen nga duart e maniakut
Life Style 09:40 - 30 Shtator, 2020

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Defne dhe Serkan kërkojnë nënën e tyre të vërtetë

Kemal justifikohet para doktoreshës për gishtin e thyer të Mesudes. Meral tregon para të gjithë klasës se Nazan e ka lënë Defnen në jetimore. Nazan pendohet...

Ejlyl vendos të shpëtojë Mesuden/ Zbuloni se çfarë do të ndodhë këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”
Life Style 09:49 - 11 Gusht, 2020

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Gynej mëson se e ëma i ka dhënë para Kaderit për ta ndarë nga Songyli

Kader i kthen paratë Selinit. Gynej mëson se e ëma i ka dhënë para Kaderit për ta ndarë nga Songyli. Nazan arratis Defnen. Banu i bën...

Ejlyl vendos të shpëtojë Mesuden/ Zbuloni se çfarë do të ndodhë këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”
Life Style 09:36 - 17 Korrik, 2020

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Nazan turpëron Defnen para shokëve

Songyl i kërkon Nerimanit leje që vajzat të shkojnë në festën e ditëlindjes së Serkanit. Neriman pranon me kusht që ato të shoqërohen nga Hedija. Kader...