Connect with Us

All posts tagged "serial"

Të hënën në serialin “Kudo bashkë”/ Demir përfundon në spital
Life Style 08:53 - 11 Prill, 2021

Të hënën në serialin “Kudo bashkë”/ Demir përfundon në spital

Selin nxehet kur sheh se Demir ka ndryshuar vendin e orendive në shtëpi. E nevrikosur ajo fillon të shkatërrojë shtëpinë. Demir mëson se Selin ka një...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Javuz tenton të përdhunojë Kaderin, ajo e shtyn nga ballkoni
Life Style 15:04 - 23 Mars, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Javuz tenton të përdhunojë Kaderin, ajo e shtyn nga ballkoni

Vajzat futen në bela me mysafirët e paftuar. Songyl dhe Gynej përpiqen të largojnë Nerimanin duke e frikësuar me një mi lodër por ajo nuk trembet...

Këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”/ Javuz tenton të përdhunojë Kaderin
Life Style 21:31 - 21 Mars, 2021

Këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”/ Javuz tenton të përdhunojë Kaderin

Xhemre dhe Meral përgatisin një plan për të frikësuar Defnen në mënyrë që ajo të largohet nga shtëpia e tyre. Javuz vazhdon të përndjekë Kaderin dhe...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Nazan përpiqet të vrasë Javuzin
Life Style 12:40 - 20 Mars, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Nazan përpiqet të vrasë Javuzin

Neriman i alarmon të gjithë duke u bërë një stërvitje në rast zjarri. Defne nuk mund ta pranojë që Javuz është babai i saj ndërsa Serkan...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan pajtohet me Xhemrenë
Life Style 09:11 - 19 Mars, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan pajtohet me Xhemrenë

Nazan mëson të shkuarën e Javuzit dhe e përzë nga shtëpia. Javuz tenton të mbysë Nazanin dhe e kërcënon. Kader i shpreh hapur pëlqimin Tunës dhe...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Xhemre ndahet nga Serkani
Life Style 11:20 - 12 Mars, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Xhemre ndahet nga Serkani

Ezhder fut në sherr Kaderin me Meralin. Songyl dhe Gynej shkojnë të shohin gjininë e fëmijës. Por Gynej nuk ka dëshirë ta zbulojë menjëherë dhe do...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ejlyl dhe Byshra futen në rrezik
Life Style 12:30 - 10 Mars, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ejlyl dhe Byshra futen në rrezik

Feride dhe Toprak shkojnë të argëtohen natën dhe shfaqin talentin e tyre duke kënduar. Maxhiden nuk e do më askush në shtëpi. Xhemresë i vjen në...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader përzë Maxhiden nga shtëpia
Life Style 10:51 - 6 Mars, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader përzë Maxhiden nga shtëpia

Maxhide kërcënon Ezhderin në mënyrë që ai të largohet nga Nazani. Ezhder kërkon ndihmën e Zehrës për të nxjerrë Maxhiden keq në sy të Kaderit. Serkan...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan sheh Xhemrenë me Tunën
Life Style 10:37 - 5 Mars, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan sheh Xhemrenë me Tunën

Nazan gëzohet kur mëson se Serkan dhe Xhemre janë zënë. Ajo e nxit më keq të birin kundër Xhemresë duke i treguar çfarë bën me Tunën...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Maxhide i bën kërkesën e papritur Ezhderit
Life Style 10:37 - 2 Mars, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Maxhide i bën kërkesën e papritur Ezhderit

Maxhide i kërkon fëmijë Ezhderit dhe gjithashtu të martohen bashkë. Zehra dëgjon fshehtas bisedën mes tyre. Ajo bën skandal dhe i tregon Kaderit çfarë dëgjoi. Ezhder...

Këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”/ Aliu vë në rrezik vajzat e jetimores
Life Style 11:07 - 1 Mars, 2021

Këtë javë në serialin “Lule të vetmuara”/ Aliu vë në rrezik vajzat e jetimores

Ezhder futet në telashe për shkak të Defnes dhe të gjithë nisin të dyshojnë tek ai. Nazan bën të pamundurën për të ndarë Serkanin dhe Xhemrenë....

Të hënën në serialin “Lule të vetmuara”/ Aliu i tregon të vërtetën Ejlylit dhe i kërkon ta qëllojë
Life Style 10:56 - 28 Shkurt, 2021

Të hënën në serialin “Lule të vetmuara”/ Aliu i tregon të vërtetën Ejlylit dhe i kërkon ta qëllojë

Të hënën në serialin Lule të vetmuara: Ali sqaron Ejlylin se ai po e bën këtë punë për shkak të detyrës së tij. Ai bën një...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Mafia detyron Aliun të heqë qafe Ejlylin
Life Style 10:56 - 27 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Mafia detyron Aliun të heqë qafe Ejlylin

Ejlyl është e konfuzuar për situatën me Aliun. Vajzat merren me pastrimin e shtëpisë dhe Gynej i ndihmon. Ai lidh Songylin për të mos e lejuar...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ejlyl e përjeton shumë keq ndarjen nga Aliu
Life Style 10:56 - 26 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ejlyl e përjeton shumë keq ndarjen nga Aliu

Ajo u jep vajzave shtëpinë e saj. Toprak i thotë Aliut të qëndrojë larg shtëpisë së tij dhe të ndahet nga Ejlyli. Ali ndahet mes lotësh...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ali bën marrëveshje me mafian, Feride zbulon sekretin
Life Style 10:57 - 24 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ali bën marrëveshje me mafian, Feride zbulon sekretin

Ali jep dorëheqjen nga posti i komisarit pasi dështon në përmbushjen e detyrës së tij. Në fakt ai bën një marrëveshje të fshehtë me bandën që...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan bëhet xheloz për Xhemrenë
Life Style 10:55 - 23 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan bëhet xheloz për Xhemrenë

Serkan e gjen Xhemrenë në kafe me djalin që ka punësuar Nazan. Kur i sheh bashkë ai bëhet xheloz. Serkan i mban qëndrim Xhemresë dhe nuk...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Vajzat mësojnë se Meral është në spital
Life Style 10:51 - 13 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Vajzat mësojnë se Meral është në spital

Ezhder i dhuron një makinë të shtrenjtë Kaderit por çfarë fshihet pas veprimit të tij. Xhemre, Songyl dhe Ejlyl rimodelojnë rrobat e Zehrës dhe vendosin t’i...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral rrezikon jetën në burg
Life Style 10:57 - 12 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral rrezikon jetën në burg

Kader kujton mes lotësh të shkuarën e saj dhe sa shumë ka kërkuar për familjen. Ajo del në rrugë dhe u tregon të panjohurve se ajo...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral e kalon natën në rrugë
Life Style 10:32 - 10 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral e kalon natën në rrugë

Songyl paralajmëron Kaderin se po bën gabim duke pranuar Zehrën në shtëpi. Meral përfundon rrugëve dhe nuk pranon të jetojë në shtëpinë e Songylit edhe pse...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral i kërkon ndihmë Songyl për tu strehuar në shtëpinë e saj
Life Style 10:30 - 9 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral i kërkon ndihmë Songyl për tu strehuar në shtëpinë e saj

Meral e mbetur mes rrugëve dhe pa asnjë shpresë shkon të kërkojë ndihmën e Songylit për t’u strehuar në shtëpinë e saj. Songyl nuk mund ta...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader mëson se Neriman është e afërmja e saj
Life Style 10:15 - 5 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader mëson se Neriman është e afërmja e saj

Selen dyshon se Songyl është shtatzënë dhe e kërcënon se Gynej do ta lërë. Songyl bëhet gati t’i tregojë Gynejit lajmin e ëmbël dhe i përgatit...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkanit i ndodh e papritura në skenë
Life Style 10:25 - 29 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkanit i ndodh e papritura në skenë

Selen pasi mëson sëmundjen e Serkanit shkon t’i ofrojë ndihmë Nazanit. Gynej dhe Serkan shkojnë në koncert. Ali ia bën të qartë Ejlylit se Fadikun e...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader zbulon fotografinë e Banusë me Ezhderin
Life Style 10:47 - 26 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader zbulon fotografinë e Banusë me Ezhderin

Kader zbulon fotografitë e Banusë pëkrah Ezhderit dhe babait të saj të vërtetë. Meral përpiqet të fshehë të vërtetën ndërsa Kader kërkon të mësojë më shumë...