Connect with Us

All posts tagged "seri"

Life Style 10:13 - 1 Gusht, 2019

Vrasje të vogla/ Merve ia punon pas shpine Ojas, ja ç’do ndodhë sot

Oja pret të ftuarit në festë. Merve dhe Pelin takohen me fëmijët para se të shkojnë në festë. Arzu bëhet gati duke menduar planin e hakmarrjes....

Aktualitet 09:45 - 24 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Merve largohet nga Sarmashëk, ja ç’do ndodhë sot

Serhan kërkon ndihmën e Edipit dhe e pyet nëse Oja do e bënte një gjë të tillë. Edip mban anën e Merves. Serhan takohet me të...

Life Style 09:42 - 19 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja dhe Merve bëjnë aksident, ja ç’do ndodhë sot

Tajlan sheh mesazhet e Pelinit me Mehmetin dhe dyshon se ajo po e tradhëton. Tajlanin nuk e zë gjumi duke menduar se Pelin po e tradhëton...

Life Style 10:09 - 17 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja mëson se është shtatzënë, ja ç’do ndodh sot

Oja bën analizat për të mësuar me çfarë e ka helmuar Elif. Ajo gëzohet kur mëson nga analizat se ka mbetur shtatzënë. Oja është e lumtur...

Life Style 09:43 - 16 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja tenton të kryejë vetëvrasje, ja ç’do ndodhë sot

Oja i tregon Edipit gjendjen e dëshpëruar në të cilën ndodhet. Edip pranon se ka ndjenja ndaj Merves. Oja e përzë nga shtëpia Edipin pasi dëgjon...

Life Style 09:36 - 15 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Ojas ja mbyllin klinikën dhe Elif i merr vendin, ja ç’do ndodhë sot

Edip shkon në shtëpinë e Merves dhe i lë të kuptojë se e dashuron. Merve nuk e pranon dashurinë e Edipit dhe i shmanget atij. Tajlan...

Life Style 09:41 - 12 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika mëson kush është babai i saj, ja ç’do ndodhë sot

Rup bën plan të ndajë Anikën dhe Shivain. Vir arrestohet nga policia. Rup fut në kurth Texhin, Shaktin, Pinkin, Xhanvin dhe i dërgon në vendin e...

Life Style 09:40 - 12 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Elif zbulon arsyen pse e urren Ojan, ja ç’do ndodhë sot

Oja merr sërish dosjen e vetëvrasjes dhe bëhet keq. Arzu dhe Enver drekojnë në një restorant. Në të njëjtin vend shkon edhe Burxhu. Arzu nuk e...

Life Style 10:08 - 10 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja vendos të bëhet nënë, ja ç’do ndodhë sot

Oja fillon të ketë alergji dhe kruan vazhdimisht kokën. Ilhan ka frikë se Oja do e mbyllë klinikën dhe sheh në internet komente negative për të....

Life Style 09:44 - 9 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Oja ëndërron të bëhet nënë, ja ç’do ndodhë sot

Merve i kërkon Ojas të marrë Milën nga shkolla. Oja ndihet keq për Merven. Oja shkon në një konferencë dhe bëhet mikeshë me një doktoreshë Elif...

Life Style 09:39 - 8 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika mëson kush është babai i saj, ja ç’do ndodhë sot

Rup bën plan të ndajë Anikën dhe Shivain. Vir arrestohet nga policia. Rup fut në kurth Texhin, Shaktin, Pinkin, Xhanvin dhe i dërgon në vendin e...

Life Style 09:37 - 8 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Merve i kërkon falje Ojas, ja ç’do ndodhë sot

Oja dhe Serhan kalojnë momente të bukura me njëri-tjetrin në piknik. Pelin dhe Tajlan bëjnë joga. Tajlan e ka shumë të vështirë t’i bëjë ushtrimet dhe...

Life Style 10:11 - 3 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika ndërron Bavjan me Somjan, ja ç’do ndodhë sot

Vir kërcënon Anikën të gjejë Somjan. Ajo vendos të përdorë çelësin pasi ka frikë se jeta e Shivait është në rrezik. Anika është e detyruar të...

Life Style 10:09 - 3 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Merve kap mat Ojan dhe Serhanin, ja ç’do ndodhë sot

Pelin shtiret si e stresuar para Tajlanit dhe i kërkon të shkojë me Berkun në festë. Oja i thotë Edipit se nuk i mban më inat...

Life Style 08:22 - 2 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vëllezërit Oberoi rrëmbejnë Somjan, ja ç’do ndodhë sot

Anika dhe Shivai vendosin që dasma e Bavjas dhe Rudrës të bëhet më shpejt. Vir mendon se Anika po e mashtron por ajo i thotë se...

Life Style 08:18 - 2 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Rashel tregon sekretet e Merves dhe Serhanit, ja ç’do ndodhë sot

Enver i propozon Arzus të dalin bashkë. Merve vendos të organizojë një festë për ditëlindjen e Milës. Pelin i tregon Burxhus se Merve i tregoi Mehmetit...

Life Style 09:52 - 1 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Rudra martohet me Somjan, ja ç’do ndodhë sot

Familja Oberoi zbulojnë Arjanin. Gazetarët akuzojnë Rudrën se Arjani është djali i tij dhe Somjas. Shivai detyrohet të deklarojë se fëmija është i tij. Anika e...

Life Style 09:52 - 1 Korrik, 2019

Vrasje të vogla/ Merve dyshon tek Pelin, Oja dhe Arzu, ja ç’do ndodhë sot

Merve pyet Edipin nëse di diçka për lidhjen e re të Serhanit. Edip nuk i tregon gjë. Ai e pyet Merven pse e përjashtoi nga shkolla....

Life Style 08:17 - 28 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vir i tregon të gjithëve sekretet e tij, ja ç’do ndodhë sot

Rudra deh Somjan. Vir deh vajzat. Tia deh Virin. Të gjithë dehen sipas planeve që kishin bërë. Rudra kalon momente romantike me Bavjan. Edhe Anika me...

Aktualitet 08:15 - 28 Qershor, 2019

Vrasje të vogla/ Merve përballet me Ojën në apartamentin e Serhanit, ja ç’do ndodhë sot

Merve shkon në apartamentin e Serhanit për të biseduar me të. Serhan i thotë Merves se martesa e tyre ka qenë gënjeshtër. Biseda mes tyre acarohet...

Life Style 09:42 - 27 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Shivai zbulon se vajzat po fshehin Arjanin, ja ç’do ndodhë sot

Shivai dyshon se vajzat po fshehin diçka dhe vendos ta zbulojë. Vir vë në rrezik jetën e Arjanit. Ai i tregon Somjas se i tha Arjanit...

Life Style 09:40 - 27 Qershor, 2019

Vrasje të vogla/ Merve mëson se Serhan ka të dashur, ja ç’do ndodhë sot

Merve kërcënon profesorin. Ajo shtiret para Pelinit se do shkojë të dorëzohet në polici. Pelin frikësohet dhe pranon të bëjë çdo gjë vetëm që Merve të...

Life Style 10:04 - 25 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Rup kërcënon Tian se do i vrasë djalin, ja ç’do ndodhë sot

Anika dhe Shivai e bëjnë Virin të besojë se plani i tij po funksionon. Zvetlana zbulon se ka një manekin në vend të Tias dhe informon...