Connect with Us

All posts tagged "sekonda"

te blesh kohe
Aktualitet 22:40 - 3 Mars, 2019

Banka e kohës/ Mund të blesh orë minuta dhe sekonda

Qëllimi kryesor i kësaj banke është promovimi i lumturisë të personave përmes shërbimeve të shkëmbimit dhe të solidaritetit. Paratë shkëmbehen me minuta, orë e sekonda në...

Aktualitet 17:20 - 31 Dhjetor, 2018

Nga 20 sekonda në 6 muaj, ja si të riktheheni në formën e duhur trupore vitin që vjen

Çdo vit i ri që vjen është shumë premtues, por nuk ka pse të mbetet vetëm aq. Mund t’i realizoni qëllimet tuaja, dhe përsa i përket...