Connect with Us

All posts tagged "rudra"

Life Style 10:50 - 26 Qershor, 2019

Somja tenton të ndajë Bavian me Rudrën, ja çfarë do të ndodhë sot në Bixhoz me dashurinë

Vajzat vendosin ta fshehin djalin e vogël. Vir zbulon se djalin e ka dërguar ai për të ndarë çiftet Oberoi. Ai i tregon Somjas se vëllezërit...

Life Style 08:52 - 30 Maj, 2019

Vir bën plan të vrasë Shivain/ Ja ç’do të ndodhë sot në “Bixhoz me dashurinë”

Anika dhe Shivai bëjnë plan për të bashkuar Rudrën me Bavjan. Somja i tregon Rudrës se Bavja do largohet jashtë vendit. Rudra ndalon Bavjan dhe i...

Aktualitet 09:58 - 14 Shkurt, 2019

Anika dhe Shivai pajtohen/ Ja ç’do ndodhë sot në “Bixhoz me dashurinë”

Vikram po e ndihmon Ragnin pasi familja e saj i ka paguar shkollën dhe i ka dhënë punë. Shivai mendon se fejesa nuk u bë dhe...