Connect with Us

All posts tagged "rimisherimi"

Lajme 18:42 - 30 Dhjetor, 2019

Astrologjia e karmës/ 2020 parashikon atë çfarë meritoni

Keni dëgjuar ndonjëherë për astrologjinë “karmike”? Atrologjia karmike është një nga disa llojet e astrologjisë. Edhe pse kjo nuk është një degë shumë e njohur në...

tre jete rimisherim
Aktualitet 21:20 - 17 Janar, 2019

Secili prej nesh rimishërohet tre herë dhe ky nuk është mit

Faza e parë fëmija Ashtu siç tregon dhe emri, kjo është lindja e parë. Ky është momenti në të cilin shpirti yt fillon të vëzhgojë atë...