Connect with Us

All posts tagged "pekini"

Blog 08:24 - 19 Nentor, 2019

Zemërimi i Khanëve/ Bota nën thundrën e mongolëve

Kur Genghis Khan i hyri aventurës për të sunduar botën në vitin 1206, bota ishte vetëm fushat dhe kodrat të stepës Mongole dhe populli i saj...

Bota 23:25 - 1 Korrik, 2016

Pekini po zhytet nga pesha e ndërtesave dhe popullatës në rritje

Fenomeni – Për shkak të ngrohjes globale, shterimit të rezervave nëntokësore të ujit, por edhe prej popullatës në rritje dhe ndërtesave masive, kryeqyteti kinez po fundoset...