Connect with Us

All posts tagged "oshee"

Ekonomi 12:39 - 11 Maj, 2015

Cela: Borxhi i konsumatorëve ndaj OSHEE, 39 mld lekë

Borxhi që konsumatorët kanë ndaj OSHEE për shkak të mospagesës së faturave të energjisë, ka arritur në vlerën e 39 miliardë lekë.   Për këtë arsye,...

Aktualitet 10:56 - 29 Prill, 2015

OSHEE vjedhje flagrante me mijera kw energji

Një rast skandaloz i OSHEE ka nxjerë zbuluar një vjedhje me mijëra kw energji në Devoll. Rasti flagrant nxjer zbuluar faturistët dhe drejtuesit e OSHEE, të...

Ekonomi 12:24 - 27 Prill, 2015

Në 2016 përfundon vendosja e matësave të energjisë tek çdo konsumator

Në sektorin e matjes së energjisë elektrike, OSHEE ka investuar blerjen e 50 mijë matësave, ndërsa nisur nga fakti se ka ende shumë mungesa, deri në...

Aktualitet 16:10 - 26 Prill, 2015

Vjedhja e energjisë, Polici-OSHEE: 257i lidhje të paligjshme u ndërprenë sot

Vijon puna e përbashkët e Policisë  së Shtetit dhe OSHEE-së, në të gjithë vendin  për evidentimin dhe vënien para drejtësisë të autorëve të vjedhjes së energjisë...

Aktualitet 13:32 - 13 Prill, 2015

Zjarri në magazinë/ OSHEE: Nuk ka patur luhajte tensioni

Pas zjarrit masiv që përfshiu një magazinë tapetesh në autostradën Tiranë-Durrës, ka reaguar Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Përmes një deklarate për shtyp, OSHEE sqaron...

Ekonomi 18:20 - 12 Prill, 2015

Marrëveshja KESH-OSHEE për tepricat e prillit, shtim likuiditeti 3 milion euro

Marrëveshja për shitblerjen direkte të tepricave të energjisë mes Korporatës Elektroenergjitike Shqiptare dhe Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike duke shmangur tregtarët, pritet të sjellë efektin...

Aktualitet 09:14 - 5 Prill, 2015

OSHEE vijon punën në terren, arreston 10 persona

Vijon puna e përbashkët e Policisë  së Shtetit dhe OSHEE, në të gjithë vendin,  për evidentimin dhe vënien para drejtësisë të autorëve të vjedhjes së energjisë...

Aktualitet 10:04 - 1 Prill, 2015

Dritat, rastet kur OSHEE do marrë ‘peng’ shtëpitë

Qytetarëve që nuk do të paguajnë faturat e energjisë elekrike deri në masën 150 mijë lekë, sipas ligjit të ri të qeverisë, OSHEE do t’u vendos...

Aktualitet 09:04 - 22 Mars, 2015

Vjedhja e energjisë, arrestohen 19 persona

Policia e Shtetit ka vijuar edhe këtë javë aksionet për identifikimin e lidhjeve të paligjshme të energjisë përmes kontrollove të përbashkëta me Operatorin e Shpërndarjes së...

Sociale 10:10 - 15 Mars, 2015

Pagesat e faturave me këste, ja si të përfitoni

Operatori i Sistemit të Shpërndarjes së energjinë ndan në pesë nëngrupe bizneset që kanë fatura energjie të papaguara. Burime zyrtare nga OSHEE bëjnë të ditur se...