Connect with Us

All posts tagged "oshee"

Sociale 21:11 - 15 Shtator, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet me 16 dhe 17 shtator për...

Sociale 16:56 - 9 Shtator, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet nesër me 10 shtatorë për shkak...

Sociale 18:14 - 29 Gusht, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet në datë 30 dhe 31 gusht...

Sociale 18:56 - 27 Gusht, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet në datë 28 dhe 29 gusht...

Sociale 21:25 - 25 Gusht, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet në datë 26 dhe 27 gusht...

Sociale 08:58 - 16 Gusht, 2019

Tirana pa drita/ OSHEE bën njoftimin e rëndësishëm

OSHEE ka bërë një njoftim të rëndësishëm për qytetarët e Tiranës, të cilët do të përballen sot me ndërprerje të energjisë elektrike. Sipas OSHEE-së, për shkak...

Sociale 21:12 - 11 Gusht, 2019

Zjarri në nënstacionin elektrik/ Reagon OSHEE

OSHEE ka reaguar pas zjarrit që ra mbrëmjen e sotme në nënstacioni elektrik në lagjen “29 nentori” në  Elbasan. Sipas njoftimi të shpërndarë  për mediat, Operatori...

Sociale 18:39 - 1 Gusht, 2019

OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona të kryeqytetit

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet në datë 2 dhe 3 gusht...

Sociale 18:53 - 28 Korrik, 2019

OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona të kryeqytetit

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Sipas njoftimit, ndërprerja do të jetë në vazhdën e punimeve...

Sociale 18:19 - 25 Korrik, 2019

Punime ne rrjet/ Tirana dy ditë pa energji elektrike, ja zonat

OSHEE ka njoftuar ndërprerjen e energjisë elektrike në disa zona në Tiranë për dy ditët në vazhdim, me datë 26 dhe 27 korrik. Sipas OSHEE-së, ndërprerja e...