Connect with Us

All posts tagged "nderprerje"

Politikë 12:22 - 13 Maj, 2020

Debate të forta mes Vasilit dhe Gjiknurit/ Ndërpritet mbledhja e Këshillit Politik për Zgjedhoren

Ndërpritet mbledhja e Këshillit Politik për Reformën Zgjodhore. Mësohet se shkak i ndëprerjes së mbledhjes është bërë një debat i fortë mes përfaqësuesit të LSI, Petrit...

Sociale 22:35 - 25 Nentor, 2019

Tirana pa drita/ Ja zonat ku do ndërpritet energjia elektrike

OSHEE e kryeqytetit ka njoftuar të gjithë abonentët e saj se në datat 26 dhe 27 nëntor 2019 do të ketë ndërprerje të dritave në disa...

Sociale 17:20 - 19 Nentor, 2019

Tirana pa drita dy ditët në vijim/ Ja zonat që preken

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë përgjatë dy ditëve të ardhëshme. Ndërprerja do të vijë për...

Sociale 17:50 - 15 Nentor, 2019

Tirana dy ditë pa energji elektrike/ Ja zonat që preken

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë përgjatë dy ditëve të ardhëshme. Ndërprerja do të vijë për...

Sociale 18:15 - 24 Tetor, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë përgjatë dy ditëve të ardhëshme. Ndërprerja do të vijë për...

Sociale 18:00 - 21 Tetor, 2019

Tirana tre ditë pa energji elektrike/ Ja zonat që preken

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet me 22, 23 dhe 24 tetor...

Sociale 18:38 - 17 Tetor, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Ndërprerja do të vijë për shkak të punimeve për rikonstruksionin...

Sociale 19:44 - 9 Tetor, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet me 10 dhe 11 tetor për...

Sociale 17:08 - 4 Tetor, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet me 7 tetor për shkak të...

Sociale 17:41 - 3 Tetor, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet me datë 4 dhe 5 tetor...

Sociale 18:14 - 2 Tetor, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet nesër me datë 3 tetor për...

Sociale 15:43 - 30 Shtator, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet me 1 Tetor  për shkak të...

Sociale 18:20 - 23 Shtator, 2019

Tirana dy ditë pa energji elektrike/ Ja zonat që preken

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet me 24 dhe 25 shtator për...

Sociale 21:11 - 15 Shtator, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet me 16 dhe 17 shtator për...

Sociale 16:56 - 9 Shtator, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet nesër me 10 shtatorë për shkak...

Sociale 18:14 - 29 Gusht, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet në datë 30 dhe 31 gusht...

Sociale 18:56 - 27 Gusht, 2019

Punime në rrjet/ OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet në datë 28 dhe 29 gusht...

Sociale 19:21 - 4 Gusht, 2019

Punime në rrjet/ Tirana dy ditë pa energji elektrike

OSHEE ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike përgjatë ditës së hënë dhe të martë në disa zona të kryeqytetit. Njoftimi i OSHEE Datat 5-6...

Sociale 18:39 - 1 Gusht, 2019

OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona të kryeqytetit

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE), ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Shkëputja do të bëhet në datë 2 dhe 3 gusht...

Aktualitet 20:21 - 14 Korrik, 2019

OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë elektrike në këto zona të kryeqytetit

OSHEE, ka njoftuar të tjera ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë. Sipas njoftimit, ndërprerja do të jetë në vazhdën e punimeve për rikonstruksionin e kabinave. Njoftim për...

Aktualitet 19:21 - 7 Korrik, 2019

Ndërhyrje në rrjet/ OSSHE njofton ndërprerjen e energjisë për disa zona

OSSHE nëpërmjet një njoftimi të shpërndarë në rrjetet sociale ka bërë me dije ndërprerjen e energjisë elektreike në disa prej lagjeve të Tiranës. Stakimi i energjisë...

nderprerja e energjise
Aktualitet 16:09 - 17 Maj, 2019

Ndërhyrje në rrjet/ Njihuni me zonat ku do të ndërpritet energjia për dy ditët në vijim

OSHEE nëpërmjet një njoftimi për mediat ka lajmëruar ndërprerjen e energjisë në dy ditët e ardhshme për shkak të ndërhyrjeve në rrjet në disa zona në...

Aktualitet 20:09 - 6 Mars, 2019

OSHEE publikon njoftimin e rëndësishëm/ Zonat dhe oraret ku do ndërpritet energjia elektrike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) ka njoftuar se Tirana do të jetë përkohësisht pa drita, ditën e nesërme. Sipas njoftimit do të ketë mungesë...