Connect with Us

All posts tagged "monologu"

Politikë 10:57 - 14 Dhjetor, 2019

Video-Adi Krasta rikthehet në një tjetër ekran/ Monologu brilant që i “theu turinjtë” pushtetit

Pas një shkëputje disa mujore, moderatori dhe gazetari i njohur, Adi Krasta është rikthyer në ekran, në një tjetër televizion, edhe pse jo në Tiranë, por...

Mustafa Nano
Aktualitet 10:29 - 22 Maj, 2019

10 porositë e veçanta të Zotit, për burrat e gratë shqiptare

Nga Mustafa Nano * Zoti, kur u takua me Moisiun në majë të malit të Sinait, i dha atij, madje të shkruara në dy rrasa guri,...